Προς το περιεχόμενο

Γιατι να αγορασω πανακριβο υπολογιστη με πανακριβη καρτα οθονης ????? τωρα που.......

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακομα δε βγήκε, έχει και τιμή; 300 euro. ε;

Παίδες, αν δεν το αγοράσουν πρωτα οι τρελαμένοι σε ΗΠΑ, Ιαπωνία να το φανε στη μάπα τις πρωτες παρτιδες (κοστος R&D, διαφήσισης) και να αρχισουν να το χακευουν για να δουμε τι δυνατοτητες (τρυπες) εχει σε αντιγραφές, και τσιπαρίσματα ειναι άτοπο να κανουμε συγκρισεις κόστους.

τι ειναι ποιο ακριβό απο τί? ενα xbox με 2 χειριστίρια και 2 παιχνιδια δώρο, ή ενα pc χωρις λειτουργικό?

Εχει κανεις pc χωρις software? χωρις o/s, μερικες εφαρμογές, και (σημερα πλέον) χωρις σύνδεση internet (όλα μαζι: μοντεμ, προγράμματα, συνδρομες ISP, πΟτε, κλπ) ειναι απλα ενα κουτί παλιοσίδερα.

to ιδιο θεωρώ για μια κονσόλα: με το retail πακέτο, 2-3 games, 2 pads, και ενα o/s που το μονο που ξερει ειναι να μπουτάρει, ειναι συναρπαστικό για ενα παιδάκι που θα το βρει κατω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Συναρπαστικό μεχρι να τελειώσουν οι χριστουγεννιάτικες διακοπές. Lol. οσο να βαρεθει αυτα τα 2 παιχνιδια.

Απο κει και περα ξεκίνα τη "συνδρομή" σου στα παιχνιδια.

Μα! και στην κονσόλα θα παίζω κόπιες!

καλά, αυτο εννοώ στην αρχή. κάτσε να βγεί, να το αποδείξει κάποιος και μετα συζητάμε.

Προς το παρόν, η συγκριση γίνεται μεταξύ κονσολας με γνήσια, και pc που αποδεδειγμένα παίζουν ότι θέλεις.

κοιτα, αν η Ms, (ή η Sony) εβρισκαν ενα τροπο να προστατεψουν τα παιχνιδια απο αντιγραφές, και 1 ευρω θα στην εδιναν την κονσολα τους ακομα κι αν ειχε 15 cpu και 15 cores η καθεμιά!! :)

Σε τετοια περιπτωση φυσικα, δεν θα επαιρνα κονσόλα ακομα και τσάμπα.

παρε 10-15 παιχνιδια γνησια, παρε και τα περιφερειακά τους (remote, joysticks, memory) που μονο αυτοι πουλανε -σα να λεμε Macintosh ενα πράμα-, και εφτασες στο κοστος ενος gamianPC, απλα εσυ δεν εισαι αναβαθμίσημος.

οπως γραφει και ο predator, αναλογα με τα παιχνιδια που παίζω, μπορω να ρυθμισω το κόστος του pc. Εγω τουλάχιστον δεν καταλαβα προς τι ο ντορος με το Doom3. 2 ώρες επαιξα και το ξαπόστειλα. Να το ανεβάσω σε αναλυση 3000χ2000 μπας και γινει καλύτερο?

Με μια Geforce 4400 (ποσο να κανει τωρα, αφου πέρσι την εβρισκες 100), το pes4 πάει μια χαρά.

Φυσικά υπάρχουν ακόμη και σήμερα άνθρωποι που παίζουν παιχνίδια με επεξεργαστή 733 Mhz και διασκεδάζουν απόλυτα. κάτοχοι xbox λέγονται.

Σε 3 χρόνια, το ίδιο θα μπορύμε να λεμε για τους κατόχους xbox360. :-?

άραγε τι cpu θα εχουν τοτε τα κορόιδα οι pcάκηδες;

ή να συγκρίνω την εικόνα του PS2 στο σαλόνι (ναι στην Τιβουλα που βλέπει η μαμά τη λάμψη!), με την εικόνα στην πάμφθηνη πλέον 17άρα CRT μου? Αμαρτία!

βάλε και το pc με ανάλυση 640*480 σε κοινή τηλεόραση και θα βλέπεις τα ΘΕϊΚΑ γραφικά (την ιδια αναλυση σε 17αρα και θα φρίξεις).

μήπως να αγοράσω και καμια HDTV 100+ ιντσών για το σαλόνι? για να παιζω GT4? μουχάχα!!!

τότε δε μιλάμε για 300 ευρώ, έτσι;

ή να πάρω κονσόλα για τα 3 "Θεϊκά παιχνίδια" που δε θα βγουν στο pc? τι μου λες τωρα. χστηκα για το gt4. ποτέ τους να μη το βγάλουν. εκεινοι χάνουν, οχι εγώ. Ειμαι περίεργος τι θα βλέπαμε αν δημοσίευε η Κοναμι τις πωλήσεις του PES4. απο το ps2 ή απο το pc έβγαλαν περισσότερα?

