Silok Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Ο τυπος πρεπει να τα εχει παιξει. Αλλα δε μας λεει τι παιρνει ρε γαμωτο! Οτιδήποτε έχει λήξει η ημερομηνία κατανάλωσης του.
TherionG Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 μπορεί να μας πεί ένας κάτοχος geforce6600 και πάνω τι παιχνίδια παίζει αυτή την στιγμή; είμαι περίεργος.
G_Zisis Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά, είναι ολοφάνερο το αποτέλεσμα στη σύγκριση 'κονσόλα vs PC'. PC FOR EVER!!!! Και αυτό δεν το λέω μόνο επειδή εγώ προτειμώ PC αλλά και από πολλά άλλα πράγματα! Πρώτ' απ' όλα, αν δούμε το θέμα αυθεντικό παιχνίδι και copia θα καταλάβουμε αμέσως πως ένα PC θα είναι καλύτερο! Εγώ όταν σκέφτομαι πως αν έχω κονσόλα πρέπει να δώνω 40-50 ευρώ για να πάρω ένα παίχνίδι και τελικά να μην μου αρέσει ή να το βαρεθώ σε καμιά βδομάδα, αρχίζω και ζαλίζομαι. Βέβαια μια λύση σ' αυτό το πρόβλημα ωομίζω πως είναι να νοικιάζω παιχνίδια. Αν προσέξετε λίγο, τα πολύ καλά παιχνίδια (πχ το San Andreas και εκτός βέβαια των Shout Em'up) βγαίνουν πρώτα για κονσόλα και μετά για PC ή μόνο για κονσόλα, και αυτό γίνετε φυσικά γιατί οι περισσότεροι προτειμούν να παίρνουν PC παρά μια κονσόλα. Μ' αυτό τον τρόπο, αν κάποιος έχει πόρωση με ένα παιχνίδι που έχει βγει μόνο σε κονσόλα, τότε θα αναγκαστεί να αγοράσει κονσόλα, κι έτσι πωλούνται αρκετές κονσόλες αλλά δεν αυτό σημαίνει πως το PC δεν υπαιρτερεί! Αυτό έγινε και με εμένα. Όταν πρωτοβγήκε το San Andreas είχα πορωθεί τόσο πολύ που είχα σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρω κονσόλα. Ακόμα και αυτές τις μέρες βλέποντας κι άλλα παιχνίδια να είναι μόνο για κονσόλα σκέφτηκα μα τα λεφτά που θα κάνω αναβάθμιση το PC να πάρω ένα PS2 αλλά και πάλι κατάλαβα ότι το PC είναι καλύτερο. Βέβαια δεν είναι και 100% σίγουρο ότι δεν θα πάρω ένα PS2 μια μέρα. Επίσης, για να δείτε ότι το PC είναι καλύτερο, κάποιος που έχει κονσόλα, ας προσπαθήσει να κάνει backup καμιά ταινία ή να κατεβάσει κανά mp3 ή γενικά να ασχοληθεί με βίντεο, μουσική και προγραμματισμό. Τώρα κάποιος που παίζει μόνο παιχνίδια θα μου πει τι τον νοιάζουν όλα αυτά. Αυτό καλύτερα ας σκεφτεί ότι με το PC μπορεί να παίξει το παιχνίδι που του αρέσει στο ίντερνετ με άλλους (όπως ανέφεραν και άλλοι παραπάνω) ή μπορούν να βάλουν διάφορα mods κτλ. Εγώ όταν μια περίοδο έπαιζα το Vice City το είχα βαρεθεί μέχρι που βρήκα ότι μπορώ να παίξω στο ίντερνετ και να βάλω διάφορα mods. Και κάποιοι που λένε 'σιγά μην κάτσω εγώ να κάνω αναβάθμιση στο PC κάθε λίγο και λιγάκι' ας σκεφτούνε λίγο ότι σχεδόν κάθε χρόνο βγαίνουν καινούργιες κονσόλες. Έτσι, αν για παράδειγμα κάποιος πήρε ένα PS2 πέρυσι το καλοκαίρι, φέτος, που βγαίνουν καινούργιες κονσόλες και θα σταματήσουν να βγαίνουν καλά παιχνίδια για το PS2, το άτομο, αν θέλει να έχει κάτι να παίζει, θα αναγκαστεί να πάρει καινούργια κονσόλα. Αυτό εγώ πειστεύω πως, συν τα λεφτά που θα δώσει για κανά παιχνίδι, είναι κάτι ανάλογο μιας αναβάθμισης ενός PC. Γενικά νομίζω πως το PC είναι το πιο κατάληλο εργαλείο όχι μόνο γι' αυτούς που ασχολούνται με διάφορα (πχ προγραμματισμό, ταινίες, μουσική, πράγματα τύπου 'χάκερ') αλλά και για gamers, αφού μόνο το PC είναι αυτό με το οποίο μπορείς να 'πειράξεις' τα παιχνίδια άλλα πράγματα έτσι ώστε το gaming να γίνετε διασκεδαστικό και να μην γίνετε μονότονο και βαρετό. Βέβαια δεν είμαι και αιώνιος αντίπαλος της κονσόλας αφού κάποια μέρα υπάρχει περίπτωση να πάρω μία, αλλά σαν το PC, τίποτα καλύτερο! Αυτά από μένα...
