dtkos Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Εχω την έκδοση 1U9 από τις 7/4. Από τότε έχω γράψει πολλά cd & dvd single και dual layer. Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. LD3520 1.U9 (Beta 9) (Liggy & Dee NEC ND-3520A firmware) Package contents Binflash + LD3520 1.U9 (Beta 9) Firmware Binflash + LD3520 1.U9 (Beta 9) Quiet Firmware The firmware package can be used with Windows, DOS, Linux or MAC. (see minifaq) This document NOTES LD3520 1.U9 RIPLOCK REMOVED for fast DVD ripping LD3520 1.U9 QUIET RIPLOCK enabled for quiet DVD playback on your PC. Please note, this will only playback slow on pressed DVD’s. DVD-R and +R media will still play at full drive speed. This is a feature of the STOCK NEC firmware. Both firmwares share the same strategy edits and speedups.
javaneze Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Θα ηταν ευκολο σε καποιον να εξηγησει σε εναν φτωχο, πλην τιμιο PCπαλαιστη, τι ειναι τα RPC1, bitsetting και riplock? Επισης εαν ξερετε αν υπαρχει γενικα firmware που να μετατρεπει τα απλα dvd-r σε dual layer dvd-r? H' δεν γινεται και πρεπει ντε και καλα να αγορασεις καινουριο; Συγκεκριμενα εχω το Pioneer A06... ουτε ξερω τι firmware εχει (και ντρεπομαι που το λεω, δεν ξερω και απο που το βλεπω) παντως ειναι αγορασμενο πριν 18 μηνες (170Ε) και αν εχει καψει 30 DVD ζητημα ειναι, οποτε και κριμα να αλλαχθει ... (ασε που και να θελω να το πουλησω ουτε 30E δεν πιανει ...)
TherionG Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 RPC1 = Drives/Patches that are Region-Free (no checks in hardware). RPC2 = Drives/Patches that are Region-Locked (checks the region-code in hardware) bitsetting κάνεις τα δισκάκια dvd+r ,dl+r να φαίνονται σαν dvd-rom για καλύτερη συμβατότητα riplock = είναι σύστημα που έχουν μερικά drive και όταν βλέπει δισκάκι με φάκελο VIDEO_TS ρυθμίζει την μέγιστη ταχύτητα αντιγραφής-διαβάσματος σε 5x, γενικά σε μικρή ταχύτητα για αποτροπή αντιγραφής.
bomberb17 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 θα περάσεις πρώτα το Liggys 1.UF(h==p://download.cdfreaks.com/download/75[κάνε copy paste την διεύθυνση]) θα κατεβάσεις αυτό --> http://www.maddogmultimedia.com/drivers/OpticalDrives/WinBTypeV2.exe θα τα βάλεις όλα dvd-rom. Μετά κατεβάζεις αυτό --> http://www.micheldeboer.nl/firmware/3520/3520W304.zip[/url'] και είσαι άρχοντας. α) Εγώ έβαλα την 1.UE και έκανα set -> DVD-ROM με το DVD Decrypter. Αν βάλω πάλι την original 3.04 θα διατηρηθεί το DVD-ROM; (Δεν με ενδιαφέρουν τόσο το riplock και το rpc1.) β)Όταν γράφω δισκάκια DVD+R, το decrypter μου βγάζει: Physical Format Information (ADIP): Disc ID: TDK-002-00 Book Type: DVD+R ....... Physical Format Information (Last Recorded): Disc ID: TDK-002-00 Book Type: DVD-ROM ........ Τελικά τι book type έχει γραφτεί; Πάντως όταν το βάζω σε ένα philips dvd-recorder επιτραπέζιο (τηλεόρασης) μου το αναγνωρίζει σαν DVD+R... Τι γίνεται; Έκανα κάτι λάθος;
javaneze Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 thanx therionG! Telika ta apla se Dual Layer den ginontai mono me firmware update, e?
TherionG Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 δεν ξέρω φίλε μου, εγώ που έκανα set με winbtype, τα έχει αποθηκεύσει όλα σαν dvd-rom σαν default, μετά με την αλλαγή στο firmware που έγραψα εξακολουθούν να είναι τα ίδια default (dvd-rom), δοκίμασε καλύτερα με το πρόγραμμα που σου είπα γιατί ίσως άλλαξες μόνο το temporary με dvd decrypter.
S2Katana Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2005 Parepiptontos prepei na akolouthiso pista tis odigies gia to update?kai an diladi einai slave to nec mou, i kai an den kano restart se safe mode ti egine?
TherionG Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 1 λεπτού υπόθεση είναι, απλά φρόντισε να μην τρέχει κανένα άλλο πρόγραμμα και να μην κλείσει ο υπολογιστής όταν κάνεις update, επίσης να μην έχει δισκάκι το drive.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.