Προς το περιεχόμενο

Smartphones - ti software paizoun?

Gryzor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα άπαντες,

Βασικά ίσως η ερώτησή μου είναι αφελής, αλλά μπέττερ σέηφ δαν σόρρυ που λένε και στην Εσπερία.

Σκεφτόμουνα να αγοράσω ένα GamePark32 για να παίζω, βασικά, με τους εξομοιωτές που είναι διαθέσιμοι. Από την άλλη, χρειάζομαι κι ένα καινούργιο κινητό. Μου γυαλίζει, πχ. το Qtek S100. Η ερώτηση είναι η εξής: στα windows που φοράνε, τί λογισμικό μπορώ να τρέξω και ποιοι οι περιορισμοί; ΟΚ, δεν θέλω να τρέξω και κάνα PearPC, αλλά κανένα Amstrad/Atari κτλ...

Γενικά το ότι είναι windows, είναι, αλλά πόσο συμβατά είναι με τα κανονικά και ποια είναι τα όρια;

Ευχαριστώ!

Θ

Δημοσ.

ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ:

Διευρύνεται η αγορά smartphones της σειράς 60

Intel και Symbian θα δημιουργήσουν μία νέα σειρά συσκευών για δίκτυα 3G που θα βασίζονται στο Symbian OS και την τεχνολογία Intel XScale

Η Nokia, η Intel και η Symbian συνεργάζονται με στόχο να εισάγουν στην αγορά smartphones της σειράς 60 της Nokia τα οποία θα χρησιμοποιούν τεχνολογία της Intel. Επιπλέον, η Intel και η Symbian συμφώνησαν να επενδύσουν στην από κοινού ανάπτυξη μίας πλατφόρμας αναφοράς, για να δημιουργήσουν μία νέα σειρά συσκευών για δίκτυα 3G που θα βασίζονται στο Symbian OS και την τεχνολογία Intel XScale.

Η σειρά 60 βασίζεται σε λειτουργικό Symbian OS και χρησιμοποιείται από μεγάλους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων, όπως οι Lenovo, LG Electronics, Nokia, Panasonic, Samsung, Sendo και Siemens. Η υποστήριξη μεγάλης έγχρωμης οθόνης, εύχρηστου interface και ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών κάνουν αυτή την πλατφόρμα λογισμικού ιδανική για την υποστήριξη νέων υπηρεσιών στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, όπως η λήψη και η αποστολή email, το browsing και το streaming.

Η Intel θα συμπληρώσει τη σειρά 60 προσφέροντας υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας όσον αφορά στον επεξεργαστή, ώστε να είναι εφικτή η πλοήγηση στο Internet μέσω του κινητού, η αποστολή και λήψη μηνυμάτων πολυμέσων και το downloading, όπως και η φιλοξενία εφαρμογών διαχείρισης προσωπικών δεδομένων και τηλεφωνίας. Η πλατφόρμα Series 60 είναι το πιο πρόσφατο smartphone user interface που υποστηρίζεται από τεχνολογία της Intel.

Η Intel και η Symbian επενδύουν επίσης, στην από κοινού ανάπτυξη μίας πλατφόρμας αναφοράς. Η συμφωνία ανάπτυξης επικεντρώνεται στη δημιουργία της πρώτης 3G πλατφόρμας αναφοράς που χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της Intel και της Symbian στην τεχνολογία smartphones.

Η πλατφόρμα αναφοράς θα δώσει τη δυνατότητα στους κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων να δημιουργήσουν διαφοροποιημένες συσκευές, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο ανάπτυξης- και να επιταχύνουν την παράδοση νέων τηλεφώνων στην αγορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...