spook3ros Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 den xerw gia to woofer sou poso baraei alla to diko mou baraei poly.Na tremei to case kai kata synepeia o diskos thn wra pou diabazei h grafei tha odhghsei sthn katastrofh tou.Einai san na arxiseis na kounas ena pick up thn wra pou paizei ena disko.
capthookb Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 den xerw gia to woofer sou poso baraei alla to diko mou baraei poly.Na tremei to case kai kata synepeia o diskos thn wra pou diabazei h grafei tha odhghsei sthn katastrofh tou.Einai san na arxiseis na kounas ena pick up thn wra pou paizei ena disko. Α γι'αυτό συμφωνώ κι εγώ. Νόμιζα πως έλεγες ότι επηρεάζει το σκληρό ο μαγνήτης του woofer.
salfordstratos Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Re su capthookb,mhn psaxneis psilous sta axira..oti kai na kaneis tha deis mikes diafores...h pio apodotikoterh lush einai na pas na agwraseis kanena allo susthma.. Oses fores kai na exw kanei tetoia me hxeis i otidipote allo ,,thn exw pathsei kai exw plhrwsei kai apo panw gia na to ftiaxoun..
getty Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Συμφωνώ με τον salfordstratos και θα έλεγα ότι, ό,τι και να κάνεις μην περιμένεις ποιοτικό ήχο από ηχείο pc. Έχω ακούσεις αρκετά ηχεία για pc αλλά ο ήχος τους δε συγκρίνεται με τίποτα από αυτον από ενα ζευγάρι καλά ηχεία. Οπότε ότι κάνεις κάντο για το χάμπυ σου, δυστυχώς αν θες ποιοτικό ήχο και όχι απλά ένα τίμιο σετ ηχείων για τα δεδομένα ενός pc, πρέπει να τα σκάσεις
capthookb Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Συγνώμη, αλλά δεν τα σκάω πάντα για να πάρω μια έτοιμη λύση για διάφορους λόγους. Καλώς ή κακώς μ'αρέσει να ψάχνω αυτό που θέλω. Καταλαβαίνω την άποψή σας αλλά δε συμφωνώ. Με τον πειραματισμό κερδίζω πολύ περισσότερα προσωπικά, απο το ότι να έπαιρνα κάτι έτοιμο. Άσε που μερικές φορές δεν παίρνεις κάτι αντάξιο των χρημάτων που δίνεις, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ξέρω ότι αν πληρώσω θα πάρω κάτι καλύτερο, αλλά θέλω να το φτιάξω μόνος μου.
MixalisX Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Συγνώμη' date=' αλλά δεν τα σκάω πάντα για να πάρω μια έτοιμη λύση για διάφορους λόγους. Καλώς ή κακώς μ'αρέσει να ψάχνω αυτό που θέλω. Καταλαβαίνω την άποψή σας αλλά δε συμφωνώ.Με τον πειραματισμό κερδίζω πολύ περισσότερα προσωπικά, απο το ότι να έπαιρνα κάτι έτοιμο. Άσε που μερικές φορές δεν παίρνεις κάτι αντάξιο των χρημάτων που δίνεις, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Ξέρω ότι αν πληρώσω θα πάρω κάτι καλύτερο, αλλά θέλω να το φτιάξω μόνος μου.[/quote'] Afou file sou aresoun toso oi peramatismoi kai ta hlektronika, sou sinisto na mpeis edo http://www.hlektronika.gr
capthookb Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 MixalisX, το ξέρω το site και έχω εγγραφεί εδώ και λίγο καιρό. Θα δώ τι θα κάνω και θα ρωτήσω κι εσύ. Παρεμπιπτόντως θέλω να φτιάξω και έναν adaptor για τον controller των υπερύθρων που έχει η μητρική. Χρόνο που θα βρώ να διαβάσω θεωρίες κτλ;
capthookb Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2005 Τελικά, δε μπορώ θα το πιστέψετε τι έφταιγε! Η τζαμαρία που ήταν από πίσω. Άλλαξα θέση στο γραφείο και τώρα το sub βρίσκεται μπροστά από τον τοίχο. Εντάξει τώρα παίζει ικανοποιητικά μπάσα, για τα λεφτά που έδωσα. Έχω ξεθάψει όλα τη μουσική που έχω και δοκιμάζω να δω πως ακούγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.