Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To metro einai sosto, alla mporei na ginei kai dikaio.

Anoixta mono ta ports gia ftp,http kai mail (21,25,80,110,143,443). (kai 53 bebaios)

Ola ta alla kommena. (DC,Emule etc....)

nai poly dikaio :D :D :D mono poy to ftp den einai mono port 21, opoiodhpote port mporei na exei :)

Δημοσ.

627370_b.jpg

Ωωωωππ!!! μισό λεπτό!!! μή βιάζεστε!

ένας - ένας, όλοι θα πάρετε. Αλλα θα με ακούστε πρώτα (αμ πώς; )

λοιπον φτηνό ιντερνετ θα πάρουν:

1. όσοι έχουν το τηλέφωνο στο ονομά τους (ξέρω, ξέρω, ακούγονται απο μακριά οι απελπισμένες κραυγές των υπαλλήλων στα γκισέ του πΟτέ καθως συρρέουν χιλιάδες οι καταναλωτές για "αλλαγή ονόματος στο λογαριαμό" , αλλα όλα εδώ πληρώνονται, θα τους χρεώσουμε ενα κερατιάτικο για να μάθουν )

2. οσοι αποδεδειγμένα φοιτούν (θα στείλω τη Μαριέττα για νυχτερινές εφοδίες, και οποιος δεν μελετάει τον πούλο).

Οι αιώνιοι φοιτητές θα στρατεύονται άμεσα με την υποβολή της αίτησης για φτηνο-νέτ. Που' σε πουλάκι μου και σε ψάχναμε? το 1980 δεν εδωσες ενα μάθημα θεολογίας και απο τότε χάθηκες, έλα'δω να τα πούμε :grin:

3. απο τη ρύθμιση εξαιρούνται χρήστες με περίεργα συμβολα στα username, μακριά μαλιά, σκουλαρίκια, μαυρά μακό "μέταλ ρούλζ!", και οι εγγεγραμμένοι σε τμήματα πληροφορικής, καθως ειναι κατα πάσα πιθανότητα χακεράδες που θα χρησιμοποιούν τα δημόσια αγαθά για σατανισμό, τσόντες και γκέημζ.

( εσύ εκει κάτω.... ]nick[ δε σε λένε? θα μέινεις στα 85 ευρώ).

Δημοσ.

Kata tin apopsi mou to cap twn 5gb i opoiodipote allos periorismos den einai swstos se kamia periptwsi.

To pws tha axiopoihseis to agatho pou sou prosferetai einai thema autounou pou to exei sta xeria tou.

Kai egw eimai sto teleutaio examino tis foitisis mou kai poly tha ithela na exw dsl internet fthina.

To exw plirwsei arketa akriva idi apo ton noemvrio 2003 kai poly tha ithela na isxysei to metro gia autous pou mporoun na to xaroun.

Opws proanaferthike to dsl kai to always on einai agatho.

As min kanoume loipon tis alepoudes pou osa den ftanoun ta kanoun kremastaria.

Δημοσ.
nick['']nai poly dikaio :D :D :D mono poy to ftp den einai mono port 21, opoiodhpote port mporei na exei :)

Nai Ok.

Pes mou ena ftp server commercial, panepistimiako (nomimo telospanton) pou na trexei se port diaforetika tou 21 kai tou 80.

Kai eilikrina den katalabaino pou einai to problima na exeis kommena kapoia ports, se syndesi akadimaikou xarakthra...

Δημοσ.
Kai eilikrina den katalabaino pou einai to problima na exeis kommena kapoia ports, se syndesi akadimaikou xarakthra...

Den mporeis na ksereis apo prin ti programmata tha xrisimopoiisei o kathenas gia tin meleti tou. Px to Centra pou xrisimopoiitai gia web conferencing xrisimopoiei to port 1709. Isos kapoio allo tmima/sxoli na xrisimopoiisei kapoio allo software pou xreiazetai alli porta anoixti. Den mporeis na to ksereis afto apo prin.

Chryssa

Δημοσ.

Ρε σείς κουλάρετε λίγο. Τι να το κάνει ο φοιτητής το web conferencing? ελεος.. πόσους φοιτητές ξέρετε που να κάνουν web-conferencing? και αν υπάρχει έστω και ένας ας πάει στην σχολή του να το κάνει.. (πρίν βιαστελιτε να μου πείτε οτι οκ τώρα κανένας αλλά πρέπει να προοδεύσουμε κάποτε, σκεφτείτε πόσο εύκολο είναι για τον οτε να δώσει στους χιλιάδες φοιτητές 512 internet..)

πόσοι φοιτητες κατεβάζουν e-books...πόσοι ψάχνουν για papers; πιστεύετε οτι με μια 56 μόνιμα Online ή έστω με μια 128 δεν θα έκαναν την δουλειά τους; ή μήπως πιστεύετε οτι κάθε μέρα οι φοιτητές κατεβάζουν e-books 15mb το καθένα; (ή μήπως 15mb βιβλίο περιμένετε να είναι free;..) εντάξει εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει κάποιον να το κάνει αυτό.. και φυσικά οι εξαιρέσεις που θα υπάρχουν μπορούν με μια 128 να κάνουν την ίδια δουλειά απλά ας περιμένουν 10 λεπτά παραπάνω.,

Είμαι στο πανεπιστήμιο πάτρας και η σύνδεση του πανεπιστημίου είναι τσάμπα εδώ και κάποια χρόνια. όλα τα p2p είναι κλειστά (εκτος απο κάποια πολύ νέα) και ειλικρινα δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα; Αν ο φοιτητής θέλει να κάνει την δουλειά του νόμιμα, θα μπορεί να την κάνει και απο σελίδες. δεν θα περιμένει e-mule.

