-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 πρόσεχε λίγο τα λόγια σου για τους φοιτητές+για κάθε συνανθρωπό σου. Βλάκας και φοιτητής δεν συμβαδίζουν. Οι βλάκες μένουν εκτός του πανεπιστημιου. Γι'αυτό υπάρχουν κ οι ρημάδες οι πανελλήνιες. Για να ξεχωρίζουν τα ξερά απο τα χλώρα. e tora kai esy ti les... oi foitites den einai blakes dhl. ?
aspirin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 να στο εξηγήσω nick. Βλάκας φοιτητής δεν υπάρχει. Δεν είπα ότι όλοι οι άλλοι είναι βλάκες, αλλά οι επιτυχόντες στις πανελλήνιες είναι εξ'ορισμού ικανοί.
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 oxi aspirin... diafono... foititis einai kai autos pou me 5,000 moria mpainei TEI koptikhs mpougatsas foitites yparxoun blakes kai malista para polloi ... look around you epeidh emathe 10 pragmata kai perase se mia sxolh den shmainei aparaitita oti einai eksorismou "ikanos" sigoura isos na einai ekpaideusimos kai mporei na ginei ena kalo granazi sthn koinonikh mhxanh...
Japan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 To na exeis tin ikanotita na papagaliseis den simainei oti eisai kai eksypnos. Back to our topic now. Chryssa
aspirin Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δηλαδή εγώ που πέρασα με 19 Μ.Ο. στις πανελλήνιες στην καλύτερη σχολή τί είμαι? Βλάκας, ανίκανος, τούβλο, αγράμματος...? Φοιτητές υπάρχουν πολλοί αλλά δεν είναι όλοι. Μπορεί να μπαίνεις σε τει με 10 αλλά για να πάρεις έναν τέτοιο βαθμό πρέπει να γράψεις κάτι. Το ότι πέρασες δεν σημαίνει ότι πήρες το πτυχίο. Έχεις το ελάχιστο 3 χρόνια σπουδών και τρεξίματος, ακόμα και σε ΤΕΙ. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι άντε κ ένας βλάκας πέρασε, δεν σημαίνει ότι πήρε πτυχίο. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του.
-nick- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Δηλαδή εγώ που πέρασα με 19 Μ.Ο. στις πανελλήνιες στην καλύτερη σχολή τί είμαι? Βλάκας, ανίκανος, τούβλο, αγράμματος...? den ksero ti eisai. kai ego me toso tha peraso fetos krinontas apo to oti exo grapsei... den einai ekei to thema.. h morfosi einai kati parapano apo steira gnosi... sthn telikh ti einai eksypnada/efyia? Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι άντε κ ένας βλάκας πέρασε, δεν σημαίνει ότι πήρε πτυχίο. Έχει πολύ δρόμο μπροστά του. ama mpeis se TEI tha to mporeis to ptyxio... ligo me antigrafh ligo diabasma ligo etsi ligoa allios, den yparxei periptosh back to topic ...
adams Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2005 Θα παρακαλεσω να μεινουμε στο θεμα.adsl για φοιτητες και μονο σε αυτο.
