Προς το περιεχόμενο

Sharp GX10

universe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα,μου εδωσε η ανηψια μου ενα gx10.Eψαξα σε παλαιοτερα Post εδω αλλα δεν βρηκα κατι.Θελω να ρωτησω, αν ξερει κανεις,πως γινεται να ανταλλαξω αρχεια με το pc μου. Μου ειπαν οτι το Gx10 εχει κλειδωμενες τις υπερυθρες.Ισχυει αυτο?

Και αν υποθεσουμε οτι ειναι κλειδωμενες και υπαρχει το κλειδι για να τις ανοιξω,πιο καλωδιο ειναι το καταλληλο για να χρησιμοποιησω?

Thanxxxx.

• Moderators
Δημοσ.

Yeap δυστυχως ειναι κλειδωμενες..Διαβαζω πως υπαρχει τροπος για ξεκλειδωμα,αλλα δεν εχω βρει πουθενα κατι.Θα πρεπει να αγορασεις το καλωδιο του gx για pc για να το συνδεσεις με τον υπολογιστη σου(γυρω στα 18 ευρω)

Δημοσ.

Εχω δει εδω στο net που πουλανε καποιο cd που ξεκλειδωνει,αλλα δεν λενε τιποτα αλλο,υποθετω οτι θα ξεκλειδωνει τις υπερυθρες ετσι δεν ειναι?

Γενικα παντως τις λιγες μερες που το εχω,δεν ειμαι και τοσο ικανοποιημενος,δεν ξερω κιολας αλλα μαλλον μου φαινεται ψιλοπαιδικο.

Παντως thanxx για την πληροφορια Gi0.

• Moderators
Δημοσ.

Νop δεν ξεκλειδωνει τις υπερυθρες...Ενα καλωδιο για να συνδεεις το κινητο μεσω usb ειναι,τιποτα παραπανω.Οι υπερυθρες ειναι κλειδωμενες απο την μαμα sharp απ οτι ξερω.

Δημοσ.
Γεια χαρα' date='μου εδωσε η ανηψια μου ενα gx10.Eψαξα σε παλαιοτερα Post εδω αλλα δεν βρηκα κατι.Θελω να ρωτησω, αν ξερει κανεις,πως γινεται να ανταλλαξω αρχεια με το pc μου. Μου ειπαν οτι το Gx10 εχει κλειδωμενες τις υπερυθρες.Ισχυει αυτο?

Και αν υποθεσουμε οτι ειναι κλειδωμενες και υπαρχει το κλειδι για να τις ανοιξω,πιο καλωδιο ειναι το καταλληλο για να χρησιμοποιησω?

Thanxxxx.[/quote']

Καλησπέρα.

Επειδή είχα το SHARP GX10 δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις της υπέρυθρες με τίποτα.

Όσο αφορά για το καλώδιο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα το μόνο που χρησιμεύει το καλώδιο είναι αν θέλεις να μπεις στο Internet με το PC μέσω του κινητού σου.

Αν είχες το SHARP GX10i τότε θα μπορούσες να κάνεις και κάποια άλλα πράγματα μέσω καλωδίου αλλά δεν θα μπορούσες να ξεκλειδώσεις της υπέρυθρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...