Προς το περιεχόμενο

PlayStation 2 hacking (modchip, memory cards κλπ) [PS2]

sepultribe
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το πήρα σήμερα από το eshop και παίζει μια χαρά. Εσάς θα περίμενα.
Για να μην σου απαντάει κανείς πάει να πει ότι ίσως κανείς δε ξέρει να σου απαντήσει. Για χαλάρωσε λίγο..
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 980
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά ερώτηση!Έχω τσιπάρει το PS2 εδώ και μερικούς μήνες αλλά δεν ξέρω ποιο modchip έχει!Καταρχάς σας λέω ότι έχω την V11 δηλαδή SCPH-50004.Πήρα τηλέφωνο στο μαγαζί που το πήρα και μου λέει το Matrix βάζω.Του λέω τι σκέτο Matrix;Και μου λέει ναι.Οκ δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τον άνθρωπα αλλά έχω φάει το Internet και μόνο το Matrix Infinity και το MX4.

Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι παίζει να έχω;Πώς θα το βρω;Εαν ανοίξω την κονσόλα είναι εύκολο να το κοιτάξω;Την έχω ανοίξει μερικές φορές για να καθαρίσω το Laser γιατί μου κάνει προβληματάκια(μάλλον θα πρέπει να το αλλάξω).

Επίσης να πω πως έχω το ίδιο μοντέλο με τον Tekkenman από ότι φαίνεται και δισκάκια PSX ήθελαν ακριβώς το ίδιο κόλπο για να παίξουν,να πατήσω δύο φορές γρήγορα το reset!

Μαλον το matrix infinity θα ενοει.

Αν ανοιξεις το ps2(πρεπει να δεις την μητρικη γιατι απο οτι λες μονο το drive εχεις ανοιξει) θα δεις τι τσιπ εχει αλλα αφου σε ειπε οτι ειναι το matrix γιατι θες τοσο πολυ να μαθεις?

Εχει κανενα προβλημα?

Ισως ειμαι λιγο offtopic...

Απο τοτε που βγηκε το ps2 slim το αγορασα και το τσιπαρα στο 6μηνο.

Εχω πανω ενα mythchip(ετσι γραφει κατω απο το logo οταν ανοιγει η κονσολα).

Ξερει κανεις αν ειναι καλο σαν τσιπακι;

Με κανενα αυθεντικο παιχνιδι ps2 δεν ειχα ποτε προβλημα,η κονσολα δεν εχει εμφανισει ποτε μετα κανενα προβλημα εδω και 5 χρονια περιπου,αλλα δεν ανοιγει παιχνιδια ps1(αυθεντικα καθως κοπια δεν εχω δοκιμασει) και DVD-DL(κοπια)βεβαια ποτε δεν ειχα δοκιμασει οσα ανεφερετε παραπανω:lol:

Οποτε επανερχομαι στην αρχικη μου ερωτηση:-D

Ξερει κανεις αν ειναι καλο σαν τσιπακι;(η μηπως εδωσα και την απαντηση μονος μου; :P)

Μαλον το matrix infinity θα ενοει.

Αν ανοιξεις το ps2(πρεπει να δεις την μητρικη γιατι απο οτι λες μονο το drive εχεις ανοιξει) θα δεις τι τσιπ εχει αλλα αφου σε ειπε οτι ειναι το matrix γιατι θες τοσο πολυ να μαθεις?

Εχει κανενα προβλημα?

Ναι μωρέ απλώς θέλω να δω τι θα κάνω γιατί τώρα δεν μου παίζει αρκετά παιχνίδια και είναι λόγω Laser μάλλον και θέλω άμα βρω κανένα φθηνό PS2 το οποίο να δουλεύει καλά να πάρω το τσιπάκι και να κάνω τις κολλήσεις μόνος μου.Από την άλλη θα μπορούσα να αλλάξω το Laser αλλά αφού έχω V11 θα μου είναι δύσκολο σωστά;

Ναι μωρέ απλώς θέλω να δω τι θα κάνω γιατί τώρα δεν μου παίζει αρκετά παιχνίδια και είναι λόγω Laser μάλλον και θέλω άμα βρω κανένα φθηνό PS2 το οποίο να δουλεύει καλά να πάρω το τσιπάκι και να κάνω τις κολλήσεις μόνος μου.Από την άλλη θα μπορούσα να αλλάξω το Laser αλλά αφού έχω V11 θα μου είναι δύσκολο σωστά;

Αν δεν εχεις προβλημα με τις κολησεις καλητερα παρε ενα καινουριο και περνα το modchip μονος σου.