evansdimo Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 (Palm) Αλεεεκοοοο απο που μας γραφεις τα post σου??? Απο πουουουου??????? Αααααααααααααααααααααααααααααααααχαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
vlachaquito Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 pragmatika theoro thn sygrish to ligotero asteia...thimamai otan protoepaiksa ps2 den eixa asxolithei poly me ta paixnidia tou kompiuter & ta eixa paiksei, eimoun etoimos na agoraso ps2 kai ego...& vazo mia mera to pes sto kompiuter etsi gia thn plaka...ayto htan den to ksanaaggiksa to ps2...ta grafika mou fainontai to ligotero asteia & 3-4 xronon prin.. kai kati teleytaio...ta fps pos paizete xoris plhktrologio???????? oxi giati eno paizo kanonika call of duty sto pc ( milame gia ton theo tou cod oxi asteia ) dokimasa to mohaa & den anteksa oute 10 deyterolepta!!!!!xoris plhktrologio kai mouse pos paei re paidia mou lete?????
EKTELESTES Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 fps = pc rpg = pc strategy = pc an paizeis tetoia paixnidia loipon...de xreiazesai pote konsola... an omws... fighting = ps2 (terastia poikillia, ta grafika tou tekken einai apisteuta, an k ta grafika de kanoun panta to paixnidi) sports = ps2 elafra kalitero tou pc oxi se grafika, alla poikillia k epeidh vgainoun nwritera ( vlepe to neo iss, liveware ) racing = ps2 (kaliteri poikilia, gameplay klp - oxi omws k grafika ) platform = ps2 allh kathgoria de mou rxetai twra, auth einai h gnwmh mou. oso gia to mouse pou lete,to ps2 exei mouse (de kserw k gia plhktrologio) alla gia periorismeno arithmo games.Opws eipa omws, fps = pc.
ThundeR_21 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 ela mwre twra me tis @@paixnidomixanes. pc kai pali pc. Den yparxei sigkrish se apeikonish grafikwn kai isxis. Erwthma: kia giati na skasw 500 europoula gia mia @@paixnidominani pou mporei na paizei mono paixnidia (kai auta aisxos malista!!!!) kai na mhn balw kai alla tosa kai na ftiaksw ena super pc pou na mamaei kai na kanei tis 100plasies leitourgies??????
EKTELESTES Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 me 1000 eurw @@ super pc tha ftiakseis. h super karta grafikwn tha kanei 500 k se 1 xrono tha thes allh gia na paikseis 1024x768 k 60frames...(gia na mh milisw k posa patch tha katevaseis gia kathe game k prob me drivers klp) ( oi leitourgies einai allou papa euaggelio ). k ama les oti oi paixnidomhxanes paizoun aisxos ta paixnidia, mallon den exeis paiksei pote se paixnidomhxanh.. (ektos ki an sth sony-ms-nintendo) einai oloi malakes tosa xronia pou vgazoun paixnidomhxanes.. y.g k tha thela poli na dw olous autous pou lene oti to pc einai kalitero gaming machine se 1 xrono pou tha vgoun to ps3 k to xbox2, na kanoun sygrinh tote ta pc me tis paixnidomhxanes, oxi twra pou mou sygrinoun ps2 5 xronia palio me to pc tou twra.Edw tha maste k tha trexoun ta salia olwn...
chill Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 The difference between men and boys is the price of their toys. Τα είπες όλα, από δω και στο εξής όποιος πάει να μας την βγεί με την δήθεν super douper ouaoy gamaoy κονσόλα του θα του λέμε αυτό που περιέχει το quote και that's it!!!!!!!!! Πάμε όλοι μαζί σε Τσουκαλικούς ρύθμούς: ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ το pc είναι για άντρες και οι κονσολες για παιδιά. ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Πώ πω έβγαλα και σύνθημα. Με πάω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fozzy Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 An eperna pote konsola (pou genika den eimai gamer) tha to ekana gia na paiksw diaforous giapwnezikous titlous pou den kikloforoun se pc...alla kai pali na mou peis siga mhn evriska ta japanese games pou hthela, edw sto ellanta Pc...
