Προς το περιεχόμενο

Topic για ερωτήσεις για τραγούδια

sado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Dimitri κατέβασε το απο το Napster. Εγω απ' εκεί το κατέβασα. (Ειναι πράγματι ωραίο κομάτι smile.gif) Μπράβο flashfix

Δημοσ.

Παιδιά ότι ψάχνετε να βρείτε από rock 60s,70's, alternative,new wave,punk,<BR>industrial 80´s, ambient, rave και ολίγα ιταλικά (λόγω σπουδών), ρωτήστε ελεύθερα μπορεί να μήν έχω τα κομμάτια αλλά πληροφορίες γι΄αυτά θα βρώ σίγουρα. <BR>I´VE GOT THE KNOWLEDGE.<P>NAPSTER rules (πρός το παρόν).<BR

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sado:<BR><B>Dimitri κατέβασε το απο το Napster. Εγω απ' εκεί το κατέβασα. (Ειναι πράγματι ωραίο κομάτι smile.gif) Μπράβο flashfix!</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Sado μήπως σου είναι εύκολο να το βάλεις σε κανα idrive να το κατεβάσω;<BR>Επειδή η συνδεσή μου είναι για φτύσιμο δεν χρησιμοποιώ το napster.<BR>Αν δεν έχεις λογαριασμό μπορείς να κάνεις upload στον κατάλογο shared στο idrive του Leon. Έχω και εγώ ένα λογαριασμό αλλά χρησημοποιούμε του Leon σαν κεντρικό.<P>Επίσης μπορείς να το σπάσεις με το winrar και να το κάνεις 2-3 κομματάκια ωστε να γίνει το upload/download πιο εύκολα.<P><BR><p>[This message has been edited by Dimitris (edited 14-12-2000).

Δημοσ.

Κατι έχει παθει η μαλακία και δεν μπορω να το ανεβάσω mad.gif. Μόλις μπορέσω θα προσπαθήσω να το ανεβάσω πάλι

• 12 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Ψαχνω ενα τραγουδι που παιζει τωρα τελευταια σε MAD, MTV κλπ. Το βιντεο κλιπ εχει να κανει με δυο φιλες, και η μια απο τις δυο πασχει απο καρκινο μαλλον και η αλλη της τραγουδαει. Και οι δυο ειναι αφροαμερικανες....Ειναι σχεδον μπαλαντα το τραγουδι!

Καμια βοηθεια?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...