Thunder Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 to emule kalo kai me megalh poikilia, apla mporei na perimeneis poly sta spania arxeia. to dc++ pio ameso kai ksekatharo, apla prepei na ksereis kai kala hubs na baineis. des edw gia pio analytika http://www.isee.gr/issues/05/special/index.html
Dj_kourampies Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 το dc++ κανει κ λιγοτερες συνδεσεις απο το μουλαρι με αποτελεσμα να μη "μπουκωνουν" κακα modems/connections/configurations...
bobosss Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 dc++ rulez 1)Ελληνικα αρχεία πολυ ευκολα 2)πολυ καλες ταχύτητες Συμβουλη 1)οχι στο servers με πολλους χρηστες.Καλύτερα λιγοι και καλοι Παρατήρηση 1)οι Σουιδικοι servers εχουν πολύ πράμα και πολυ καλες ταχυτητες
mohic4n Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Allh mia pshfos sto DC++ 1. Kaluteres taxuthtes 2. Perissotera ellhnika arxeia 3. Mporeis na breis kai kapoia spania arkei na psa3eis i na rwthseis an to exei kapoios allos 4. Kaluterh sundesh, xlwmo na duskoleutei to router/modem. 5. Kalutera se Hubs me polla atoma kai oxi me liga (perissoteres pi8anothtes na breis auto pou 8eleis kai me kaluteres taxuthtes). Auta einai pisteuw pou me krathsan.
xaotikos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Συμφωνώ με boboss και Ellhnas, και ψηφίζω hubs με πολλά άτομα΄και μεγάλο share limit. Το μουλάρι όσες φορές το έχω βάλει είναι α)βαρύ χωρίς λόγο (αφού και χωρίς να κατεβάζεις πολλά είναι βαρύ) β)περιμένεις πολύ ωρα στην σειρά για να πιάσεις μεγάλες ταχύτητες.
karib Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Μια αρνητικη ψηφο στο Dc που απαιτει sharing υποχρεωτικο στον σκληρο του χρηστη.
psilos2000 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Karib και η ελληνική νοοτροποία σε όλο το μεγαλείο!!! Γιαυτο λέγονται file-sharing programms φίλε μου, αλλιως θα λεγόταν file downloading programms!!
bobosss Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 E||hnas ok σε hubs με πολλους χρηστες εχεις περισσοτερες πιθανότητες να βρεις αυτο που ψαχνεις απλά οι περισότεροι εκει μέσα ειναι τύποι που μπήκαν να πάρουν ενα αρχείο και δεν πρόκειτε να τους ξαναδείς ποτέ! αυτό ειναι που με χαλάει στον πολύ κοσμο!Στο τελος εχεις μια λίστα που δεν πρόκειτε να κατεβεί ποτε! Karib απο τα πράγματα που αξιζουν στο dc++ ειναι οτι απετείτε share απο τους χρηστες !Ας ξεκολίσουμε επιτελους! Ολοι θέλουμε να να βρισκουμε ελληνικα αρχεια αλλα λιγοι κάνουν τον κόπο να τα μειράζονται ! Ολοι θέλουμε να μας αφηνουν να κατεβάζουμε αλλα μόλις δουμε πως αρχιζει να κοκινίζει λιγο η μπάρα εχουμε το χέρι στο disconect και στο limiter!
Πέτρος Σ. Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Το άλλο δεν το έχω δοκιμάσει αλλά το DC++ μου έχει σπάσει τα νεύρα. 1) Κατευάζω με 1-3kb\s 2) Στα περισσότερα αρχεία δεν έχει καθόλου slots ελεύθερα. 3) Με πετάει διαρκώς έξω και δεν ξέρω τον λόγο. 4) Τις περισσότερες φορές δεν με αφήνει να μπώ λέγοντας Unknown Address ή πως το nick μου το έχει κάποιος άλλος. 5) Κάνω κάποιο post στο main chat και για να εμφανιστεί περνάει κανα λεπτάκι ή αν δεν εμφανηστεί μέσα σε ένα λεπτό τότε με πετάει έξω. 6) Όταν ζητάω slot απο οριζμένα άτομα ακούω τα εξαμάξεις. Το μόνο καλό που του αναγνωρίζω είναι πως βρήσκεις πανεύκολα ελληνικά τραγούδια, ταινίες και ότι άλλο ελληνικό υπάρχει. Αρκεί να βρείς slot και να έχεις καλή ταχύτητα.
getty Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Εγώ πάλι έχω γίνει φανατικός του emule για δύο λόγους: α) Σπάνια μένει ατελείωτο αρχείο απο download (πράγμα που μου συνέβαινε πολύ συχνα με το DC (εκτός αν είμαι γκαντέμης και πετυχαίνω συνέχεια περαστικούς)). β) Βρίσκω τα πάντα (εκτός απο ελληνικά που δε με ενδιαφέρουν και τόσο).
scar Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 LDC++ POWER............. oxi to aplo DC++ Osoi goystaroyn to dc++ tha pathoyn thn plaka toys me to LDC++!!!
traianos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Εγω απο οσα δοκιμασα μου φαινεται καλυτερο το DC++ και επιπλεον πιστευω οτι απλα χρειαζεται καποιες ρυθμισεις στην αρχη και μετα ειναι ευκολο στη χρηση του.Νομιζω οτι εχει τις καλυτερες ταχυτητες και επισης μπορεις να βρεις πολλα πραγματα αν σκεφτει κανεις τον αριθμο των hub που σε συνδυασμο με τον πληθυσμο των χρηστων ανα hub ανεβαζει εκθετικα τις πιθανοτητες να βρεις αυτο που θες αρκει να ξερεις που και πως θα το ψαξεις...
REDBOUL Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 GIA MENA EKSARTATE: GIATI: Gia mena to kalitero se thema new files einai to irc ,to xoyme ksanapei se taythtes den pianetai.Elatoma den vriskeis ellinika arxeia,idiws spania. To emule den to syzhtw apla axristo,gia ena arxeio mporei na thes kai xronia. Apo tin alli to dc an mpeis se ksena hubs souidika klp perneis oti theleis kai se poli kales taxythtes.Meionektima den vriskeis pali ellinika kai kyriws spania ellinika files. Ellinika hubs sto dc:Mono gia ellinka arxeia,ellika spaneia arxeia.Mono etsi. To erwthma poy tethike megala i mikra hubs einai elleipes. Otan milame gia mikra hubs ta opoia omws dexontai px apo T1 KAI kai 100gb share e klassika ayta einai ta kalytera...Den pa nane 10000 users se ena xwris limit prama den tha vreite. Ayta
REDBOUL Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 LDC++ POWER.............oxi to aplo DC++ Osoi goystaroyn to dc++ tha pathoyn thn plaka toys me to LDC++!!! Tha pathoyn thn plaka toys otan thn epomenh mera sta perissotera hubs tha xoyn faei ban kai den ha mporoyn na mpoyn etsi?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.