BlizardBill Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Επίσης' date=' για να δείτε Και κάποιοι που λένε 'σιγά μην κάτσω εγώ να κάνω αναβάθμιση στο PC κάθε λίγο και λιγάκι' ας σκεφτούνε λίγο ότι σχεδόν κάθε χρόνο βγαίνουν καινούργιες κονσόλες.[/quote'] Όχι φίλε... αν το 2000 που βγήκε το Ps2 είχες πάρει Pc, θα έδινες τα διπλάσια λεφτά για ένα PII 400 , με 64ram και κάρτα γραφικών με 16mb το πολύ. Και από τότε θα είχες κάνει 3 αναβαθμίσεις αν ήθελες να συνεχίζεις να παίζεις. Γιατί απλά είναι τεράστιο σπάσιμο να κρατάς για 2 χρόνια το ίδιο σύστημα, και να βλέπεις τα games να χειροτερεύουν σχεδόν, αντί να βελτιώνονται.... οπότε ή αναβαθμίζεις ή τα παρατάς και ασχολείσαι με πασίεντζες. ΥΓ Γενικά οι κονσόλες είναι πιο διασκεδάστηκες, και για εμένα η καλύτερη δουλειά είναι να πάρεις ένα playstation που ξέρεις ότι θα διαρκέσει, και προς το τέλος της ζωής του αγοράζεις ένα καλό pc. Για να καλύψεις το κενό, και να το κρατήσεις μετά χωρίς αναβάθμιση όλο το διάστημα που το playstation είναι ακόμα σχετικά καινούργιο και σύχρονο.
polaki Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Άσε που έτσι που το έχουν κάνει καθε 2 χρόνια βγάζουν καινούργια κονσόλα... Ακυρο.... Το PS1 ήταν άπειρα χρόνια, το PS2 είναι ήδη 5, και το ΧΒΟΧ είναι 3-4... Τα 2 που τα είδες? Στο PC που μετα απο 6 μήνες το υπερμηχάνιμα σου είναι "έλα μωρε, κααααλούτσικο είναι"??
Greg7vas Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Gnwmi mou vevaia panta alla to pc itan,einai kai tha einai o vasilias tou gaming. Htan,den einai kai mallon den tha einai. Exei yposphn sou oti polles etereies exoun fygei apo thn paragogh paixnidion gia pc kai asxolounte eksoloklhrou me konsoles kai posa lesfta paiftoun ekei? Kapoios pou thelei na parei ena mhxanhma gia gaming tha tou proteina ena playstation h ena xbox .me tipota pc.bgainoun poly kallitera paixnidia gia ta dika mou gousta eidika se playstation. Ektos kai an tou aresoun ta stategy h ta baldurs gate rpg's Prosopika tha eperna playstation mono kai mono gia ta tromera japanese rpg's Άσε που έτσι που το έχουν κάνει καθε 2 χρόνια βγάζουν καινούργια κονσόλα... Kai kainourgio pc thes kathe ena eksamhno gia na einai kallitera ta games apo konsola. To monadiko epeixhrhma pou exete einai oti to pc exei kallietra frafika. Afhste ta grafika epitelous. Eseis den eiste pou lete gia tis romantikes epoxes opou ta grafika den eixan kamia shmasia kai eixane mia mageiaktl? Pes te mou an exoun bgei sto pc oi ekshs paixnidares. Metal gear solid,gran turismo,final fantasy ktl. Dhladh eytyxos pou bgalane to pro sto pc giati akoma tha pezate fifa kai tha prospathousate na mas peite oti einai kai kallitero. Kai ego Pcakias eimai.Alla exo kata kairous agorasei arketes konsoles. Den eimai san aytous tous komleksikous pou exoun megalosei me pc kai pou eno paizoun olh mera paixnidia kai den kanoun tipota allo anti na paroun mia konsola pou kai kallitera paixnidia exei kai fthnotera einai kai tha mporoun na paizoun aneta me tous filous tous se ena saloni diplo triplo ktl.
