Προς το περιεχόμενο

Γιατι να αγορασω πανακριβο υπολογιστη με πανακριβη καρτα οθονης ????? τωρα που.......

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και ποιος είπε να φτιάχνεται η γκόμενα; Το θέμα είναι να φτιάχνεσαι εσύ! Προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει στα 250 να στρίβεις λίγο το δεξί σου χέρι και να αρχίζεις εκεί που τα porscheδάκια τελειώνουν!

Άσχετο, το ξέρω, sorry!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατι να αγορασω πανακριβο υπολογιστη με πανακριβη καρτα οθονης ????? τωρα που.......

Που με 300 περιπου ευρο ΘΑ αγοραζω αυτο το ΤΕΡΑΣ ....Xbox 360....??

Μα γιατί το pc κάνει άλλα πράγματα που δεν τα κάνουν οι κονσόλες... αν σε ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια και δεν θες να σκάσεις πολλά λεφτά, φυσικά παίρνεις παιχνιδομηχανές.

Φαντάσου να είχε κάποιος δώσει 900 ευρώ το 2000 για ένα καλό pc , αντί να πάρει το ps2 και μετά το ps3 με τα ίδια χρήματα....

Δημοσ.

EPa whats the fun to be alone????

Mia apo tis mageies allwste twn pc einai oti mporeis na paikseis diadiktiako me filous sou kati pou oi konsoles mexri simera den mporoun.

Opoios exei paiksei diadiktyako Unreal,Half Life,h kapoion apo tous pollous strategy titlous gia pc kserei giati pragma milaw.Kalo to mono den lew alla kapoia stigmi h AI tou pc ginetai monotoni kai provlepsimi.Antitheta otan apenanti sou exei kapoion allo.....

U ll never walk alone again.........

Δημοσ.

Ελαααααααααα Αλεεεεεεεεεεεκοοοοοοοοοοοοοο.......................

Ποσο ειπες οτι εχει μια καρτα γραφικων.. 6800 ULTRA DELUXE ?????????????????

Ποσοοοοοοοοοοοο ???? ..............600 EYRO..????????

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η τιμή του xbox 360 με τέτοια specs να είναι κοντά στα 300 ευρώ, ενώ για αντίστοιχα parts σε pc θα έπρεπε να δώσεις τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα...

Δημοσ.

o vasikoteros logo gia na parei enas gamer consola einai oti to pc den eixe k den exei akoma arketa THEIKA PAIXNIDIA pou vgainoun mono se consoles.. epi xronia htan to ISS, telika to evgalan sto pc. Pleon einai GT, TEKKEN K GENIKA FIGHTING GAMES POU STO PC DEN yparxoun h einai eleeina, crash bandicoot k oles oi maskot gia osous ta paizoun, k para polloi titloi pou vgainoun mono se consoles.. A! ksexasa... SOUL CALIBUR... k enas akoma vasikos logos?? de xreiazetai na kaneis anavathmish kathe 6 mhnes gia na boreis na paikseis ta paixnidia pou tha vgoun, oute patch, rithmiseis, treksimo, istories gi agrious k asymvatothes, vazeis to paixnidaki mesa, to paizeis smooth k wraio k xalarwneis :) to pc apo thn allh yperterei se alles kathgories games, opws fps, strategy k genika oti einai plhrws parametropoihsima paneukola, skins, maps, extras klp.

Δημοσ.

Ela Aleko poso kanoun ta paixnidia gia konsoles???Pooosooo????

To paixnidi tou pc an to pareis kopia sou stoixizei liga molis eurw.

Gia tin konsola tha prepei prwta na tis valeis tsipaki anevazontas kai allo to kostos.Opote min milate gia 300 eurw tou x-box 2 giati an exei toso,tha exoun kai kana 60-70 eurw to paixnidi.Ton prwto kairo pou ta tsipakia tha exoun 150-200 eurw na dw egw poso tha sas paei to malli.

Den einai ante pirame to amaksi kai trexei.Den thelei ena radio-cd-mp3 player,ena sunagermo,kati tis extra???Kai anevainei to sunoliko kostos.

Δημοσ.

τα πράγματα είναι απλά, θέλεις να παίζεις τα καλύτερα παιχνίδια, πρώτος απ' όλους με γαμάτα γραφικά και χωρίς ρυθμίσεις drivers πούτσες κοτλέ; θα πάρεις ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ, είσαι μαλάκας και θες να δώσεις 500 ευρώ για να παίζεις pacman στο pc? θα πάρεις κάρτα για υπολογιστή, βέβαια η κάρτα στον υπολογιστή μπορεί να χρειάζεται για σχεδιασμό 3d-2d οπότε είναι λογικό να δώσεις τόσα χρήματα για μια τέτοια περίπτωση. Τώρα για τα άτομα που λένε half life 2 και doom3 και παπάρια, δώσε εσύ 500 ευρώ για να παίξεις κανονικά 2-3 παιχνιδάκια... βίτσια είναι αυτά.

