papadakn Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Τον τελευταίο καιρό και ενώ παίζω κάποιο παιχνίδι (Wow και Swat 4 κατά βάση) μετά απο λίγη ώρα παγώνει το pc και παίρνω το ακόλυθω μήνυμα: "To VPU Recover μηδένισε τον επιταχυντή γραδικών γιατι δεν αποκρινόταν στις εντολές του προγράμματος οδήγησης" Στη συνέχεια έχει επιλογή να στείλει email στην Ati πράγμα που έχω κάνει αλλά γενικά μετά απο αυτό το pc συνεχίζει να παίζει μέχρι να έρθει το επόμενο κόλλημα. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο? Η κάρτα δεν είναι υπερχρονισμένη ενώ το τροφοδοτικό μου είναι ένα Antec TruePower 550W. Χρησιμοποιώ τους 5.4 drivers. Καμμιά ιδέα?
laskos0 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Φίλε δοκίμασες να βάλεις εναλλακτικούς drivers???????Εγώ χρησιμοποιω εδω και καιρο omegadrivers και ειναι super με ιδια καρτα.... http://www.omegadrivers.net
apos_m28 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Τον τελευταίο καιρό και ενώ παίζω κάποιο παιχνίδι (Wow και Swat 4 κατά βάση) μετά απο λίγη ώρα παγώνει το pc και παίρνω το ακόλυθω μήνυμα: "To VPU Recover μηδένισε τον επιταχυντή γραδικών γιατι δεν αποκρινόταν στις εντολές του προγράμματος οδήγησης" Στη συνέχεια έχει επιλογή να στείλει email στην Ati πράγμα που έχω κάνει αλλά γενικά μετά απο αυτό το pc συνεχίζει να παίζει μέχρι να έρθει το επόμενο κόλλημα. Έχει κάποιος αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο? Η κάρτα δεν είναι υπερχρονισμένη ενώ το τροφοδοτικό μου είναι ένα Antec TruePower 550W. Χρησιμοποιώ τους 5.4 drivers. Καμμιά ιδέα? kantous unistall kai bale tous omega http://www.omegadrivers.net/ enallaktika apenergopoiise to vpu apo tis rithmiseis tou ati control panel
papadakn Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Θα δοκιμάσω αύριο τους Omega. Το vpu το απενεργοποίησα αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να κολλάει εντελώς το σύστημα και να χρειάζεται reboot. Καμμια άλλη πρόταση?
Ailuros Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Αν δουλεύει το ανεμιστηράκι της κάρτας όπως θα'πρεπε και άρα δεν υπερθερμαίνεται, τότε ίσως να φταίνε τα παιχνίδια. Από ότι κατάλαβα μόνο σε αυτά τα 2 υπάρχει το πρόβλημα. Κανένα patch έχουν βγάλει μήπως για αυτά;
papadakn Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Τα παιχνίδια μου φαίνεται απίθανο να φταίνε. Δεν παίζω κάποιο άλλο αυτή τη στιγμή αλλά πιστεύω πως θα το κάνει και σε άλλα. Έψαξα λίγο στο νετ και είδα πως αρκετός κόσμος έχει παρόμοιο πρόβλημα. Ένας χρήστης το εντόπιζε μάλιστα στα D3D παιχνίδια και όχι στα opengl. Τι να πώ. Για αντικατάσταση της ψύκτρας της Ati τι θα μου προτείνατε?
papadakn Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Πριν λίγο έβγαλα την κάρτα και την περιεργάστηκα λίγο. Στο σημείο που παίρνει ρεύμα απο το τροφοδοτικό είχε μαυρίσει το καλώδιο της διακλάδωσης που έρχεται απο το τροφοδοτικό και δυστυχώς το ένα απο τα 4 "ποδαράκια" που παίρνει ρεύμα η κάρτα είναι και αυτό λίγο μαύρο... Αντικατέστησα το καλώδιο με ένα ανέπαφο αλλά πάλι τα ίδια. Παίζει να καταστράφηκε η κάρτα? Με βλέπω να γυρνάω στην GF4 ti και να κλαίω όλη μέρα...
Action Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 anebase to voltage tis kartas apo to bios siga siga mexri na statheropoieithei to idio problima eixa kai ego me ti diki mou 9600xt etsi lythike xoria na peirakso tipota allo kai me opious drivers (ati,omega klp)
papadakn Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 εννοείς το agp voltage? Απο 1.5 το έχω ανεβάσει στα 1.6 volts. Πόσο το έχεις βάλει για να σταθεροποιηθεί η κάρτα? Υπάρχει κάποιο utility το οποίο να δοκιμάζει την αντοχή της κάρτας? (κάτι αντίστοιχο του memtest ή του superpi)
rista Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Γιατι δεν δοκιμαζεις να απενεργοποιησεις το vpu recover απο τις ιδιοτητες? Πολυ απλο!
papadakn Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 To έχω γράψει απ το 4ο post ότι είναι απενεργοποιημένο το vpu. Με τους omega φαίνεται πιο σταθερό και δεν έχει κολλήσει ακόμη. Είδωμεν...
papadakn Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Τζίφος τελικά...και πάλι κολλάει, τώρα που έχω το vpu κλειστό κολλάει όλο το σύστημα και χρειάζεται hard-restart. Κάποια βοήθεια?
Action Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 file papadakn to exo sto 1,85 kai douleyei mia xara.
papadakn Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Τελικά κατέβασα τις συχνότητες της μνήμης και του επεξεργαστή της Ati και τα κολλήματα σταμάτησαν. Τι λύσεις για καλύτερη ψύξη υπάρχουν και απο που μπορώ να τις προμηθευτώ?
apos_m28 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2005 Τελικά κατέβασα τις συχνότητες της μνήμης και του επεξεργαστή της Ati και τα κολλήματα σταμάτησαν. Τι λύσεις για καλύτερη ψύξη υπάρχουν και απο που μπορώ να τις προμηθευτώ? ti marka einai i karta? kapoio problima exei i karta 99% an einai se eggyhsh na thn allakseis. to lew ayto kathws sinithws den exoun prob me thermokrasia oi ati. egw exw tin saphire 9800pro oc sta 405/378 edw kai kamposous minnes xwris na xw allaksei psiksi kai den exw to paramikro prob! me 350ari psu! kai 1,5 agpV!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.