Προς το περιεχόμενο

Τέλος συνεργασίας Maxtor-πλαίσιο

tzes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωχου μωρε κατι "επιστήμονες"....

Εγω λοιπον πέρυσι το καλοκαίρι πηρα απο το Πλαισιο (λόγω καλυτερης τιμής σ'ολη την αγορά!!! απίστευτο!!) ενα Maxtor MaxlineΙΙ 300gb usb+fw εξωτερικο. Τον δούλεψα καλα απο τέλη Μαιου ως τις μέρες που πήραμε την κούπα, περίπου. Είχα περάσει απο VHS κάμποσα πράγματα που ειχα γράψει με την κάμερα. Μια μέρα λοιπον έπαθε το εξής: Ενω εγραφε σε κανονική (γρήγορη) ταχύτητα , στο διάβασμα ηταν σε μερικά σημεία του, υπερβολικά αργός (δηλ. για περίπου 4gb εκανε μιση ωρα!!!)

Επικοινώνησα λοιπον με την Maxtor μεσω email, τους ενημέρωσα κατόπιν αυτων εκανα και format και δοκιμές με το HDTach και οτι άλλο κατέβασε η γκλάβα μου, μου εστειλαν οδηγίες να τσεκάρω το δίσκο με ενα προγραμμα της εταιρίας (με το option αν δεν βγάλει προβλημα και χρειάζεται επιστροφή, να του κάνω lowlevel μ'αυτο το προγραμμα για να στρώσει). ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ η καταπληκτική εταιρία δεν γνώριζε οτι το πρόγραμμά της ΔΕΝ αναγνωρίζει τον εξωτερικό δίσκο!! Ετσι λοιπον αφου ημουν μπουχτισμένος , τον ανοίγω και του βάζω το καλώδιο να τον δει απ'ευθειας το PC. Ετσι δουλεψε το κολοπρόγραμμα και δεν εβγαλε πρόβλημα. ΚΑΙ lowlevel του έκανα και λαμπάδα του άναψα , αυτος ομως -ακομα και τώρα- ΔΟΥΛΕΥΕΙ με τον τρόπο που σας περιγράφω! αψογα αλλα αργα μονο κατα την ανάγνωση (οχι στην εγγραφη!!)

Στέλνω email και τους λέω οτι θέλω αλλαγή γιατι μάλλον ο δίσκος εχει πρόβλημα στα ηλεκτρονικά του και τι μου απαντάνε;;;;; ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ επειδη ανοιξα το κουτι!!! Φυσικά δεν μπόρεσα να βρώ τον Αμπτουλ τάδε που επικοινώνησα αρχικά, για να του στείλω 2-3 φωνήεντα πασαλιμανιώτικα, κι ετσι εκατσα και τον έφαγα

Ειναι λοιπον για κλωτσιές ή οχι; Μάλιστα εχω 3 ακόμα maxtor και τους ενημέρωσα οτι ειμαι πελάτης τους και τα σχετικά.... Μηπως επρεπε να τον στείλω πακέτο στο ΠΛΑΙΣΙΟ και να τον φάει κανα παληκάρι για καινούργιο; Οχι βεβαια γιατι δεν ειμαι βρωμόπ**στας οπως ολοι αυτοι στις κωλοεταιρίες! Εγω ξέρω λοιπον οτι αγόρασα ενα δίσκο που εχει εγγύηση 3 χρονια και ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να μου τον αλλάξουν γιατι τον εβγαλα απο το κουτι του....

Τοσο καλη η Maxtor δηλαδη κ. επιστήμονες! Μη σας τύχει :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...