Paulous kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Παιδια μπορειτε να μου πειτε πια εντολη ειναι για να κανω μια φωτογραφια να φαινετε παλια εως αρκετα παλια;Ψαχνω αλλα δεν το βρισκω..Ειναι ζορικο ε;
lahaine Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 texnith pepalaiwsh theleis na kaneis mallon kai oxi anapalaiwsh:)
Paulous kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Παρεα ναι απο αυτο μαλλον!Ειδες πως φαινετε ο νεος!!Θελω να κανω μια φωτογραφια τις κορης μου να φαινετε παλια..ξεθωριασμενα χρωματα,σταμπες κτλ..Καπως ετσι το φανταζομαι αν δεν κανω λαθος
lahaine Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 file mou de ksero kai polla apo photoshop alla nomizo tha prepei na thn kaneis arxika aspromaurh kai meta na paikseis me ta filtra.isos yparxei kai kapoio idiko filtro giauth texnikh. an de boithaei poly perimene ligo..olo kai kapoios ''mastoras'' sto photoshop tha sou apanathsei
Paulous kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Kαλως παρεα.Θα περιμενω γιατι δεν εχω ιδεα..
Paulous kriti Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Βρηκα πως γινετε στο http://www.webclass.ru/eng/Tutorials/Photoshop/How_to_make.html ...αλλα τα αγγλικα μου δεν μου επιτρεπουν πολυ κ εχω κοληση..Κανενας καλος βοηθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.