Δημοσ.

κατά την γνώμη μου κακώς συγκρίνεται την τιμή μιας high-end κάρτας γραφικών με αυτή μιας κονσόλας.

πρώτον για να παίξεις όλα τα παιχνίδια στο PC στην εντέλεια δεν χρειάζεσαι high-end GPU! εγώ προσωπικά τρέχω τα πάντα με το σύστημα της υπογραφής μου άριστα και η 9600 XT μου στοίχισε πέρσι 160 ευρώ!

δεύτερον η GPU που έχει η κάθε κονσόλα είναι κλάσεις κατώτερη από μια high-end GPU για PC!

βεβαια στην περίπτωση του xbox 360 δεν μιλάμε για παιχνιδομηχανή αφού όλοι θα συμφωνήσετε πως τα specs του είναι σαν ενός PC!

προσωπικά αν ήμουν στα σκαριά να αγοράσω νέο mid-range PC θα σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τσιμπήσω ένα xbox 360 αφού στάνταρ μελλοντικά θα γίνονται μόντες για να τρέξει και σαν PC (λογισμικό κλπ)!

αλήθεια αυτό τo 3 dual core στα 3.2 GHz σημαίνει ότι έχει συνολικά 3.2 GHz η ότι έχει 3x3.2 GHz???

Δημοσ.

Pantos edo kai xronia anabathmizame ta pc mas gia na blepoume kalitera tainies, na akoume kalitera mousiki, na fortonoun grigorotera ta windows kai na trexoun grigora programmata opos office, photoshop ktl.

Apo tote pou exo ton AMD 2400 olla auta trexoun apsoga. An den eixa anagi na paixo games me sosta grafika den nomizo na xreiasto pote update.

Opote, mia logiki lisi einai na afiso to pc mou opos einai stin isixia tou kai na paro ena xbox 360 gia games kai na exo to kefali mou hsixo....

Δημοσ.
Pantos edo kai xronia anabathmizame ta pc mas gia na blepoume kalitera tainies' date=' na akoume kalitera mousiki, na fortonoun grigorotera ta windows kai na trexoun grigora programmata opos office, photoshop ktl.

Apo tote pou exo ton AMD 2400 olla auta trexoun apsoga. An den eixa anagi na paixo games me sosta grafika den nomizo na xreiasto pote update.

Opote, mia logiki lisi einai na afiso to pc mou opos einai stin isixia tou kai na paro ena xbox 360 gia games kai na exo to kefali mou hsixo....[/quote']

Νομίζω η πιο σωστή ανάλυση. Το pc δεν είναι μόνο για παιχνίδια. Το χρησιμοποιούμε κάποιοι για να κάνουμε τη δουλειά μας. Α ναι και τα παιδιά μου παίζουν παιχνίδια στο pc. Αν όμως μου ζητήσουν κάτι καλύτερο για παιχνίδι δεν θα τρέξω να αναβαθμίσω το pc. Ίσως τους πάρω κάποια παιχνιδομηχανή. Αυτή τη στιγμή πάντως καλύπτει όλη την οικογένεια.

Δημοσ.

προσωπικά αν ήμουν στα σκαριά να αγοράσω νέο mid-range PC θα σκεφτόμουν σοβαρά το ενδεχόμενο να τσιμπήσω ένα xbox 360 αφού στάνταρ μελλοντικά θα γίνονται μόντες για να τρέξει και σαν PC (λογισμικό κλπ)!

Δε ξέρω και πάρα πολλά πράγματα αλλά από τα λίγα που διάβασα οι διαφορές του Xbox360 από ε΄να σημερινό PC είναι περισσότερες από αυτές του xbox σε σχέση με ένα προ τετραερτίας PC. Έτσι η όποιες modες θα είναι πιο δύσκολες, ίσως και λιγότερο αναγκαίες αφού από ότι κατάλαβα το xbox θα δουλέυει εξ αρχής όπως ένα σημερινο HTPC με πολλές ενσωματωμένες λειτουργείες.

Πιθανόν να υπάρξει μια έκδοση Linux για το xbox360 αλλά δε ξέρω πόσο θα πάρει αυτό.

Δημοσ.

Ένα βασικό μειονέκτημα (αν έχω καταλάβει σωστά) του xbox360 σε σχέση με το xbox είναι ότι ο σκληρός του δε πρέπει (ή τουλάχιστον έτσι μου φάνηκε) να είναι ένας κοινός σκληρός δίσκος ίδιος με αυτούς που των PC αλλά ειδικά μοντέλα για xbox360 που θα είναι πανάκριβοι. 20GB είναι λίγα (για μένα) αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το xbox360 ως και HTPC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...