polaki Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Den nomizw na uparxei thleorash lcd/plasma pou na shkwnei 1280x1024. An yparxei fantazomai poio 8a einai to kostos ths... Υπάρχουν και μάλιστα πάρα πολλές! Ουσιαστικά οι σοβαρές πλάσμα πρεπει να υποστηρίζουν τέτοια ανάλυση για να μπορείς να τη χαρείς στο μέγιστο... Δεν έχει νόημα να πεσεις στην παγίδα να πάρεις plasma με ανάλυση 800χ600 και σε 1 χρόνο να πρέπει να την πετάξεις...
polaki Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Εγω τουλάχιστον δεν καταλαβα προς τι ο ντορος με το Doom3. 2 ώρες επαιξα και το ξαπόστειλα. Να το ανεβάσω σε αναλυση 3000χ2000 μπας και γινει καλύτερο? Με μια Geforce 4400 (ποσο να κανει τωρα' date=' αφου πέρσι την εβρισκες 100), το pes4 πάει μια χαρά. [/quote'] Κοιτα το Doom 3 είναι ενα παιχνίδι που όλοι όσοι ασχολούνται με FPS πρέπει να παίξουν... και είμαι σίγουρος ότι έχουν ήδη παίξει. Επαιξες 2 ώρες που ειναι το χειρότερο κομμάτι του, και αντε να σκότωσες 2-3 εχθρούς, το ίδιο και εγώ, και μετά απο 1 μήνα λέω ΠΡΕΠΕΙ να ασχοληθώ, και το αποτέλεσμα με δικαίωσε... Δεν το έχω τελειώσει, αλλα θα το κάνω (μόλις ξεκολλησω απτο World of Warcraft, δηλαδή σε κάνα χρόνο!!!). Το σενάριο είναι γραμμικό, αλλά και μόνο το αίσθημα του πανικού που σε πιάνει, αξίζει... Φυσικά σε καμιά σοβαρή κάρτα, όχι και σε 4400!!!!!!
polaki Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Δημοσ. 23 Μαΐου 2005 Χαλαρα για παιχνιδια παιχνιδομηχανη...30 χιλιαδες φορες καλυτερα γραφικα(στο χαλαρο)απο οποιαδηποτε καρτα γραφικων...Ασε που ειναι φθηνοτερα. Δεν εχουν καλύτερα γραφικά, μάλλον πρέπει να αλλάξεις κάρτα γραφικών... χαλαρά στο λέω..Καλύτερα γραφικά είχε το ΧΒΟΧ οταν πρωτοβγεί, γιατί οι κάρτες γραφικών ήταν ακόμα ότι να ναι..... Αν συγκρίνεις το ίδιο παιχνίδι με ΧΒΟΧ & (δεν πάω μακρια) 9800pro, θα φας ήττα. Δεν θα μιλήσω για Χ800 κλπ..μια 9800pro φτάνει. Το θέμα δεν είναι πιο έχει τα καλύτερα γραφικά, αλλα σε τί ΣΥΝΟΛΙΚΟ κόστος τα παίρνεις. Και σ'αυτο το ΧΒΟΧ δεν παίζεται, γιατι ενα PC κάνει 4-5 φορές όσο το ΧΒΟΧ Δεν αντιλέγω ότι άλλη φάση να παίζεις ξαπλωτός, και εννοείται ότι αν ενα παιχνίδι το εχω και σε κονσολα αλλα και σε PC, θα το παίξω σε κονσολα.. Και ας έχει χειρότερα γραφικά! Ειναι απλά άλλη φάση! Και εξάλλου είμαι καθιστός σε ένα γραφείο 8 ωρες κάθε μέρα.. Ας αράξω και λίγο στο κρεβάτι,δεν με χαλάει! Επίσης αναφέρθηκε οτι δεν κανουν κόμπιασμα οι κονσόλες.. Κιομως στο PS2 σε πολλά παιχνίδια η κίνηση κάπως καθιστερεί λίγο, πχ αν δεν κάνω λάθος στο PES4 όταν υπάρχουν πολλοί παίκτες και δράση στην εικόνα... Η διαφορά ειναι οτι στο PC αυτή είναι μια στιγμή που λές "εντάξει, ας κόψω λίγο τα details" και σε 5δευτερόλεπτα έχεις εξαφανίσει τα κομπιάσματα... Εξάλλου θες δε θες, σε 800Χ600 παίζεις τα πάντα στις κονσόλες, αλλά ως δια μαγείας όλοι γκρινιάζουμε όταν στο PC δεν παίζει καλά στα 1024.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.