aspirin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 υπάρχει κανά νέο για το πότε θα αρχίσει να δίδεται η προσφορά? Για το σεπτέμβριο είναι σίγουρο? Αυτό πρέπει να μας απασχολεί στο παρόν θρέντ πιστεύω. Αν έχει κάποιος κάποιος νέο, ας μας το γράψει. Λέω να πάω να πάρω μόντεμ για αρχή τώρα που έχω μερικά χρήματα στην άκρη γιατί το καλοκαίρι θα φύγουν
kleidokratwr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Έλεος ρε παιδιά. Μιζέρια και πάλι μιζέρια. Απλά όπως είπε κ ένα παιδι, ζηλέυουμε την κατσίκα του γείτονα. Αυτό είναι όλο. Το να προτείνεται να δωθεί isdn αντί για dsl, είναι επιχείρημα κάποιου που ζηλέυει. Αφού είμαστε στο 2005, γιατί να γυρίζουμε στα παλιά πάλι? Σου υπενθυμίζω οτι όσοι το προτείναμε ΝΑΙ είμαστε φοιτητές και το είπαμε σαν μέση λύση που και εμάς θα μας λύσει τα χέρια και θα μπορέσει παρα πολυ ευκολότερα να την υποστηρίξει ο ΟΤΕ. :wink:
aspirin Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Κοίτα δεν γνωρίζω γι'αλλους, αλλά ψάχνω πάρα πολύ στο ινετ άρθρα τα οποία είναι βαριές σελίδες με πολλές εικόνες. Και πολύ συχνά κατεβάζω pdf ειδικά απο το heal-link αν το γνωρίζεις. Δεν μπορώ να κάθομαι με τις ώρες μέχρι να κατέβει το άρθρο και να κραταω τη γραμμή του σπιτιού. Μέχρι τώρα αυτό το έκανα στη σχολή, αλλά κακά τα ψέματα στη σχολή δεν γίνεται δουλειά. Εξάλλου μέση λύση δεν υπάρχει. Αυτό είναι ένα πισογύρισμα και παραδεχόμαστε ότι και με τις isdn γίνεται δουλειά. Αφού μπορούμε να τρέχουμε στα 512 γιατί να μπαίνουμε με 64? Αν είναι έτσι να βάλουμε πάλι τα 9600 μόντεμ του παρελθόντος. Ρε, παίδες, αν δεν ήμουνα φοιτητής θα ασχολιόμουνα ΑΑΑΑΑΑΝ θα μας δώσει η κυβέρνηση φθηνό ινετ? Θα είχα πάρει εδώ και καιρό. Αλλά δεν εργάζομαι. Αυτό είναι το κακό.
Acid-Burn Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 ]nick[ esy ta 3ereis kala ti ginetai sta tei kai sta aei kai mporeis kai krineis kai les oti sta tei ligo apo dw ligo apo kei 8a peraseis me antigrafh e? Afou ta 3ereis toso kala(ta exeis zhsei kai mporeis kai eisai toso sigouros) OK!
getty Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 aspirin heal link με dsl από ΟΤΕ και γενικά αν παίρνεις ip διαφορετική από του πανεπιστημίου δε νομίζω να βλέπεις πάντως. Αν και γενικά η εμπειρία μου από το πανεπιστήμιο είναι ότι αντε να ασχοληθεί κανένας μεταπτυχιακός για τη διπλωματική του με άρθρα και άντε να κατεβάσει το πολύ σύνολο 15-20 (παραπάνω δε προλαβαίνει και να τα διαβάσει).
Sanctu82 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2005 να στο εξηγήσω nick. Βλάκας φοιτητής δεν υπάρχει. Δεν είπα ότι όλοι οι άλλοι είναι βλάκες, αλλά οι επιτυχόντες στις πανελλήνιες είναι εξ'ορισμού ικανοί. Foititis edo... vlakes yparxoun pantou kikloforoune giro mas kai sta TEI kai sta Panepistimia kai se ola! To oti perases tis panelinies den leei apolitos tpt... Sorry gia to Offtopic
aspirin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2005 κανά νεότερο υπάρχει για τη ημερομηνία διάθεσης?
-nick- Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2005 ]nick[ esy ta 3ereis kala ti ginetai sta tei kai sta aei kai mporeis kai krineis kai les oti sta tei ligo apo dw ligo apo kei 8a peraseis me antigrafh e? Afou ta 3ereis toso kala(ta exeis zhsei kai mporeis kai eisai toso sigouros) OK! xexe file moy ego den sou eipa MONO me antigrafh, oyte tha ekana pote ego antigrafh, apla soy leo KAI me antigrafh, kai den ta bgazo apo to kefali moy... apo foitites klp klp... mhn pareksigeisai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.