Προς το περιεχόμενο

24$/μήνα για να κάνετε search στο internet!

Semnian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To netbux είναι ένα νέο site το οποίο πληρώνει τα μέλη του 0.02$ για κάθε search που κάνουνε σε διάφορες μηχανές αναζήτησης για 40 αναζητήσεις τη μέρα!

Εγγραφές εδώ:http://netbux.org/

edited by angelos0:

to ka8aro url einai auto. an 8es kapoios na se sthri3ei to les 3eka8ara kai deineis to url.

Δημοσ.
Kai Pos Plironomaste?

PayPal, StormPay ή επιταγή

Για όσους δεν το γνωρίζουν το Paypal πλεόν συνεργάζεται και με τις ελληνικές τράπεζες.

Δημοσ.

1ον. (χωρίς παρεξήγηση) :

-------------------------

Semnian

Junior Member

2ον. Το reply του jerry7

3ον. Είμαι ο Abdulah Majah και είμαι πρόεδρος μιας μεγάλης τράπεζας στην Νιγηρία. Έχω οριστεί εκτελεστής μιας διαθήκης 25.000.000,00 δολλαρίων και ψάχνω .......

Αυτά

ΥΓ : πόσοι τέτοιοι χρήστες-διαφημίσεις λέτε να υπάρχουν στο insomnia ? Ζουν πράγματι ανάμεσά μας.

Δημοσ.

3ον. Είμαι ο Abdulah Majah και είμαι πρόεδρος μιας μεγάλης τράπεζας στην Νιγηρία. Έχω οριστεί εκτελεστής μιας διαθήκης 25.000.000' date='00 δολλαρίων και ψάχνω .......

[/quote']

Άστα αυτά Mohdul. Μήν τον ακούτε. ΔΕΝ είναι ο Abdulah. Εγώ είμαι ο Abdulah. Αυτός είναι ο evil twin μου που προσπαθεί να μου πάρει την περιουσία και την θέση. Εγώ σπούδασα στο πανεπιστήμιου του Jenne-jeno οικονομικά και internet Marketing. Λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης μου, έχουν έρθει υπόψην μου κάποιες πληροφορίες σχετικά με ένα καταπίστευμα που δεν έχει ζητηθεί εδώ και 30 χρόνια. Είναι σε μία θυρίδα..... .......εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email διαμαρτυρίας εναντίον του Abdulah στον πρόεδρο της Νιγηρίας..... Για να είναι έγκυρο το email θα πρέπει να βάλετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας, της γραμματέως σας, και τον 12 ψήφιο αριθμό που σας έδωσε η τράπεζα σας στην Ελβετία.

Σας ευχαριστω,

Ο πραγματικός Αβδουλάς Μασάν

Είθε οι θεά σοκολάτα να σας αποζημιώσει όλους με ένα όργιο σοκολάτας.

Δημοσ.
Άστα αυτά Mohdul. Μήν τον ακούτε. ΔΕΝ είναι ο Abdulah. Εγώ είμαι ο Abdulah. Αυτός είναι ο evil twin μου που προσπαθεί να μου πάρει την περιουσία και την θέση. Εγώ σπούδασα στο πανεπιστήμιου του Jenne-jeno οικονομικά και internet Marketing. Λόγω της ιδιαιτερότητας της θέσης μου' date=' έχουν έρθει υπόψην μου κάποιες πληροφορίες σχετικά με ένα καταπίστευμα που δεν έχει ζητηθεί εδώ και 30 χρόνια. Είναι σε μία θυρίδα..... .......εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email διαμαρτυρίας εναντίον του Abdulah στον πρόεδρο της Νιγηρίας..... Για να είναι έγκυρο το email θα πρέπει να βάλετε τον αριθμό του τηλεφώνου σας, [b']της γραμματέως σας[/b], και τον 12 ψήφιο αριθμό που σας έδωσε η τράπεζα σας στην Ελβετία.

Σας ευχαριστω,

Ο πραγματικός Αβδουλάς Μασάν

Είθε οι θεά σοκολάτα να σας αποζημιώσει όλους με ένα όργιο σοκολάτας.

Εγώ αρκούμαι απλά με το τηλέφωνο και ολόσωμη φωτογραφία της γραμματέως σας με bikini.

Δημοσ.
Και με απλα λογια παιδια(περα απο τα αστεια...)???

Νομίζω ότι το link του jerry7 τα λέει όλα.

Δημοσ.
1ον. (χωρίς παρεξήγηση) :

-------------------------

Semnian

Junior Member

Κοίτα, εντάξει, εγώ θεωρώ ότι είναι δικαιολογημένα τέτοια posts (εν μέρει). Προφανώς ο άνθρωπος είναι πιτσιρίκι - μαθητής - φοιτητής και το είδε να βγάλει μερικά λεφτά (θεμιτό ως εκεί).

Απλώς καλό είναι να το ψάχνουμε το θέμα γενικά γιατί όταν γνωρίζεις περισσότερα ή τη λογική των πραγμάτων (κοινώς είσαι ψαγμένος) τότε είναι πιο εύκολο να κάνεις πιο σωστά επιλογές.

Αυτά για τον Junior Member φίλο μας, ο οποίος μάλλον απογοητεύτηκε ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...