lammis Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Θα ήθελα αν μπορούσατε να μου διευκρινίσετε μερικές απορίες που έχω σχετικά με το gamespy arcade και το jetspeed 520 που κατέχω. Διάβασα μέσα στο gamespy ότι για μπορώ να παίξω on line πρέπει να κάνω port forwarding τα παρακάτω ports 6667 (IRC) 3783 (Voice Chat Port) 27900 (Master Server UDP Heartbeat) 28900 (Master Server List Request) 29900 (GP Connection Manager) 29901 (GP Search Manager) 13139 (Custom UDP Pings) 6515 (Dplay UDP) 6500 (Query Port) Πρώτη απορία για όλες τις παραπάνω πόρτες τι πρωτόκολλο θα βάλω στις ρυθμίσεις του ΝΑΤ Rule; (TCP ή UDP, αν και τα δυο σε ποιες TCP σε ποιες UDP) Δεύτερη, στις ρυθμίσεις Global Address From: και Global Address To: τι βάζω; Την εξωτερική ip του μοντεμ ή το αφήνω μηδέν (κενο); Τρίτη στο Rule Flavor: βάζω RDR ; ή κάτι άλλο; Τέλος στις ρυθμίσεις Destination Port From: - Destination Port To: - Local Port: εισάγω το ίδιο port σε όλες (πχ 6500); Ευχαριστώ για όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WaVe Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Egw nomizw pws gia kathe games pou theleis apla anoigeis ti sigekrimeni ports! Twra pia i ports tou kathe game tha tin vreis sto net! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dj_kourampies Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 δες το ποστ μου σε αυτο το thread. αν δεν εχεις κ πολυ εμπειρια κ ορεξη να ασχοληθεις με το ΝΑΤ αυτο ειναι ιδανικη λυση για σενα... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108974 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.