Προς το περιεχόμενο

PlayStation 2 hacking (modchip, memory cards κλπ) [PS2]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν είχατε την επιλογή μεταξύ playstation 2 phat ή playstation 2 slim μεταχειρισμένα ποιο θα αγοράζατε;

έχει βγει κάποιο από τα δύο καλύτερο από το άλλο;

ευχαριστώ την κοινότητα.

• Απαντ. 980
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για καλυτερο δεν ξερω, προσωπικα εχω ενα slim τσιπαρισμενο απο καινουριο που το ειχα παρει, με μονη ζημια το λειζερ που αλλαξα πριν 2 χρονια.. το καλο με το fat ειναι οτι παιρνει σκληρο δισκο κ βαζεις εκει οσα παιχνιδια θελεις! 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει κανενα παλικαρι απο Αθηνα ωστε να μου κανει copy απο δική του Mcboot που εχει σε δική μου Memory card original 8MB ; Θα την εφτιαχνα μόνος μου αλλα δεν εχω dvd burner για να φτιαξω FreeDVDBoot.

Επεξ/σία από dream21
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ps2 slim modchip matrix infinity v1.98

Καλησπέρα στην κοινότητα .

Έχω την παραπάνω κονσόλα από τότε που βγήκε και ποτέ δεν μου παρουσίασε πρόβλημα .μετά από 20 περίπου χρόνια δεν παίζει τα dvd (ps2) ενώ τα backups cd (psx)τα παίζει κανονικά. Παρατήρησα ότι όταν μπουταρει μετά από κάθε reset και εμφανιστεί το logo playstation 2 infinity , τα παίζει τα dvd . Αλλά σπάνια και μετά από άπειρα reset θα καταφέρει να εμφανιστεί το logo και να τα παίξει ..

έχει κάποιος καμία ιδέα τι μπορει να φταίει? Η αν ξέρει κάποιος. Τεχνικό?

Δημοσ.

Επειδή έχω το ίδιο τσιπ, όταν εμφανίζει το logo infinity σημαίνει ότι ενεργοποιειται το τσιπ.οταν δεν βλέπεις το logo δεν θα παίζει κόπιες.Ισως να τα φτύνει το τσιπ, η θέλει φρεσκάρισμα οι κολλήσεις του τσιπ.Δεν θυμαμαι να σου πω αν πατώντας κρατημένο το power παραπάνω μήπως επενεργοποιει το τσιπ και το κάνεις από λάθος κρατώντας παραπάνω το κουμπί πατημένο.το power ένα κλικ θα το πατάς όχι παραπάνω.Με έναν συνδυασμό κουμπιών από το κοντρολ μπαίνεις στο μενού του τσιπ.Δεν θυμαμαι να σου πω τον συνδυασμό ψάξτε στο ίντερνετ.ειναι μενού με κάποιες επιλογές που ρυθμιζεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...