a123xxsp Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Ξέρεις κανείς ποιός ο ρόλος ύπαρξης του IRBlaster προγράμματος στις Hauppage καρτες?
wert Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μα το λέει και το όνομά του. :grin: Με αυτό χειρίζεσαι το πρόγραμμα (αλλάζεις προγράμματα κλπ κλπ) μέσω του τηλεχειριστηρίου που πιστεύω να έχει και η κάρτα σου.
a123xxsp Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δεν χρειάζεται για να χρησιμοποιείς το τηλεκοντρόλ της κάρτας! Αλλάζεις κανάλια χειρίζεσαι προγράμματα κλπ και χωρίς αυτό (γι αυτό το ρόλο έχει άλλη εφαρμογή - irremote η hauppage). Αν δεν το έχεις δει ή πολύ περισσότερο δεν το έχεις χρησιμοποιήσει καλύτερα μην απαντάς. Δεν χρειάζομαι εικασίες.... Άν κάποιος το χρησιμοποιεί ας μου πει. Επαναλαμβάνω ρωτάω για το IRBlaster της Hauppage και ΟΧΙ το IRRemote
netter Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 e kala...den eipe kai tipota kako to paidi! Na boithisei ithele!
wert Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Συγνώμη μπερδεύτηκα. :grin: Δεν ήθελα να σε συγχίσω. Πάντως πρέπει να το έχω δεί γιατί και εγώ την ίδια κάρτα έχω σε ένα PC. Aλλη φορά θα προσέχω κύριε a123xxsp και δεν θα σας ξανααπαντήσω. :razz: Οσο για την απάντηση απλά Goooogle IRBlaster interface 1.0.0.3 04 Feb 2005======================================= The IRBControl.exe has only been test under the following conditions; 1) Windows XP Pro SP2 2) Hauppauge PVR-150 capture card drive CD 2.2 IRBControl.exe is designed to be used as an ".exe" channel changer. It uses the IRBlaster configuration created/set using the Hauppauge IRBlaster configuration utility. The command line expected to be passed the channel number. e.g. "C:\Folder\IRBControl 23" to change to channel 23 Notes: 1) Hauppauge will not release the API documentation for IRBlaster support 2) Due to 1) there is no guarantee about functionality 3) There is no setup routine as all the pre-requisites are installed by installing the Hauppauge software
a123xxsp Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 ΟΚ ρε φίλε, σόρυ αν ήμουν λίγο απότομος. Ξέρω ότι να βοηθήσεις είχες σκοπό. Είναι λίγο πιο περίπλοκο από ότι φαίνεται. Δεν αλλάζει κανάλια στην δική σου συσκευή (αυτό το κάνει και χωρίς το IRBlaster, μάλλον το χρησιμοποιείς για να ενεργοποιήσεις άλλες εξωτερικές συσκευές. π.χ αν έχεις συνδέσει ένα δορυφορικό δέκτη πάνω στο video in της κάρτας και θέλεις να τον ενεργοποιήσεις και να τον γυρίσεις σε συγκεκριμένο κανάλι για να γράψεις (σε schedule λειτουργία φυσικά γιατί αλλιώς το κάνεις και χωρίς αυτήν την εφαρμογή), αλλά! δεν είμαι 100% σίγουρος για τα παραπάνω και 2ον δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει στην πράξη. To έψαξα φυσικά και στο google αλλά για κακή μου τύχει υπάρχουν πολλά άσχετα με το irblaster της hauppage που κάνουν άλλα πράγματα (πχ. αυτό που είπες) και πάλι λυπάμαι αν σε πήρα με τα μούτρα αλλά περίμενα κάποιον που το έχει δοκιμάσει-λειτουργήσει γιατί έχω παιδευτεί μερικώς και άκρη δεν έβγαλα... Συγνώμη μπερδεύτηκα. :grin: Δεν ήθελα να σε συγχίσω. Πάντως πρέπει να το έχω δεί γιατί και εγώ την ίδια κάρτα έχω σε ένα PC. Aλλη φορά θα προσέχω κύριε a123xxsp και δεν θα σας ξανααπαντήσω. :razz: Οσο για την απάντηση απλά Goooogle
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.