Semnian Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 To netbux είναι ένα νέο site το οποίο πληρώνει τα μέλη του 0.02$ για κάθε search που κάνουνε σε διάφορες μηχανές αναζήτησης για 40 αναζητήσεις τη μέρα! Εγγραφές εδώ:http://netbux.org/ edited by angelos0: to ka8aro url einai auto. an 8es kapoios na se sthri3ei to les 3eka8ara kai deineis to url.
Semnian Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Kai Pos Plironomaste? PayPal, StormPay ή επιταγή Για όσους δεν το γνωρίζουν το Paypal πλεόν συνεργάζεται και με τις ελληνικές τράπεζες.
tempo Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 το έχει δοκιμάσει κανείς? Είναι σίγουρο ότι πληρώνει?
DrLo Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 1ον. (χωρίς παρεξήγηση) : ------------------------- Semnian Junior Member Join Date: Apr 2004 Posts: 3 2ον. Το reply του jerry7 3ον. Είμαι ο Abdulah Majah και είμαι πρόεδρος μιας μεγάλης τράπεζας στην Νιγηρία. Έχω οριστεί εκτελεστής μιας διαθήκης 25.000.000,00 δολλαρίων και ψάχνω ....... Αυτά ΥΓ : πόσοι τέτοιοι χρήστες-διαφημίσεις λέτε να υπάρχουν στο insomnia ? Ζουν πράγματι ανάμεσά μας.
koyan Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 3ον. Είμαι ο Abdulah Majah και είμαι πρόεδρος μιας μεγάλης τράπεζας στην Νιγηρία. Έχω οριστεί εκτελεστής μιας διαθήκης 25.000.000' date='00 δολλαρίων και ψάχνω ....... [/quote'] Άστα αυτά Mohdul. Μήν τον ακούτε. ΔΕΝ είναι ο Abdulah. Εγώ είμαι ο Abdulah. Αυτός είναι ο evil twin μου που προσπαθεί να μου πάρει την περιουσία και την θέση. Εγώ σπούδασα στο πανεπιστήμιου του Jenne-jeno οικονομικά και internet Marketing. Λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης μου, έχουν έρθει υπόψην μου κάποιες πληροφορίες σχετικά με ένα καταπίστευμα που δεν έχει ζητηθεί εδώ και 30 χρόνια. Είναι σε μία θυρίδα..... .......εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email διαμαρτυρίας εναντίον του Abdulah στον πρόεδρο της Νιγηρίας..... Για να είναι έγκυρο το email θα πρέπει να βάλετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας, της γραμματέως σας, και τον 12 ψήφιο αριθμό που σας έδωσε η τράπεζα σας στην Ελβετία. Σας ευχαριστω, Ο πραγματικός Αβδουλάς Μασάν Είθε οι θεά σοκολάτα να σας αποζημιώσει όλους με ένα όργιο σοκολάτας.
DrLo Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Άστα αυτά Mohdul. Μήν τον ακούτε. ΔΕΝ είναι ο Abdulah. Εγώ είμαι ο Abdulah. Αυτός είναι ο evil twin μου που προσπαθεί να μου πάρει την περιουσία και την θέση. Εγώ σπούδασα στο πανεπιστήμιου του Jenne-jeno οικονομικά και internet Marketing. Λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης μου' date=' έχουν έρθει υπόψην μου κάποιες πληροφορίες σχετικά με ένα καταπίστευμα που δεν έχει ζητηθεί εδώ και 30 χρόνια. Είναι σε μία θυρίδα..... .......εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email διαμαρτυρίας εναντίον του Abdulah στον πρόεδρο της Νιγηρίας..... Για να είναι έγκυρο το email θα πρέπει να βάλετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας, [b']της γραμματέως σας[/b], και τον 12 ψήφιο αριθμό που σας έδωσε η τράπεζα σας στην Ελβετία. Σας ευχαριστω, Ο πραγματικός Αβδουλάς Μασάν Είθε οι θεά σοκολάτα να σας αποζημιώσει όλους με ένα όργιο σοκολάτας. Εγώ αρκούμαι απλά με το τηλέφωνο και ολόσωμη φωτογραφία της γραμματέως σας με bikini.
DrLo Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Και με απλα λογια παιδια(περα απο τα αστεια...)??? Νομίζω ότι το link του jerry7 τα λέει όλα.
jerry7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 1ον. (χωρίς παρεξήγηση) : ------------------------- Semnian Junior Member Join Date: Apr 2004 Posts: 3 Κοίτα, εντάξει, εγώ θεωρώ ότι είναι δικαιολογημένα τέτοια posts (εν μέρει). Προφανώς ο άνθρωπος είναι πιτσιρίκι - μαθητής - φοιτητής και το είδε να βγάλει μερικά λεφτά (θεμιτό ως εκεί). Απλώς καλό είναι να το ψάχνουμε το θέμα γενικά γιατί όταν γνωρίζεις περισσότερα ή τη λογική των πραγμάτων (κοινώς είσαι ψαγμένος) τότε είναι πιο εύκολο να κάνεις πιο σωστά επιλογές. Αυτά για τον Junior Member φίλο μας, ο οποίος μάλλον απογοητεύτηκε ;-)
marios1957 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Καλά,ρε παιδιά,αυτό το παληκαράκι ΔΕΝ ήξερε που έμπαινε,ΔΕΝ ρώταγε κι όλας; lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.