Για μένα μια 128 μόνιμα Online, κομμένη η μη είναι η καλύτερη λύση απόλες. διότι μεταξύ μας το 512 σε ΟΛΟΥΣ εγώ το θεωρώ ψέμα..

Δημοσ.

Einai kleista ta p2p sto panepistimio tis patras????

winmx, kazaa, shareazaa dc++ doulevoun mia xara pantos!

Edo sta ipologistika kentra katevazoun oi admins me dc++!

Δημοσ.

Min ksexnas to Anoixto Panepistimio... Apo tou xronou tha xrisimopoioume Centra gia web conference me to tmima kai ton kathigiti. Oso gia e-books... Exo katevasei pano apo 100 afto to mina. Na min po gia to epipleon yliko pou mas diathetei to panepistimio stin selida tou, me webcasts 20MB to kathena.

Chryssa

Δημοσ.
...ή μήπως πιστεύετε οτι κάθε μέρα οι φοιτητές κατεβάζουν e-books 15mb το καθένα;

Ναι, γιατί αν οι φοιτητές κατεβάζουν από file sharing προγράμματα θα κατεβάζουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες το χρόνο, με 512kbps!

Μόνο οι φοιτητές κάνουν τέτοια πράγματα, ενώ όλοι οι άλλοι που έχουν DSL στην Ελλάδα το χρειάζονται σαφώς για τη δουλειά τους, για webconference και ότι άλλο θεμιτό και νόμιμο βάλει ο νούς τους.

Όπως είπα και πριν δε μπορεί κανείς να κάτσει με ένα μαχαίρι πάνω από την τούρτα και να υποθέτει τι κομμάτι από την τούρτα χρειάζεται ο καθένας και να του το δίνει ή τουλάχιστον δεν είναι σωστό κάτι τέτοιο.

Κι αν μερικοί θεωρούν αδικία το να δωθεί φθηνό ίντερνετ στους φοιτητές, ας μιλήσουμε και για τις γενικότερες αδικίες του ΟΤΕ. Δίκαιο θα ήταν να μη γίνει καμία επιπλέον αναβάθμιση στον ήδη υπάρχων εξοπλισμό του ΟΤΕ, μέχρι να μπορεί να βάλει ADSL και το τελευταίο σπίτι στο πιο απομακρισμένο χωριό της Ελλάδας. Αυτοί δεν έχουν δικαίωμα να έχουν πρόσβαση σε ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων; Δεν πληρώνουν τα ίδια πάγια; Και δεν είναι ανάγκη να κοιτάξουμε τα χωριά που βρίσκονται μακριά από αστικά κέντρα! Γιατί Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, άντε και η Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.
Ευχαριστώ' date=' απλά τη γνώμη μου είπα.

Στο flash.gr διάβασα όμως ότι το πακέτο αναφέρεται στους [b']επι πτυχίω[/b] φοιτητές και στους μεταπτυχιακούς φυσικά.

http://greece.flash.gr/soon/2005/5/28/28543id/

Κρίμα αν ισχύει μόνο κάτι τέτοιο.

Oxi, den isxyei auto. To paketo 8a prosferetai anekseraitws se olous tous foitites.

Δημοσ.

LOL.. ola ta lefta, enw egw eimai anthousiasmenos me to metro pisteuw oti prepei na eimaste k ligo eggkrateis giati mallon tha valoun kapoio periorismo toy styl fetos free internet opoioi foithtes einai aristouxoi k to epwnymo tous ksekinaei apo Ω lol.

Pantws einai mia kinhsh pou an paei kala tha voithisei thn anaptyksh ths texnologias sth xwra mas, kai anagkastika afou de tithetai thema epidothshs tha pesoun times se olh thn agora, kai epitelous tha ksypnhsoume mia mera k tha exoume oloi T1 me 1 eurw :D leme twra.

Δημοσ.

Παιδιά δε νομίζω το μέτρο αυτό να ισχύσει για όλους τους φοιτητές.

π.χ. δεν μπορεί κάποιος που εχει τελειώσει τη σχολή του, να ξαναδώσει με 10%, να περάσει σε μια οποιαδήποτε σχολή και να μην πατάει ποτέ; Πάλι θεωρείται φοιτητής... right?

π.χ.2 υπάρχουν κάποιοι "φοιτητές" που δεν λένε να τελειώσουν την σχολή τους ή την έχουν παρατήσει. Πως αυτοί θα έχουν το δικαίωμα για φθηνό Internet;

Βέβαια αυτό το μέτρο μπορεί να συνδιαστεί με ένα ΑΛΛΟ μέτρο που ακούγεται οτι θέλει να περάσει η κυβέρνηση. Όσοι φοιτητές δεν τελειώνουν στα 4 χρόνια (5 για το πολυτεχνείο) θα φεύγουν απο την σχολή.

Οψόμεθα!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...