Προς το περιεχόμενο

Aporia me UPS MGE 1100AVR

tvagge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalispera paides, exo mia aporia: Agorasa prosfata ena UPS tis MGE NOVA 1100AVR. Epeidi den xana-eixa empeiria pote me UPS, to fan pou exei i syskeyi douleyei astamatita, eite to exo se ON katastasi, eite se OFF. Einai logiko auto ? Entaxei, den leo, den kanei kai poly thoryvo, alla EINAI omos extra thoryvos... Prepei na to kleino otan den xrisimopoio to PC, i na to afino synexeia anoixto? Kai an einai synexeia anoixto, poso reyma kaiei peripou? Min mas erthei kamia DEH me noumero apeiro... Thnx prokatabolika guys...

Δημοσ.

Apo oso kserw, prepei na ta kleineis (OFF) mia fora to mina gia 24 wres gia na fortizei i mpataria, alliws se kapoia fasi tha thes na kratisei kai den tha krataei ! Otan kleineis to PC, to UPS menei anoikto (ON). Reuma den kaiei poli, toulaxiston etsi kserw gia to NOVA 600AVR, twra gia to megalo pou exeis den thimamai akribws, alla an den apatwmai, prepei na to grafei kapou poso reuma (Watts) katanalwnei.

Pantws, perimene na pei kai kanas allos ti gnwmi tou, opws katalabes den kserw kai para polla pragmata (eukairia na mathw ki egw kati....!)

Δημοσ.

- Και εγώ έχω ένα 1000άρι της Infosec και παλιότερα ένα 1400άρι της APC.

Και τα 2 είχαν ακριβώς το ίδιο χαρακτηριστικό, ένα βουητό "λεπτό ήχο".

- Σε ένα 3ο που έχω πάλι της Infosec, 800άρι αυτη τη φορά, δεν ακούγεται καθόλου.

Στην αρχή ακουγόταν κνομίζω πάλι παρόμοιος ήχος, αλλά από μια στιγμή και έπειτα δεν ξανάκουσα τίποτα. Δεν γνωρίζω τι το προκαλεί και αναγκάζομαι και γω να κλείνω τα μεγάλα το βράδυ, μιας και με εκνευρίζει αυτός ο ήχος.

- Σαν λύση άλλη, σκεφτόμουν να φτιάξω ένα κουτί και να το τυλίξω με ricofon και ένα άλλο μονοτικό υλικό που έχει κάποιο μέταλο στην μέση και πάνω-κάτω πλαστικό υλικό, το οποίο θεωρητικά (σύμφωνα με το μαγαζάτορα) καλύπτει 30db. Το αρνητικό όμως είναι πως το μεσαίο φύλο του μαγνητίζεται.

Δημοσ.

HamerZ, diladi auta ta UPS pou exoun pesei sta xeria sou, exoun fan? Ekei ofeilontan o "leptos hxos"? Kai auto to fan tha douleyei ep'apeiron diladi ?

Δημοσ.

έχω και εγώ το συγκεκριμένο ups και από την μέρα που το σύνδεσα είναι συνέχεια ανοικτό

και το fan λειτουργεί ασταμάτητα...αλλά δεν με προβλημάτισε ποτέ...μιας και την δουλειά του την κάνει...

Δημοσ.

- Στα δικά μου δεν ακούγεται σαν fan, αλλά σαν να περνά ρεύμα από μια συσκευή ενώ την έχω κλείσει (όπως κάτι μικρά ηχειάκια που έχω, τα οποία αφού τα κλείσω πρέπει να τα αποσυνδέσω από την πρίζα μιας και δίνουν παρόμοιο ήχο με αυτό του ups).

- Βέβαια δεν γνωρίζω μήπως αυτό συμβαίνει λόγο επαφής με άλλα καλώδια στο περιβάλλον κτλ. Αν υπάρχει κανείς ειδικός στον τομέα αυτό όλα δεκτά.

- Έχω και ηχόμετρο (db meter) οπότε και μπορώ να πω σίγουρα πως υπάρχει διαφορά όταν το ups και τα ηχεία είναι κλείστά και όταν είναι ανοιχτά.

Δημοσ.
xela, den se enoxlei o thoryvos apo to fan? Xereis an ola ta UPS stin agora exoun fan? i kapoia mono?

όχι δεν με ενοχλεί.απλά ακούγεται.

τουλάχιστον ξέρω ότι δουλεύει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...