Προς το περιεχόμενο

PlayStation 2 hacking (modchip, memory cards κλπ) [PS2]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σε ολους. Διάβασα προσεκτικά όλες τις σελίδες και τον οδηγό και έχω την εξής απορία: Γίνεται το modάρισμα της memory card να γίνει με τη χρήση του swap magic που παρακάμπτει την ασφάλεια του ps2 κατα την εκκλινηση? Επίσης σε καποιο σημείο διάβασα ότι γίνεται να βάλω ένα γνήσιο ps2 game και όταν δείξει το λογότυπο του playstation 2 να ανοίξω βίαια το drive και να αντικαταστήσω το γνήσιο cd/dvd με το dvd στο οποιο βρίσκονται τα απαράιτητα αρχεία για την εγκατάσταση του free mcboot. Και κάτι ακόμα, έχω δει ότι κυκλοφορούν memory cards που συνδέονται με υπολογιστή μέσω usb. Γίνεται να κάνω την εγκατάσταση του free mcboot έχοντας μια τετοια κάρτα μνήμης συνδεδεμένη στον υπολογιστή? Επίσης, σε περίπτωση που δεν βγάλω άκρη με τα παραπάνω, μπορεί κανείς απο εσάς να μου στείλει μια memory card με εγκατεστημένο το free mcboot με το αζημείωτο φυσικά και τα μεταφορικά έ3οδα δικά μου. Ευχαριστώ!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 980
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Θα ήθελα να ζητήσω βοήθεια επειδή δεν μπορώ να βρω πως να κανω το ps2 να παιζει παιχνίδια που θα κατεβάζω απο το net.Αν ξέρεται πείτε μου.

Ευχαριστώ πολύ παντως!

Δημοσ.

θα προτεινα να αλλαξεις τον τιτλο σου ετσι ωστε να εισαι πιο κατανοητος στους αλλους χρηστες..

στο θεμα σου δεν ξερω αν γινεται να πεζεις παιχνιδια απο νετ χωρις να το τσιπαρεις...

• Moderators
Δημοσ.

Θα προτεινα να περασεις μια βολτα απο εδω http://www.insomnia.gr/forum-9/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-insomniagr/

Αυτο που ζητας δεν επιτρεπεται. Και το ζητησες σε λαθος σημειο. Και δεν ειναι περιγραφικος ο τιτλος.

Edit: Τελικα δεν ξερω αν δεν επιτρεπεται αυτο που ζητας ακριβως ετσι οπως το ζητας. Τα αλλα δυο ισχυουν ωστοσο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια διαβασα ολο το φορουμ και δεν λεει ολοκληρομενες πληροφοριες για το που μπορει καποιος( σε αυτη τη περιπτωση εγω) να βρει το swap magic 3.6 Εχω ψαξει παντου στο ιντερνετ και στο ιμπευ σε πολες χωρες αλλα και παλι τιποτα! Μεχρι και ενε λινκ που ειδα εδω για το σκρουτζ δεν δουλευει.Παρακαλω λοιπον εαν καποις ξερει κανενα ελληνικο σιτε ή εστω ξενο αλλα αξιπιστο να το γραψει εδω. Αν ξερετε και κανενε μαγαζι που να το πουλαει στην Κρητη (ηρακλειο) ακομα καλητερα.

Και μια ερωτηση...εχω δει οτι το swap magic βγαινει σε δυο εκδωσεις - η μια για USA και η αλλη για JAPAN τι σημαινει αυτο και τι πρεπει να διαλεξω;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αδερφέ είναι προτιμότερο αν έχεις φίλο με τσιπάκι σε ps2 να του πας την memory σου και να σου περάσει το free mcboot να παίζεις τα παιχνίδια σου ανέξοδα. Δε θα ξοδέψεις ούτε ευρώ έτσι.

Δημοσ.

Αδερφέ είναι προτιμότερο αν έχεις φίλο με τσιπάκι σε ps2 να του πας την memory σου και να σου περάσει το free mcboot να παίζεις τα παιχνίδια σου ανέξοδα. Δε θα ξοδέψεις ούτε ευρώ έτσι.

1)δεν εχω φιλο με τσιπαρισμενο πσ2

2)τι γινεται με αυτο το μκ μποοκ;

3)πιστεβω οτι το σγουαγκ ματζικ ειναι ασφαλεστερο και δεν χανεις καμια εγγυηση

Δημοσ.

Ούτε με το mcboot χάνεις την εγγύηση αλλά το swap είναι δύσκολο να το βρεις πια. Δοκίμασε απο την επίσημη σελίδα να δεις από ποια ευρωπαϊκά καταστήματα μπορείς να το πάρεις αν υπάρχει. Καλύτερα να πάρεις μια memor32.

Δημοσ.

Τι ειναι αυτο και πως μπορω να το παρω; Τι τιμη εχει;

( εψαξα στιν σελιδα του σγουαπ ματζικ αλλα τιποτα το αξιολογο)

Παντως πρωσωπικα προτιμω το swap magic...

Α...και περιμενω απαντηση για το αν θα βρω τι να επιλεξω

USA format ή JAPAN format και απο τι εξαρταται;

Δημοσ.

Κάνει τη δουλειά του swap magic αλλά μπαίνει σε θέση μνήμης και δεν είναι cd. Για τιμή γράφει ένας φίλος πιο πάνω αν δεις. Αν βρεις swap magic δεν θα πάρεις ούτε usa ούτε japan αλλά europe.

Δημοσ.

Κάνει τη δουλειά του swap magic αλλά μπαίνει σε θέση μνήμης και δεν είναι cd. Για τιμή γράφει ένας φίλος πιο πάνω αν δεις. Αν βρεις swap magic δεν θα πάρεις ούτε usa ούτε japan αλλά europe.

Γιατι υπαρχει europe;

Καποιο σιτε για το μεμορ32; Ή ακομα κα λητερα καποιο μαγαζι στο ηρακλειο κρητης;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τσιπάρισμα ps2 slim

Καλησπέρα σε όλους!!Πήρε ο αδερφός μου την αναφερόμενη κονσόλα και θα ήθελα να του το τσιπάρω σαν δωράκι...Προτάσεις???Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Δημοσ.

Μένεις Πειραια?Για να σου προτεινω μαγαζι?

Μένεις Πειραια?Για να σου προτεινω μαγαζι.Κερατσινι μπορεις πας?Ξέρω ενα μαγαζι που ειναι πολυ καλο.Το τσιπαρισμα ειναι στα 50-60 ευρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...