manthoulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 ρε παιδια ας βοηθησει καποιος... ειμαι πορωμενος με το παιχνιδακι αλλα εχω προβλημα. τα xp δεν το παιζουν!ειναι για windows 98. τι μπορω να κανω?υπαρχει κανενα update?
Shadowthief Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Eγώ γιατί το έχω παίξει σε ΧΡ κανονικά? Δοκίμασες να το τρέξεις με compatibility?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Yeap,μια χαρα παιζει στα xp sp2 pro. Δοκιμασε το patch αλλα μαλλον δεν ειναι εκει το προβλημα.
predator Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 φιλε μια χαρα παιζει σε xp, το επαιξα προσφατα και μαλιστα με sp2. ψαξτην αλλου την δουλεια σου (drivers κλπ)
Shadowthief Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Compatibilty είναι μια λειτουργία των WinXP που σου επιτρέπει να τρέξεις εφαρμογές που δεν λειτουργούν κανονικά σε XP, οπότε επιλέγεις το ανάλογο λειτουργικό. Κάτι σαν προσομοίωση ένα πράγμα φαντάσου. Κάνε δεξί κλικ στο εκτελέσιμο αρχείο του παιχνιδιού πήγαινε properties και απ το tab compatibility επέλεξε Win98
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Πηγαινε στο Monkey.exe και πατα δεξι κλικ,properties.Πηγαινε στο tab compatibility και απο εκει επελεξε"Run this program in compatibily mode"και επελεξε windows 98/windows me. Edit:Got me
predator Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 παιδια το Monkey 4 παιζει αψογα χωρις να πειραξεις το παραμικρο! καποιο αλλο προβλημα εχει ο φιλος. μηπως δεν εβαλες καλο cr@ck η εχεις καποια αλλη ασυμβατοτητα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Του το ειπαμε pred;) Αλλα ας το δοκιμασει κ αυτο μηπως και πιασει..
Shadowthief Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Eγώ δε θυμάμαι αν θέλει compatibility ή όχι γιατί παει καιρός που το χα παίξει αλλά είμαι σίγουρος ότι παίζει σε ΧΡ. Οπότε μην απογοητεύεσαι δοκίμασε ότι σου είπαμε και αν υπάρχει ακόμα πρόβλημα εδώ είμαστε
manthoulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 ρε παιδια το παιχνιδακι το εχω σε γνησιο και επανω λεει windows 95/98.οταν το κανω ισταλ και παω να το παιξω,με πεταει εξω.καμια ιδεα?
manthoulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 ρε παιδια το παιχνιδακι το εχω σε γνησιο και επανω λεει windows 95/98.οταν το κανω full install και παω να το παιξω,με πεταει εξω.καμια ιδεα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Το εχω εγκατεστημενο και παιζει μια χαρα,χωρις compatibility mode οπως ειπε και ο predator.Δοκιμασε κανενα driver για καρτα γραφικων,τρεξε το test που εχει για να δεις αν το αντεχει το pc σου(..που θα το σηκωνει υποθετω αλλα μπορει να σου πει που ειναι το προβλημα)
manthoulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 ρε παιδια τι μπορει να φταιει?εχω ντραιβερ για την καρτα!το εχω εγκαταστησει μια χαρα αλλα μολις παταω play βγαινει μαυρη οθονη και μετα γυριζει στην επιφανια εργασιας.το πψ μου ειναι πολυ καλο.αποκλυεται να φταιει!
predator Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 πες μας τα specs του υπολογιστη σου γιατι το "πολυ καλος" δεν μου λεει τιποτα. εφοσον το εχεις αυθεντικο δεν βλεπω γιατι να μην τρεξει. σιγουρα μιλαμε για το Monkey 4 και οχι για κανενα παλιοτερο, ετσι?:razz: το cd το εχεις μεσα στο drive οταν πας να το τρεξεις, ετσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.