soraver Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 pros 8eou oxi azax sthn tft!!!! basika an exei egkuish eisai kurile. alliws 8a prepei na to apodexteis oso oduniro ki an einai... 8a mineis me th gratzounia!
Cristina Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Ahm... Τη γρατζουνιά την έκανα εγώ... Με καλύπτει η εγγύηση και σε αυτό; Ούτε μήνα δεν την έχω... :roll:
Gary Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Ahm... Τη γρατζουνιά την έκανα εγώ... Με καλύπτει η εγγύηση και σε αυτό; Ούτε μήνα δεν την έχω... :roll: δεν νομιζω - η εταιρια σε πληρωνει μονο αν ευθυνεται η ίδια για τη ζημια - αμα την εκανες εσυ ...
MixalisX Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 distixos xristina tin patises, gia to tzami den mporeis na kaneis tipota, kai min akouseis kanena giatrosofi giati mporei na kaneis megaliteri zimia
DrLo Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Πως κατάφερες να γραντζουνίσεις την οθόνη ? Μπορείς να ελπίζεις μέσα στον επόμενο χρόνο η οθόνη να πάθει και τίποτα άλλο και τότε να ζητήσεις αντικατάσταση (αν δεν φτιάχνεται)
Cristina Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Πως κατάφερες να γραντζουνίσεις την οθόνη ?Μπορείς να ελπίζεις μέσα στον επόμενο χρόνο η οθόνη να πάθει και τίποτα άλλο και τότε να ζητήσεις αντικατάσταση (αν δεν φτιάχνεται) Πήγα να την ξεσκονίσω με ένα κάτι τις (δεν ξέρω πως το λένε που μοιάζει με τα μαλιά της Παταπούφας! ) και ΜΟΛΙΣ ανακάλυψα πως στην άκρη του είχε μια... κολλιτσίδα! Αν τις λέτε έτσι κι εσείς... Εκείνα τα μικρούλικα οβάλ σαν αγκαθάκια που κολλάνε στα ρούχα!!! Δεν υπάρχει κάποια κρέμα ή spray που να κάνει κάτι τις... Κανένα θαύμα; :roll: Oof! Υ.Γ.: Σας επισυνάπτω τα... μαλλιά της Παταπούφας!
DrLo Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Πήγα να την ξεσκονίσω με ένα κάτι τις (δεν ξέρω πως το λένε που μοιάζει με τα μαλιά της Παταπούφας! ) και ΜΟΛΙΣ ανακάλυψα πως στιν άκρη του είχε μια... κολτσίδα!Αν τις λέτε έτσι κι εσείς... Εκείνα τα μικρούλικα οβάλ σαν αγκαθάκια που κολλάνε στα ρούχα!!! χαχαχαχαχα, σε φαντάζομαι να προσπαθείς να εξηγήσεις πως έγινε η γρατζουνιά στο μαγαζί. Δεν νομίζω να πιστεί !!! Αν έχει Zero Pixel παρακάλα να καεί κανένα.
Cristina Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Έχω ήδη ένα εξ αρχής! Λέτε να είμαι «τυχερή» να μου καούν ακόμα 2-3; Κάπου είχα ακούσει/διαβάσει πως πάνω από 3 σου κάνουν αλλαγή... :roll: Ρε τί πάθαμε... Ggrr!!! :|
DrLo Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δεν είμαι σίγουρος, νομιζω ότι εξαρτάται από την μάρκα. Να υποθέσω ότι δεν έχει Zero Pixel εγγύηση ?
Cristina Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Άμα σου πω πως δεν έχω ιδέα...; :roll: Samsung SyncMaster 710V είναι, αααααν λέει κάτι... :roll:
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Eksartate apo thn marka , h LG gia paradeigma dinoun zero pixel , h sony kanei allagh sta 5 kamena pixel (grrrrrrrrrrr) gia thn samsung den eida na pw thn alh8eia , alla oi pwlhtes sto plaisio sth stournarh ston 2o orofo 8a sou poun amesws sta posa pixel ginetai allagh sth samsung. Apo to plaisio thn eixes parei? Pantws na ksereis oti yparxoun panakia ka8aristika gia tft , kai exoun sxedon ola ta katasthmata Ax eseis oi gynaikes me thn ka8ariothta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.