andromahos Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Paraklisi ean gnorizi kanenas pou mporo na bro as kanei ton kopo gia ena pm thank
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 na diabazei na ta grafeis i diskakia?kai gia poio logo an epitrepetai thes dvd-ram?
andromahos Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 File diskakia Gia pio logo? oute ego gnorizo mou ta zitisan apo kostandinoupoli
poulinos Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 stin athina kanonika prepei na exei alla den exei noima.mpas kai autos den ixere akribos ti ithele .mipos ithele rw anti gia dvd ram.tha sou elega xanarota ton.den iparxei dvd pou na min diabazei + , - kai den iparxei dvd pou na min grafei - toulaxiston.auta pou egrafan ram grafoun kai + kai - oso xero.opote poio to noima?pantos elaxista recorders grafoun ram kai den xero an diabazontai apo ola ta dvd alla nomizo pos nai.sto plaisio rota an exoun arkei na katalavoun ti akribos thes.
andromahos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 file mou se efxaristo gia tis apandisis to rotida ondos einai DVD-RAM kai grafei me lg super multi tora giati theli ram? Legi oti oti kai na grapsis se afta da dvd-ram den prokeito avrio methayrio na min mpori na diabastoun ( opos sinithos ginmete me arketa anonima kai eponima dvd - kai + ) ipostririsi oti piotikos einai para poli kala
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 pragmati to lg grafei kai apo auta.auto pou leei den exei sxesi an ena cd tha graftei + i - i ram.exei na kanei kathara me tin poiotita tou cd.exo dokimasei apira cd logo douleias kai exo dei cd pou xefloudizoun me to paramikro cd platinum pou meta apo 2 xronia den diabazontai cd princo pou ine mauro xali.den eixe sxesi me ti ta eixa grapsei dioti exoun graftei apo diaforetika recorders alla i simasia i megali sinithos ine i taxitita eggrafis kai akoma pio poli i poiotita tou cd.oti ixa gpapsei se tdk kai verbatim ine jet eno se xalia markes ton ipia pou lene.opote pestou na parei kapoio sosto aggrafo diskaki kai na afisei ta ram.aporo an tha brei dvd-ram
leukonas Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Pedia ram diskakia poli diskola na brei kaneis stin agora.Nomizo eixa dei stin kaseremporiki.Einai stin omonia i kasetemporiki mesa se mia stoa.
kogos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 ta diskakia RAM einai ta mona me error correction panw sto diskaki, opote einai ta poio sigoura gia eggrafes. O logos pou den eginan toso gnwsta einai kathara logo marketing. Apo tin alli, ontws einai diskola na ta vrei kaneis... File andromaxos, an den vreis steile mou kana PM an einai na sou dwsw egw (an eisai athina) (free fysika). Exw mia 50ada spiti mou...
poulinos Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 mporoun na exoun error correction alla auto den exei na kanei me to posa xronia tha kratisoun.to posa xronia tha kratisei ena diskaki exei na kanei apo tin poiotita kataskeuis.alli poiotita i tdk alli i princo.tora i dvd-ram i -r i +r an to diskaki einai mapa meta apo 2-3 xronia kapout.gia auto den exei simasia an exei error correction.mporei na graftei kai na exei mikrotero bathmo apotixias stin eggrafi apo oti ena +r kai episis na diabazetai pio grigora i na exei megaliteri anoxi se sfalmata alla auto den simenei oti tou dinei megalitero xrono zois.an to iliko einai mapa kai se 2-3 xronia dialtithei oute to error correction oute o papas tis romis den to sozoun.
leukonas Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Gia ta dvd 2-3 xronia diarkeia zois ine poli megali.....pantos gia ta cd alazei to thema.
Neurotic_Fest Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Exo akousei ksana oti i diarkeia zois ton grammenon dvd einai mikri se antithesi me ta kalis poiotitas cd , leukonas mporeis na eksigiseis kapoious apo tous logous i aplos to gnorizeis apo tin mexri tora peira sou ;
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2005 ego tha elega to anapodo.ta dvd exoun poli kaliteri poiotita apo ta cd.ta dvd etsi kai deis tin epikalipsi pou exoun apo pano ine poli pio skliri apo oti ton cd.diladi ixa apira cd pou mou ixan gdarthei apo pano opote koinos den epezan eno antitheta gia na gratzouniseis ena dvd apo pano prepei na to kaneis telios epitides.apla ta dvd grafontaqi sto layer pio xamila pros tin epifaneia apo oti ta cd gia autos isos leei o leukonas oti einai pio euesthita.opos kai ta blue ray pos ta lene tha grafontai akoma pio konta stin epifaneia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.