Προς το περιεχόμενο

PlayStation 2 hacking (modchip, memory cards κλπ) [PS2]

sepultribe
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 980
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έκανα μια χαρά την διαδικασία αλλά ο SMS Player δεν μου παίζει σωστά Ελληνικούς υπότιτλους (.srt).

Ενώ με το notepad τους διαβάζω κανονικά όταν τους τρέχει εμφανίζονται "κινέζικα". Είναι γενικό το πρόβλημα ή πρέπει να κάνω καμια extra ρύθμιση στον SMS ή στο .srt(κανά convert σε συγκεκριμένο encoding?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον εφτιαξα ενα εξπλοιτ σε μια μεμορυ καρντ απο το σλιμ ps2 μου για ενα ps2 Fat ενως φιλου και ενω στο δικο μου μπούταρε καλα η καρτα το Φατ την αναγνωρισε αλλα δεν βουταρε με το που ενοιξε .

Μπορειτε να βοηθησετε λιγο???

Εδιτ :

Επισης μπορω να βαλω το cdloader.elf h to cogswap.elf ωστε να παιζει και αλλα games μιας και το ESR δεν εχει και τελια συυμβατοτητα??

Επεξ/σία από light360

Μια ερώτηση και από μένα. Γίνεται να αλλάξω το chip απο το ps2 μου (το μεγάλο, SCPH-50004)? Μάλλον δεν έχω καλό τσιπάκι στο ps2 γιατί τα μόνο που παίζει είναι τα dvd-r. δεν παίζει, CD-R, DVD-9, audio, ταινίες. Γι' αυτό μήπως γίνεται να το αλλάξω με το DMS4?

Ρε παιδιά αφου πριν βάλω τσιπάκι το ps2 έπαιζε τα γνήσια παιχνίδια του ps1, τώρα τίποτα. Νοίκιασα και ενα παιχνίδι CD-ROM απο το seven για Ps2 να δω αν θα παίξει και τζίφος. Και αν δεν φταίει το τσιπάκι γιατί ο τίτλος γράφει "Καλύτερο mod chip gia ps2" ή ότι το DMS4 τα παίζει ΟΛΑ? Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τσιπάκια σαν το δικό μου που δεν τα παίζουν όλα, απλή λογική.

Ρε παιδιά αφου πριν βάλω τσιπάκι το ps2 έπαιζε τα γνήσια παιχνίδια του ps1, τώρα τίποτα. Νοίκιασα και ενα παιχνίδι CD-ROM απο το seven για Ps2 να δω αν θα παίξει και τζίφος. Και αν δεν φταίει το τσιπάκι γιατί ο τίτλος γράφει "Καλύτερο mod chip gia ps2" ή ότι το DMS4 τα παίζει ΟΛΑ? Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τσιπάκια σαν το δικό μου που δεν τα παίζουν όλα, απλή λογική.

Ποιο τσιπακι εχεις?

Ποιο τσιπακι εχεις?

Δεν έχω ιδέα. Προσπάθησα να ανοίξω το PS2 αλλα δεν τα κατάφερα. (Δεν έχει βίδες). Με κοροιδέψανε και μου βάλανε ψεύτικο μάλλον, γι αυτό θέλω να το αλλάξω για να δουλεύουν όλα ξανά. Είναι πιθανό? ή μήπως τώρα έχει γίνει η ζημιά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αν έχεις slim η βίδες είναι κάτω από τα ποδαράκια κρυμμένες.Επίσης δεν φταίει το τσιπάκι σου αλλά το laser.Πας για αλλαγή laser ή ρύθμιση.

Πως γίνεται να φταίει όμως το laser αφού πριν τα γνήσια του psx τα έπαιζε κανονικά και τα DVD copies games τα παίζει μια χαρά. Ξέρω ένα μαγαζί για ps2 service μήπως ξέρεις πόσα θα μου πάρει για να το φτιάξω? και αν το φτιάξω δηλαδή θα μου παίζουν τα CD-R και τα DVD-9? Όταν λες ρύθμιση?

Επεξ/σία από Tekkenman

Είπαμε είναι το laser,αλλαγή μπορείς να κάνεις και μόνος σου και εφόσο έχεις το slim γλυτώνεις με 10Ε αν το αλλάξεις μόνος σου,μπορείς να αγοράσεις από το http://www.ebay.com ανταλλακτικό laser.

Είπαμε είναι το laser,αλλαγή μπορείς να κάνεις και μόνος σου και εφόσο έχεις το slim γλυτώνεις με 10Ε αν το αλλάξεις μόνος σου,μπορείς να αγοράσεις από το http://www.ebay.com ανταλλακτικό laser.

Δεν εχω το slim. Έχω το μεγάλο (SCPH 50004). Το ebay θέλει πιστωτική κάρτα. Αλλος τρόπος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...