φιλε μου αν εδωσες καπου στο 50αρικο δεν παιζει να σου φοραει matrix infinity.

αυτο το τσιπακι πριν 1 χρονο πηγαινε γυρω στα 25 ευρω.οποτε αποκλειεται να σε χρεωσε μονο 25 ευρω τοποθετηση.

μαλλον κλωνο εχεις το Modbo.πολυ καλο τσιπακι,κλωνος φυσικα,με τιμη κατω απο 10 ευρω πλεον και παιρνει και το firmware απο το matrix infinity.

βαλε Modbo και θα εισαι κομπλε.αν παντως βρεις fat ps2 με κανα 50αρικο,δωσε αλλα 50 παρε εναν ανταπτορα και κοτσαρε πανω εναν δισκο και παιζε games απο εκει.ξεχνας την αλλαγη laser μια για παντα.ψαξτο λιγο.

Εαν ήταν το Modbo ή το Matrix Infinity δεν θα έπαιρνε να διαβάζει τα δισκάκια κανονικότατα χωρίς να κάνω 2 φορές Reset και λοιπές ταρζανιές;

Επίσης σύμφωνα με τις οδηγίες σε κάποια Site βλέπω πως πατώντας κύκλο και τρίγωνο μαζί μπαίνω σε ένα μενού με ρυθμίσεις.Δεν έχω καταφέρει να το κάνω μέχρι στιγμής...

Μου είχανε πει κάποτε ότι εαν βγάλεις το τσιπάκι από την τσιπαρισμένη κονσόλα μπορεί να τα καταστρέψεις.Ισχύει;Επίσης έχετε κανέναν οδηγό που να δείχνει βήμα βήμα πως ανοίγουμε την κονσόλα μέχρι να φτάσουμε στην μητρική(για να δω ρε παιδί μου ποιο τσιπάκι είναι τελοσπαντων);

Να στε καλά πάντως!

Επίσης έχετε κανέναν οδηγό που να δείχνει βήμα βήμα πως ανοίγουμε την κονσόλα μέχρι να φτάσουμε στην μητρική(για να δω ρε παιδί μου ποιο τσιπάκι είναι τελοσπαντων);

Να στε καλά πάντως!

Ψαξε στο youtube.

Αν δεν εχεις απο τα τελευτεα ps2 μπορεις να πειραξεις την καρτα μνημης για να παιζει αντιγραμενα.

για αυτο που σου προτινει ο φιλος, θα πρεπει να εχεις ενα ηδη τσιπαρισμενο/χακαρισμενο ps2 ή το magicswap (προγραμμα που αναγκαστικα το αγοραζεις). ψαξε στο internet για το free mc boot

Τιμές μπα (έχουν περάσει χρόοοοονια από τότε που το τσιπάρισμα των PS2 ήταν της μόδας) αλλά φαντάζομαι θα μπορείς να επισκεφτείς κανένα συνοικιακό κατάστημα μπαααας και θυμούνται πώς γίνεται η δουλειά -τα παλιά τα χρόνια (lol) δεν υπήρχε κατάστημα γειτονιάς που να μην τσίπαρε PS2 ή να μην πωλούσε αντιγραμμένα παιχνίδια αφού σε διαφορετική περίπτωση έκλεινε (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων πάντα).

για αυτο που σου προτινει ο φιλος, θα πρεπει να εχεις ενα ηδη τσιπαρισμενο/χακαρισμενο ps2 ή το magicswap (προγραμμα που αναγκαστικα το αγοραζεις). ψαξε στο internet για το free mc boot

Εχω ακουσει οτι γινετε και με hotswap αλλα δεν το εχω ψαξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...