Προς το περιεχόμενο

ΑΓΟΡΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΗΤΗ FILMNET

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά σας.Μήπως ξερει κανεις καποιον ηλεκτρονικο στην Αθηνα που να "σπαει" τον αποκωδικοποιητη του Filment για να βλεπεις δωρεαν.Ξερω οτι "σπασιμο" στον ηχο δεν ειναι ακομα εφικτο.Αλλα να δειχνει εικονα,εστω και χωρις ηχο εμενα μου αρκει.Επισης ειμαι σχεδον σιγουρος οτι καποιος ηλεκτρονικος θα υπαρχει εδω στην Αθηνα που να "σπαει" για να βλεπεις εικονα απο το συνδρομητικο καναλι,αφου σε δημοπρασιες στο fleamarket ειχαν βγει σε πωληση ακριβως "σπασμενοι" αποκωδικοποιητες που εδειχναν εικονα.<BR>Δυστυχως ενημερωθηκα αργα για αυτες τις δημοπρασιες,οταν ειχαν ηδη κλεισει.<BR>Αν καποιον γνωριζει καποια πληρογορια για καποιον που εχει τις γνωσεις για κατι τετοιο παρακαλω να απαντησει(Και αν εχει τιποτα ενδοιασμους για να απαντησει εδω μπορει να μου στειλει private message)<BR>Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από ότι ξέρω, μπορεί να "σπάσει" ο αποκοδικοποιητής αλλά επιδή το σήμα αλλάζει συνέχεια πολικότητα θα βλέπεις μία κανονικά και μία αρνητικά την εικόνα. Παλιά δεν ήταν έτσι αλλά θα το πήραν χαμπάρι και θα το εύτιαξαν έτσι.

παιδια σπαει και ο ηχος μονο που πρεπει να σκασετε γυρω στα 100 με 150 χιλ. σε καποιον ηλεκτρονικο στο πειραια.αν ησουν κρητη θα σου<BR>τον εσπαγα εγω αλλα απο αθηνα δε ξερω κανενα

Den yparxei provlhma k2247.<BR>Exw enan gnwsto moy sta Xania poy borei na erthei kai na se vrei se opoia polh kai an meneis.Ksereis na "spas" kai ton hxo?<BR>Poso kostizei h olh doyleia?

Χμμμμ, confused.gif" border="0 <BR>Αυτο που λεει ο Jimacos, ισχυει k2247 ?<BR>Το "σπασιμο" που κανεις εσυ στην εικονα αλλαζει πολικοτητα και βλεπεις μια καλα και μια αρνητικα?

παιδια συγνωμη που δε σας απαντησα πιο νωρις αλλα το κομπιουτερ μου ειχε καταρευσει<BR>μπορω να σας σπασω το δεκτη χωρις ηχο.<BR>οσο αφορα τη πολικοτητα αλαζει ορισμενες φορες για 10 δευτερολεπτα το πολυ και επανερχεται μονο του

efoson grafeis sto forum simainei oti exeis pc opote trexa kabatzose mia tv cart konta sti 20 xines katevase kai to cablecrypt decoder kai ama exeis kai enan isxiro epeksergasti se 20 min exeis apokodikopoiimeno filmnet(eikona mono).Episis i polikotita den einai prob giati i allagi tis einai anepaisthiti.

Αγαπητε φιλε nethawk,την λυση με καρτα ΤV την ξερω.Αλλα δεν θελω για πολλους λογους.1)Θελω να βλεπω τους αγωνες και τις ταινιες στη πολυ μεγαλυτερη τηλεροραση που εχω στο σαλονι μου 2)Εχω αρχο Υπολογιστη 3)Αυτη τη στιγμη δεν εχω φραγκα στην ακρη για καρτα και ουτε μπορω να καβατζωσω απο πουθενα.

file psyduck ama einai etsi ta pramata exeis dikio....alla mia kartoula den einai kai poli akrivi kai epipleon exei kai tv out opote stelneis to sima stin tv sou apeutheias.....tespa kalitera pantos na vreis spasmeno apokodikopoiiti giati pos kai na tou kanoume kalitera me ixo para xoris ixo.....

PROS Gpsyco:<P>Prepei na ksereis oti oi kartes poy kykloforoyn sthn agora exoyn ta 2 nea tsipakia ths Conexant.To ena legetai Fusion kai to 2o onoma den then thymamai.Ayta ta tsipakia den einai symvata me tis teleytaia ekdoseis twn 2 programatan poy spane to filmnet.Etsi loipon h karta poy theleis na agoraseis tha prepei na psakseis gia na vreis th karta ayth alla me paliotera tsipakia poy yposthrizodai apota 2 programata.Sygekrimena to<BR>Ronny's cablecrypt decoder V2.04 yposthrizei:<P>Bt848A, Bt849, Bt878 or Bt879 <P>CableCrypt Decoder yposthrizei:<P>Bt848A, Bt849(A), Bt878(A) or Bt879(A)<P><BR>PROS k2247:<P>1)Me posa lefta spas ton apokwdikopihth?<BR>2)Se mia wra gia paradeigma poses fores allazei peripoy h polikothta sto spasimo poy kaneis kai poso diarkei?<BR>3)Dwse an thes plhrofories gia ayton to typo sto peiraia poy spaei kai hxo?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...