flashfix Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2000 Dimitri το i want to know είναι απ' τον<BR>τελευταίο δίσκο του Andriano Celentano. <BR
imported_Dimitris Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Σωστός ο flashfix<BR>Και που το βρίσκουμε ;<BR
sado Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Dimitri κατέβασε το απο το Napster. Εγω απ' εκεί το κατέβασα. (Ειναι πράγματι ωραίο κομάτι ) Μπράβο flashfix
flashfix Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Παιδιά ότι ψάχνετε να βρείτε από rock 60s,70's, alternative,new wave,punk,<BR>industrial 80´s, ambient, rave και ολίγα ιταλικά (λόγω σπουδών), ρωτήστε ελεύθερα μπορεί να μήν έχω τα κομμάτια αλλά πληροφορίες γι΄αυτά θα βρώ σίγουρα. <BR>I´VE GOT THE KNOWLEDGE.<P>NAPSTER rules (πρός το παρόν).<BR
MEGADETH90 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Dimitris:<BR><B>Σωστός ο flashfix<BR>Και που το βρίσκουμε ;</B><HR></BLOCKQUOTE><P>naiii pou?????
SiMP Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2000 kati pire to ayti mou oti to song apo to disarrono einai apo lambchop so get ur fatasses seaching<P>btw to brike kaneis telika
imported_Dimitris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sado:<BR><B>Dimitri κατέβασε το απο το Napster. Εγω απ' εκεί το κατέβασα. (Ειναι πράγματι ωραίο κομάτι ) Μπράβο flashfix!</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Sado μήπως σου είναι εύκολο να το βάλεις σε κανα idrive να το κατεβάσω;<BR>Επειδή η συνδεσή μου είναι για φτύσιμο δεν χρησιμοποιώ το napster.<BR>Αν δεν έχεις λογαριασμό μπορείς να κάνεις upload στον κατάλογο shared στο idrive του Leon. Έχω και εγώ ένα λογαριασμό αλλά χρησημοποιούμε του Leon σαν κεντρικό.<P>Επίσης μπορείς να το σπάσεις με το winrar και να το κάνεις 2-3 κομματάκια ωστε να γίνει το upload/download πιο εύκολα.<P><BR><p>[This message has been edited by Dimitris (edited 14-12-2000).
sado Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Dimitri θα προσπαθήσω να το ανεβάσω, μολις το ανεβάσω θα κάνω post
sado Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2000 Κατι έχει παθει η μαλακία και δεν μπορω να το ανεβάσω . Μόλις μπορέσω θα προσπαθήσω να το ανεβάσω πάλι
Megakill Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2000 Paidia mipos kserete ena tragoudi xoreftiko sinxorono pou miazei san ton ixo klisis fuga tou nokia ligaki stin arxi ? Einai Beat kai akougete sta magazia..
turismi Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει τωρα τελευταια σε MAD, MTV κλπ. Το βιντεο κλιπ εχει να κανει με δυο φιλες, και η μια απο τις δυο πασχει απο καρκινο μαλλον και η αλλη της τραγουδαει. Και οι δυο ειναι αφροαμερικανες....Ειναι σχεδον μπαλαντα το τραγουδι! Καμια βοηθεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.