Προς το περιεχόμενο

ΑDSL 15€ 512/128 για τους φοιτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aντιγραφω απο την εφημεριδα Kερδος :

Τα πάνω κάτω στην αγορά του Internet αναμένεται να φέρει η πρόταση Σιούφα - Λιάπη για το φθηνό και γρήγορο Internet στους φοιτητές της χώρας.

Η πρόταση που προκρίνεται αφορά στην παροχή συνδέσεων ΑDSL ταχύτητας 512 kbps και σε κόστος χαμηλότερο των 20 ευρώ. Η αντίστοιχη σύνδεση σήμερα χρεώνεται κοντά στα 88 ευρώ και εφόσον η εισήγηση περάσει την ερχόμενη Τετάρτη, θα κάνει mass market προϊόν τις ευρυζωνικές συνδέσεις στην Ελλάδα, που είναι ένα βασικό ζητούμενο, τόσο από την πολιτική ηγεσία, όσο και τους παράγοντες της οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου.

Τη μείωση του κόστους θα επωμιστεί η αγορά και δεν τίθεται θέμα επιδότησης. Ήδη, ο ΟΤΕ έχει συμφωνήσει να παράσχει την πρόσβαση στο δίκτυό του με κόστος λίγο υψηλότερο από 10 ευρώ, ενώ οι όποιες αντιστάσεις των εταιρειών Internet φαίνεται ότι κάμφθηκαν.

Πολυ καλο για να ειναι αληθινο....απο την αλλη τωρα ειναι πιτταρισμενα τα dslam του Οτε ..φανταστειτε αν γινει και αυτο.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kalo men, giati mono gia foithtes omws de mporw na katalabw....

Basika o problhmatismos mou exei na kanei me thn terastia opws fainetai diafora timhs pou 8a yparxei metaxy xrhshs apo foithtes / loipwn xrhstwn.

Den einai logiko o aplos xrhsths na plhrwnei ~90e k o foithths 20.

Mia logikh diafora gia mena einai gyrw sta 60 / 30 h 50 / 20.

Δημοσ.

Στον ενα δεν αρεσει γιατι θα "πιταρουν" τα dslam, ο αλλος δε μπορει να καταλαβει γιατι ειναι μονο για φοιτητες...ειναι να μη γινει κατι καλο σε αυτη τη χωρα, μας πιανει αμοκ αν ωφεληθει νομιμα κανεις αλλος εκτος απο εμας...

Δημοσ.

αυτό θα ισχύει και για "αιωνιους" φοιτητές, δηλαδή για φοιτητές που έχουν ξεπεράσει την κανονική διάρκεια των σπουδών τους?

Δημοσ.

Πιστευω πως αν γινει αυτο, θα εχουν οφελος και απλοι πελατες. Σιγουρα αυτο το ρημαδιασμενο παγιο που δεν λεει να ξεκολησει απο τα 19,90 πλεον ΦΠΑ θα αλλαξει.

Δημοσ.
Στον ενα δεν αρεσει γιατι θα "πιταρουν" τα dslam, ο αλλος δε μπορει να καταλαβει γιατι ειναι μονο για φοιτητες...ειναι να μη γινει κατι καλο σε αυτη τη χωρα, μας πιανει αμοκ αν ωφεληθει νομιμα κανεις αλλος εκτος απο εμας...

Φιλε μου δεν με "ενοχλει" καθολου ισα-ισα το θεωρω ΠΟΛΥ θετικο βημα στην κοινωνια της πληροφοριας.Απλως ενα ερωτημα βαζω ,ηδη με τους λαθος αρχικους υπολογισμους του Οτε σε πολλες περιοχες οι συνδεσεις 384 εχουν καταληξει 256.Αν γινει αυτο το βημα λογικα θα υπαρχει μια μεγαλη εισροη νεων χρηστων ευρυζωνικων ταχυτητων οποτε το προβλημα θα γινει μεγαλυτερο.Επι του προσωπικου εγω δεν εχω προσβαση απο Οτε adsl ,φοιτητης δεν ειμαι πλεον οποτε ουτε οφελος ουτε προβλημα εχω.

Δημοσ.
αυτό θα ισχύει και για "αιωνιους" φοιτητές, δηλαδή για φοιτητές που έχουν ξεπεράσει την κανονική διάρκεια των σπουδών τους?

Πιστευω να διαβασατε το κειμενο....δεν γραφει πουθενα οτι αυριο θα γινει η προσφορα ΑΛΛΑ

και εφόσον η εισήγηση περάσει την ερχόμενη Τετάρτη

Οποτε ερωτησεις επι προσωπικου και λεπτομερειες δεν εχουv γινει ακομη γνωστες.Υπομονη μεχρι την ερχομενη Τεταρτη ωστε να γινει γνωστο και το αποτελεσμα της εισηγησης.

Δημοσ.

μακαρι να είναι αληθινό... worthy.gif pote.jpg

...εστω και αν μου μένει λιγοτερο από εξάμηνο για να τελειώσω :-P

Δημοσ.

ε λογικα μαζι με μια τετοια κινηση δε θα γινει και μια αναβαθμιση στα dslam?

τι να το κανω να πληρωνω (εστω λιγα) για 512 και να εχω ουσιαστικα 128?

Δημοσ.

Λογικά θα αναβαθμίζουν, είναι ένας έμμεσος τρόπος να δρομολογηθεί πιο γρήγορα η αναβάθμιση... εκτός αν οι φοιτητικές dsl για κάποιο λόγο δε θα τραβούν πολύ, στην Ελλάδα όλα να τα περιμένετε

Δημοσ.

Αν και άλλον έναν χρόνο max να κάτσω στο Πανεπιστήμιο δεν με χαλάει μια τέτοια κίνηση. Να δείτε τι αγώνας γίνεται τώρα στα Πανεπιστήμια για να εξασφαλίσουν μια δωρεάν συνδρομή ptsn. Σίγουρα μεγάλο βήμα θα είναι αν και εφόσον ευοδωθεί. Πάντως μην νομίζεται ότι τα θα πιταριστούν πολύ περισσότερο τα dslams καθότι ελάχιστοι φοιτητές διαθέτουν pc.

Δημοσ.
Πάντως μην νομίζεται ότι τα θα πιταριστούν πολύ περισσότερο τα dslams καθότι ελάχιστοι φοιτητές διαθέτουν pc.

Δεν είναι ελάχιστοι ο φοιτητές με pc αλλά ελάχιστοι αυτοί που ενδιαφέρονται για dsl ή ακόμη και internet στο σπίτι τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...