G_Zisis Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 anti na paroun mia konsola pou kai kallitera paixnidia exei kai fthnotera einai kai tha mporoun na paizoun aneta me tous filous tous se ena saloni diplo triplo ktl. Αν έχεις προσέξει, το κάθε παιχνίδι για κονσόλα στοιχίζει πάνω από 30 ευρώ. Εσύ τώρα από που συμπέρανες ότι το να πάρεις μια κονσόλα είναι πιο φθηνό από το PC, ενώ με το PC παίζεις ότι παιχνίδι θες και κάνεις και πολύ περισσότερα πράγματα? Αυτό το πράγμα είναι το μόνο που με τρελένει και δεν παίρνω κονσόλα. Τώρα να πάω να δώσω πάνω από 30 ευρώ για ένα παιχνίδι και να το τερματίσω σε κανά μήνα το πολύ ή να το βαρεθώ σε μία βδομάδα? Θα κλαίω τα λεφτά για όλη μου τη ζωή! Και αυτό το να παίζεις με τους φίλους σου όπου θες, μου αρέσει και εμένα πολύ, μιας και έχω ένα PS1 και έπαιζα τόσο πολύ με φίλους αλλά και μόνος, που δεν ξέρω πώς δεν κάηκε το καημένο. Αλλά μην ξεχνάμε ότι και με το PC μπορούμε να παίξουμε lan και πολύ πιο σημαντικό το ότι μπορούμε να παίξουμε στο ίντερνετ με κανά φίλο ή μακρινό συγκενή! Βέβαια, όπως και να το κάνουμε, η ατμόσφαιρα όταν παίζεις με κονσόλα είναι νομίζω λίγο καλύτερη από του PC. Σκεφτήτε το σαν την τηλεόραση. Αν θέλουμε μπορούμε να δούμε τηλεόραση στο PC. Αλλά πες πως μια μέρα παίζει Παναθηναικός-Ολυμπιακός και είναι τελικός πρωταθλήματος, που θα δεις τον αγώνα, στο PC ή θα πας σε κανένα net cafe να δεις τον αγώνα με ατμόσφαιρα και με φίλους σε μια τεράστια τηλεόραση, που μπορεί να πέσει και λίγο ξύλο! Ποιος από εσάς, που βλέπει πολύ τηλεόραση, έχει κάρτα τηλεόρασης αλλά έχει και κανονική τηλεόραση? Νομίζω πως όλοι! Γι' αυτό σας λέω, υπάρχουν διαφορές στη σύγκριση 'κονσόλα-PC'! Το PC μπορούμε να το δούμε ως all in one αφού με ένα PC αν είσαι χάκερ μπορείς να γίνεις εκατομηριούχος! Όταν όμως πάει μια εταιρία και φτιάχνει κονσόλα ειδικά για gaming και ξέρει τις απαιτήσεις ενός gamer, τότε το PC δεν μπορεί να είναι πάντα πρώτο αφού είναι σχεδιασμένο και για πολλά άλλα πράγματα. Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοώ! Φυσικά και με το PC κάποιος (σαν εμένα) μπορεί να κάθετε και να παίζει ατέλειωτες ώρες και αν αγοράσει κανά δυο χεισιστήρια για διπλό με κανά φίλο, θα είναι σαν να έχει κονσόλα ! Αυτές τις μέρες που θέλω να κάνω αναβάθμιση το PC σκέφτομαι με τα λεφτά της αναβάθμισης να πάρω PS2 και με το υπόλοιπο να πάρω εξαρτήματα του PC όχι τόσο καλά, απλώς να του κάνω κάποια μικρή αναβάθμιση. Νομίζω πως αυτή είναι η ιδανική λύση για αυτούς που αγαπούν τις κονσόλες αλλά ασχολούνται και με PC.
shadowfax-1- Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Χαλαρα για παιχνιδια παιχνιδομηχανη...30 χιλιαδες φορες καλυτερα γραφικα(στο χαλαρο)απο οποιαδηποτε καρτα γραφικων...Ασε που ειναι φθηνοτερα ΟΜΩΣ...Το PC δεν φτιαχτηκε και η δουλεια του δεν ειναι να παιζει παιχνιδια...Ασχετα βεβαια οτι πολλοι το παιρνουν για αυτο(μεγα λαθος η αποψη μου) Αν εχεις βεβαια λεφτα καλο θα ειναι να εχεις 2-3 παιχνιδομηχανες και 1 PC αρκετα καλο Εξαλου το καθενα εχει και μερικα ειδη στα οποια υπερτερει απο το αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.