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ela Aleko poso kanoun ta paixnidia gia konsoles???Pooosooo????

To paixnidi tou pc an to pareis kopia sou stoixizei liga molis eurw.

Gia tin konsola tha prepei prwta na tis valeis tsipaki anevazontas kai allo to kostos.Opote min milate gia 300 eurw tou x-box 2 giati an exei toso' date='tha exoun kai kana 60-70 eurw to paixnidi.Ton prwto kairo pou ta tsipakia tha exoun 150-200 eurw na dw egw poso tha sas paei to malli.

Den einai ante pirame to amaksi kai trexei.Den thelei ena radio-cd-mp3 player,ena sunagermo,kati tis extra???Kai anevainei to sunoliko kostos.[/quote']

'Aψογος ο παίκτης. Όπως ακριβώς τα λες!!!!!!!!!

Δημοσ.

to pc einai 100.000 fores kalitero alla tha elega gia games xbox i playstation giati den aksizei na skas lefta kathe 5-6 mines gia anabathmisi!!!!

cpu p4 3ghz 64bit 6600td 256mb creative audigy 2 zs mnimi 1500 ram psixta zalman 200$ kai mou kaloei to far cry,opote gia games konsolitsa ki as min einai toso kali,gia ola ta ypolipa omos pc!!!!!!!!

• Super Moderators
Δημοσ.
ειναι συναρπαστικό για ενα ΠΑΙΔΑΚΙ που θα το βρει κατω απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

h le3h paidaki ta leei ola...gia "paidakia"...

Δημοσ.

Ελαααααααααα Αλεεεεεεεεκοοοοοοοο..................

Ποσο ειπες οτι εχει το τερας Xbox 360 ????? ποοοσοοοοοοοοοο???? 300 ευρο..????????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχαααααχαχαχαχαχαχ.................

250 ευρο θα εχει και σε 24 Ατοκες.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εεεεεεε ρε γλεντιααααααααα....!!!!!

εεεεεεε ρε κολοσφιξουρα τα πι σια και οι καρτες γραφικων........

ααααααχαχαχαχχχαχαχαχαχαχχαααααααααααααχαχαχα

Δημοσ.

Εγώ επιμένω, αν το xbox 360 κανει όλα αυτά που υπόσχεται, και μόλις βγουν τσιπάκια ίσως είναι ο καλύτερος αντίπαλος των HTPC. Άλλωστε αυτά προσπαθεί να χτυπήσει όχι τα PC.

Δημοσ.

Mia koinh thleorash opws aytes pou exoume oi perissoteroi,ti analysh shkwnei?

Nomizw 800x600(gia tis perissoteres milw).

Ena monitor pc apo 17"+ shkwnei 1280x1024+.

Kai mono apo 8ema analyshs 8a protimousa pc.

Ektos kai an edina ta fragka gia mia plasma/lcd thleorash + paixnidomhxanh.Pragma to

opoio den 8a ekana giati me ta idia fragka 8a epairna mia gamaoua kentrikh monada pc.

Kai pali omws 8ema goustwn einai.Px h konsola einai forhth.To dekstop pc oxi. :)

For the record:

Den nomizw na uparxei thleorash lcd/plasma pou na shkwnei 1280x1024.

An yparxei fantazomai poio 8a einai to kostos ths... :o

Δημοσ.
Εγώ επιμένω, αν το xbox 360 κανει όλα αυτά που υπόσχεται, και μόλις βγουν τσιπάκια ίσως είναι ο καλύτερος αντίπαλος των HTPC. Άλλωστε αυτά προσπαθεί να χτυπήσει όχι τα PC.

Και πότε έκαναν αυτά που υπόσχονταν οι κονσόλες;Περιμένανε σαν θεό το PS2 και θυμάμαι μάλιστα κάποιος στην Ιαπωνία το είχε πάρει 600 δολλάρια και τελικά τι κάνανε.Μια λίγο καλύτερη παιχνιδομηχανή σε συνδυασμό με ένα DVD player.Εγώ πάντως δεν τρελλάθηκα από τη διαφορά.Και ps1 είχα και ps2 έχω και pc έχω.Τελική:Κονσόλα vs pc=PC 100 LIGHT YEARS BEYOND

Δημοσ.

Ποσο ειπες οτι εχει το τερας Xbox 360 ????? ποοοσοοοοοοοοοο???? 300 ευρο..????????

Ρε φιλαρα εχεις πιει τιποτα? Δωσε μας και μας να γελασουμε και εμεις.

Δημοσ.

Καμμία σχέση με την πραγματικότητα φίλε!!!!!

Δημοσ.
Καμμία σχέση με την πραγματικότητα φίλε!!!!!

Ο τυπος πρεπει να τα εχει παιξει. Αλλα δε μας λεει τι παιρνει ρε γαμωτο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...