predator Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 στο profile του κάθε χρηστη έχει ένα stat " Referrals"... τι σημαίνει? :roll:
georgeadams Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Είναι μια δυνατότητα του vBulletin που δείχνει ποιό μέλος της Insomnia σε πρότεινε/έφερε εδώ, ή ποιά νέα μέλη έχεις "φέρει" εσύ εδώ. Όπως είπα, είναι κάτι που υπάρχει σαν δυνατότητα αλλά δεν χρησιμοποιήται από εμάς εδώ...
predator Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 περιεργο γιατι στα δικα μου stats λεει referrals: 1 τι ακριβως εχει γινει? με προτεινε κανεις? και αν ναι για τι με προτεινε? :razz: η ποιον εχω φερει εγω εδω? δυστυχως εκτος απο το νουμερο (1) δεν λεει καποια αλλη πληροφορια.
billpeppas Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Χε χε, εγω σε τρώω Pred, έχω 4 ή 5 ref Δεν σε πρότεινε pred, το 1 που έχεις σημαίνει ότι εσύ έφερες κάποιον εδώ. ( ο οποίος κατά το registration στο ref έγραψε το nickname σου [ δηλαδή ότι εσύ του πρότεινες να γραφτεί ])
predator Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 ε?σοβαρα?ποιος ειναι αυτος?ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΤΩΡΑ!:razz: δε το θυμομουν πως μπορεις να βαλεις τετοιο stat στην εγγραφη αλλα παει και καιρος απο τοτε!lol!:wink:
Japan Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2005 kale, exo ki ego 1 referral!!! an einai dynaton!!! Chryssa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.