Προς το περιεχόμενο

PlayStation 2 hacking (modchip, memory cards κλπ) [PS2]

sepultribe
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Για ένα ανηψάκι μου το θέλω που έχει ένα ps2 και του είπαν 100€ για να το τσιπάρουν και μου φάνηκε ακριβά

100€ για τσιπαρισμα?

Δεν παμε καλα.....

100€ εκανε πριν 4-5 χρονια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 980
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό εδώ κάνει δουλειά? Δεν είναι για μένα. Είναι για άνθρωπο μεγάλο σε ηλικία και θα παίζει με το κοριτσάκι του. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία με υπολογιστές, θα το καταφέρει?

Αυτό εδώ κάνει δουλειά? Δεν είναι για μένα. Είναι για άνθρωπο μεγάλο σε ηλικία και θα παίζει με το κοριτσάκι του. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία με υπολογιστές, θα το καταφέρει?

Αν δεν εχει απο τα τελευτεα ps2(9000Xc νομιζω) θα δουλεψει.

Κάνει δουλειά όντως?

Κάνει δουλειά όντως?

Ναι λογικα κανει δουλεια.

Αλλα μπορει ο καθενας να φτιαξει ενα τετοιο.

Απλα περνεις την καρτα μνημης σου και πας σε καποιον φιλο σου που εχει τσιπαρισμενο ps2 και τρεχεις ενα προγραμα που την φτιαχνει.

Τσιπάρισμα ps2 στη Λάρισα

Υπάρχει στη Λάρισα κανα τέτοιο μαγαζί? 2 που ήξερα παλιά δεν υπάρχουν πλέον. Επίσης σε τιμή περίπου παίζει αυτή η δουλειά και τι θα πρέπει να προσέξω?

Αν το PS2 σου είναι μέχρι έκδοση SCPH 78000 μπορώ να σου μετατρέψω δωρεάν την κάρτα μνήμης ώστε να παίζεις τα αντίγραφα ασφαλείας σου αλλά και emulators+avi,mpg,mp3,divx και άλλα πολλά.Στείλε μου πμ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...