Προς το περιεχόμενο

Computer GamesOne. Καθόλου κακό!..

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες πήρα για πρώτη φορά το περιοδικό, κυκλοφόρησε το τέταρτο τεύχος. Pocket size, αρκετά ενημερωμένο, χωρίς δωρεάν παιχνίδι (επιτέλους!) και μόνο 3.5 ευρώ! Και κυρίως, σωστά ελληνικά, με άρθρα όπου οι μισές λέξεις δεν είναι ξένες, παρά μόνο εκεί που χρειάζεται.

Μάλλον θα σταματήσω το περιοδικό για gaming που έπαιρνα μέχρι τώρα και με είχε πια κουράσει.

Το πήρε κανείς άλλος; Πως σας φάνηκε;

Δημοσ.
Χθες πήρα για πρώτη φορά το περιοδικό' date=' κυκλοφόρησε το τέταρτο τεύχος. Pocket size, αρκετά ενημερωμένο, χωρίς δωρεάν παιχνίδι (επιτέλους!) και μόνο 3.5 ευρώ! Και κυρίως, σωστά ελληνικά, με άρθρα όπου οι μισές λέξεις δεν είναι ξένες, παρά μόνο εκεί που χρειάζεται.

Μάλλον θα σταματήσω το περιοδικό για gaming που έπαιρνα μέχρι τώρα και με είχε πια κουράσει.

Το πήρε κανείς άλλος; Πως σας φάνηκε;[/quote']

Ποιό επαιρνες;

Δημοσ.
Ποιό επαιρνες;
to madame figgaro lol :P

den 3erw ellada egw den epairna kanena gia gaming ante na diabaza kana gamepro an to briska pou8ena se kana filo mou.

apo imp[ort to kalytero einai makran to EDGE to opoio den sygkrinete....

Δημοσ.

Καλό ξεκαλό, όσοι έχουν internet δεν τους χρειάζεται. Έπαιρνα για χρόνια τα δυο περιοδικά του χώρου, τα σταμάτησα και δεν ένοιωσα καμία απολύτως έλλειψη. Το δίκτυο είναι on 24/7 οπότε ποιος ο λόγος να δαπανούμε τα χρήματα μας για να διαβάσουμε κάτι το οποίο έχει ανέβει στα γνωστά games-sites 2-3 μήνες νωρίτερα. Και σαν να μην φτάνει αυτό πληρώνουμε και για το δήθεν δώρο το οποίο ως επί των πλείστων είναι χαμηλής ποιότητας.

Βέβαια θα μου πείτε "Ρε φίλε όταν αφοδεύω θέλω να διαβάζω κάτι" και θα έχετε και δίκιο γιατί και εγώ στην τουαλέτα θέλω να μορφώνομαι. Πεταχτείτε μέχρι Παπασωτηρίου, σκάστε ένα 10ευρω σε ένα περιοδικό ξένου τύπου και είσαστε jet. Εμένα μια φορά και μόνο έπεσε κατά τύχη στα χέρια μου περιοδικού ξένου τύπου και απόρησα με τον εαυτό μου πως έσκαγα τα φράγκα μου στα αντίστοιχα του εγχώριου.

Δημοσ.
to madame figgaro lol :P

Που είναι το αστείο... :-| Είναι πολύ καλό πειοδικό και αρκετές αναφορές στο χώρο... Επίσης το Μωρή Κλαίρ είναι πολύ καλό... Η Μαρύ Κλάιρ είναι μια γυναίκα με πάχος....

Δημοσ.

Ίσως δεν πρέπει να πω ποιό έπαιρνα, να μην κάνω αρνητική διαφήμιση. Καθαρά για PC είναι μόνο δύο, εγώ έπαιρνα αυτό που είναι "συνέχεια" του Pixel...και όποιος κατάλαβε.

Όσο για την "κόντρα" περιοδικών-internet, νομίζω πως άλλοι βολεύονται με την αναζήτηση στο web, ενώ άλλοι θέλουν να κρατούν στο χέρι το περιοδικό. Προτιμώ το δεύτερο, αλλά και τα δύο σεβαστά.

Αυτό που έχω βαρεθεί είναι τα "δωρεάν" παιχνίδια σε κάθε περιοδικό, τώρα πια ακόμη και σε εφημερίδες@ Αυτά για εμένα είναι δικαιολογίες για να κρατάνε την τιμή τους κοντά στα 7 ευρώ.. Πρέπει να έχω πάνω από 30 παιχνίδια "προσφορές" και από όλα αυτά έχω εγκαταστήσει λιγότερα από 10, ενώ έχω ευχαριστηθεί μόνο το "Icewind Dale" του Computer Games και το "Total Immersion Racing" που έβαλαν στο "Θέμα" 'κάνα μήνα πριν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...