Προς το περιεχόμενο

PlayStation 2 hacking (modchip, memory cards κλπ) [PS2]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 980
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωχ καλά ότι να'ναι! Ούτε διάβασα αυτήν την πρόταση:

Μήπως ξέρετε κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να τσιπάρει κ ποιές είναι οι τιμές?

Sorry...

Δημοσ.

Με λιγη καλη θεληση μπορεις να το κανεις και μονη σου ή με ενα φιλο σου που εχει chiparismeno ps2 (το chiparisma με την memory card) Και λεφτα δεν θα χαλασεις και θα δουλευει...Οι πιθανοτητες να το διαλυσεις οπως λες ειναι 0.0% αν τα καταφερεις βεβαια να το χαλασεις καλο ειναι να γραψεις εναν οδηγο για το πως το εκανες γιατι θα εισαι το πρωτο ατομο που το εκανε xD...Περα απο την πλακα ομως μπορεις να το κανεις γιατι υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος +οτι υπαρχουν ατομα που μπορεις απλα να τους στειλεις την memory και να το κανουν αυτοι για σενα (και το μονο κοστος που θα εχεις ειναι τα ταχυδρομικα)

Αυτα απο μενα

Καλο Βραδυ (και σε 3 λεπτα Καλημερα)

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να το chipareis σε καποιο μαγαζι μπορεις να το κανεις και μονος σου...Για περισσοτερα Info πμ me

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ iFrankie :-) αυτός ο τρόπος είναι καλός η ταλαιπωρεί το p.s. ? η τροποποιημένη κάρτα εννοώ.

soker ξέρεις περίπου την τιμή?

Α κ κάτι άλλο που είδα μόλις τώρα :lol: to swap magic είναι καλό? η ταλαιπωρεί το μηχάνημα?

Συγνώμη κιόλας για την ταλαιπωρία :-D αλλά με έχει λούσει κρύος ιδρώτας γιατί δε θέλω να μου χαλάσει το μηχάνημα μετά από κανα χρόνο :fear:

Δημοσ.

Ξερει κανεις πως μπορουμε να "κλωνοποιησουμε" την καρτα, αφοτου την εχουμε φτιαξει, για χρηση σε αλλο ατσιπαριστο PS2;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρετε αν κυκλοφορεί κανένα iso image έτοιμο με το οποίο να μπορώ να φτιάξω την κάρτα με το hdloader;

Έχει ένας φίλος ένα slim που μπορεί να παίξει αντίγραφα ασφαλείας οπότε θα το τρέξω εκεί το δισκάκι για να φτιάξω την κάρτα.

Έχω ένα PS2 Fat με χαλασμένο laser. Πήρα ένα network adapter και δίσκο ώστε να φορτώνω από εκεί τα αντίγραφα ασφαλείας. Θέλω απλά να φτιάξω στου φίλου την memory card και με αυτή να φορτώνω το hdloader στο δικό μου.

Έχω πάνω από 10 με 15 γνήσια παιχνίδια και είναι κρίμα να κάθεται. Ιδιαίτερα το R-Type final δεν έχω προλάβει ούτε στα μισά να το φτάσω.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά.. προχτές δανιστικα μια τσιπαρισμενι κονσόλα από έναν φίλο μου.... κ προσπάθησα να κάνω όλη αυτή την διαδικασία.. βάζοντας το dvd που έγραψα άρχιζε και έκανε ένα περίεργο θόρυβο σαν να χτυπούσε το ματάκι σε μια άκρια... εγώ φοβήθηκα κ το έβγαλα... μετά έβαλα ένα γνήσιο παιχνίδι κ αργούσε να το διαβάσει ι δεν το διάβαζε καθόλου... λέτε να φταίει το dvd που έγραψα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...