Προς το περιεχόμενο

Ώρα αποστολής Sms...

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 3 μέρες μου συμβαίνει κάτι παράξενο το οποίο μπορεί να γίνει και αφορμή για παρεξηγήσεις... :(

Από ένα συγκεκριμένο νούμερο της Vodafone (προς TIM), παίρνω sms που έχουν για ώρα αποστολής 2, 3 και 4 ώρες νωρίτερα από την κανονική...

Δηλαδή, αν μου στείλει sms τώρα θα δείξει 12:20 πχ.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Πρώτη φορά έγινε Παρασκευή ή Σάββατο...

Δημοσ.
Εδώ και 3 μέρες μου συμβαίνει κάτι παράξενο το οποίο μπορεί να γίνει και αφορμή για παρεξηγήσεις... :(

Από ένα συγκεκριμένο νούμερο της Vodafone (προς TIM)' date=' παίρνω sms που έχουν για ώρα αποστολής 2, 3 και 4 ώρες νωρίτερα από την κανονική...

Δηλαδή, αν μου στείλει sms τώρα θα δείξει 12:20 πχ.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Πρώτη φορά έγινε Παρασκευή ή Σάββατο...[/quote']

Έχεις διασταυρώσει φαντάζομαι ότι τα μηνύματα στέλνονται την ώρα που πρέπει και όχι την ώρα που αναφέρει το μήνυμα, ετσι;

Επίσης είναι σίγουρο ότι στέλνονται από το κινητό και και χρησιμοποιώντας το κέντρο μηνυμάτων της Vodafone;

Οι ώρες διαφοράς είναι πάντα ίδιες;

Αν συμβαίνουν όλα αυτά, καλύτερα να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης της Vodafone... Προσωπικά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο τέτοιο φαινόμενο.

Δημοσ.
Έχεις διασταυρώσει φαντάζομαι ότι τα μηνύματα στέλνονται την ώρα που πρέπει και όχι την ώρα που αναφέρει το μήνυμα, ετσι;

Ναι :)

Επίσης είναι σίγουρο ότι στέλνονται από το κινητό και και χρησιμοποιώντας το κέντρο μηνυμάτων της Vodafone;

Φαντάζομαι πως ναι. Δεν είμαι σίγουρη όμως... :roll:

Οι ώρες διαφοράς είναι πάντα ίδιες;

Το 1ο που σκέφτηκα να προσέξω. Στην αρχή αυτό νόμιζα, αλλά μετά πρόσεξα πως δεν ισχύει.

Αν συμβαίνουν όλα αυτά, καλύτερα να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης της Vodafone...

OK... Θα το προτείνω. :)

Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα από την TIM; :)

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα από την TIM; :)

Οχι, η ώρα του μηνύματος είναι η ώρα που παραλαμβάνεται από το κέντρο μηνυμάτων του αποστολέα (Vodafone). Θα έφταιγε η TIM αν αργούσες να πάρεις το μήνυμα.

Χωρίς να ξέρω με σιγουριά, εγώ λέω ότι φταίει κάτι που έχει σχέση με την ερώτηση που απάντησες ότι δεν είσαι σίγουρη.

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμμ μαλλον κατι με την tim...

Σημερα πηρα δυο μηνυματα απο vodafone κινητα (tim εχω)και τα δυο εδειχναν 3 ωρες νωριτερα,ενω σιγουρα μου τα ειχαν στειλει εκεινη την στιγμη(γυρω στις 10 το πρωι).

Δημοσ.

Ενα απο τα κεντρα της Βονταφον παλιοτερα (αυτο που τελειωνε σε 300 νομιζω) εδειχνε ωρα αποστολης 2-3 ωρες πισω ενω απεσταλλοταν/παραδινοταν το μηνυμα αμεσα. Τι κεντρο μηνυματων εχει το βονταφον σιμακι που σου στελνει το μηνυμα? Οχι αυτο που βλεπεις εσυ σαν παραληπτης αλλα αυτο που εχει δηλωσει ο χρηστης ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...