Προς το περιεχόμενο

PlayStation 2 hacking (modchip, memory cards κλπ) [PS2]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω τα σχέδια για τσιπαρισμα PS2 slim και επειδή τώρα θα αρχίσω θα ήθελα να μου πείτε ποιο τσιπακι είναι καλύτερο για το PS2.Είμαι ηλεκτρονικός και ξέρω από κολλήσεις και τέτοια:-D αλλα δεν μπορώ να βρω τα σχέδια

• Απαντ. 980
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω το χοντρό PS2 πολλά χρόνια. Προχθές αποφάσισα να πάω να το τσιπάρω μιας και καθότανε πάρα πολύ καιρό. Δυστυχώς όμως μου είπανε ότι επειδή ήταν από τις πρώτες εκδόσεις (μοντέλο 4000) δεν τσιπάρεται. Έφαγα τον κόσμο να βρω το swap magic αλλά τίποτα. Από ίντερνετ δεν είμαι και τόσο σίγουρος. Όποιος ξέρει κάποιο μαγαζί ( ή έστω αξιόπιστο site) ας μου στείλει πμ. Μένω Πετράλωνα. Ευχαριστώ...

Δημοσ.
δεν συναντώ θέμα στο να ανοίξω το site

Τελικά το παρήγγειλα μέσω τηλεφώνου από εκεί. Τους είπα ότι το site έχει πρόβλημα και ξαφνιάστηκαν αλλά τελικά είδαν ότι είχα δίκιο και θα το διορθώσουν μάλλον.

Πάντως αυτή η ιστορία με τη slide card είναι εύκολη ή δύσκολη; Δεν έχω δει ποτέ.

Δημοσ.

Καταστημα στην θεσσαλονικη μου ζητουσε 250 (διακοσια πενηντα) ευρω πριν 2 μηνες για να μου δωσει το Swap Magic :|

Δημοσ.

Χτυπάτε το memor32!!

Ούτε βίδες, κολλίσεις κλπ ούτε χάνεται η εγγύηση!!

Σούπερ, είμαι πολυ ευχαριστιμένος με 35Ε + εξοδα αποστολής απο ebay

Δημοσ.

Πήρα σήμερα το Swap Magic και παρόλο που έκανα όλες τις οδηγίες το παιχνίδι δεν παίζει. Μου βγάζει "insert a Playstation disk". Τι να κάνω; Παίζει ρόλο το dvd ή ταχύτητα εγγραφής ή αν είναι NTSC PAL; Με το dvd decrypter το έγραψα...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Που θα βρω ένα καλό μαγαζάκι για τσιπάρισμα PS2 κάπου κοντά στην Αγία Παρασκευή, Χαλάνδρι, Μεσογείων?

Και αφού είμαι τελείως άσχετος με το αντικείμενο, τι θεωρείται καλό να μπει και παίζει τα περισσότερα παιχνίδια?

Βοηθήστε έναν ταλαίπωρο θείο...:-)

Ευχαριστώ

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καινουργιος σε PS2 Slim (Chip - Mod)

Μολις αγορασα ενα PS2 Slim εκδοση Pal SCPH-90004

1) Το PS2 Slim διαβαζει usb στικακια? Αν ναι ακομα και αν ειναι usb 2.0 ?

2) Για να παιξω αντιγραμενα λετε να το παω σε memor32 ή σε τσιπακι (infinity...?)

3) Ξερεις κανενα τροπο να μπορω να παιξω αυθεντικα NTSC παιχνιδια.Αγορασα απο Αμερικη αλλα δυστυχως δεν μου τα διαβαζει

4) Πως μπορει το PS2 να διαβασει CD που εγραψα στο PC ? Θελω να βαλω το ulaunch αλλα δεν διαβαζει το CD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...