Προς το περιεχόμενο

Topic για ερωτήσεις για τραγούδια

sado

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by Leon1:<BR><B>To tzexins xan tha einai se ligh ora sto <A HREF="http://www.idrive.com" TARGET=_blank>www.idrive.com</A> me user leonmil ston fakelo shared.<BR></B><HR></BLOCKQUOTE><P>Paidia sorry alla den leei na doylepsei kala to idrive shmera. Prospathisa dio fores na to anebaso kai den to ebgaze. Isos na fteei kai o ISP moy. Tha prospathiso ayrio kai blepoyme. <P>P.S. Den ekana edit sto proigoymeno post moy gia apofigh parexigiseon.<P>------------------<BR>Filika Leonida

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά έχω περίπου 600 LP της δεκαετίας 70 80 και μερικά μέχρι 85 θέλω να βοηθήσω να γίνει η δουλειά σας , αλλά δεν έχω το χρόνο να τα κάνω mp3.<BR>Όποιος είναι από Θεσσαλονίκη και θέλει να βοηθήσει να τα κάνει να του τα δώσω .<BR

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sado:<BR><B>password? confused.gif</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Den xriazete pass gia na katebaseis to tragoydaki. Mpeneis san episkeptis dinontas mono to user sto pedio VISITORS.<P><P>------------------<BR>Filika Leonida

Δημοσ.

Paidia ego tha sas metafro gia ligo se ellinikous tonous...<BR>mipos exei kaneis to tragoudi tou Kosta Tourna me titlo "to paixnidi" ???<BR>sto napster den to exo vrei.........<BR>an to exei kaneis....please voithiste me!<P>Thanx<P>-------------------------<BR>S

Δημοσ.

Το quand on arrive en ville του daniel balavoine ειναι στο idrive του leon<BR>sado μπορείς να το πάρεις απο κεί μαζί με το τζεχινς χαν<P>Στην αρχή προσπάθησα να ανεβάσω το τραγούδι αλλά η ταχύτητα ήταν πολύ αργή (πιο αργη απο την κανονική που είναι ήδη αργή)<BR>και προσπάθησα απο linux με άλλον isp<BR>μπήκα καλά γρήγορα αλλά μόλις έφτασα στο idrive δεν μπορούσα να κάνω login<BR>τελκικά μπήκα απο τα visitors <BR>Μετά μου βγάζει died ad doubleclick connection <BR>opperation canceled<BR>αφού κατάφερα να φτάσω στο upload μετά απο λίγα λεπτά μου λέει :<BR>You do not have sufficient privileges to perform this request<P>Kι όλα αυτά επειδή έτρεχα linux<BR>(τι συμβαίνει wink.gif<P><BR

Δημοσ.

Thanks Dimitri και Leon1 φυσικά που μας τα έδωσες. Εγω τα κατέβασα αμέσως και με μεγάλη ταχυτητα! Ρε μπας και ο ΟΤΕ μου εχει βάλει ISDN δεν το έχω πάρει χαμπάρι;;; grin.gif Ακουσα στο Radio Gold ενα τραγουδι που λεγώταν «ακί» ξερει κανεις πως γράφεται για εχω δώσει ενα σωρο ονοματα και δεν μπορω να το πετυχω. frown.gif Επίσης σας προτείνω να κατεβάσετε απο το napster τα τραγουδια: Umberto Tozzi - Ti amo / Albano & Romina Power - Tu Soltanto Tu / Albano & Romina Power - Ci sara / Amadeo Minghi-La Vita Mi

Δημοσ.

<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by sado:<BR><B>Thanks Dimitri και Leon1 φυσικά που μας τα έδωσες. Εγω τα κατέβασα αμέσως και με μεγάλη ταχυτητα! Ρε μπας και ο ΟΤΕ μου εχει βάλει ISDN δεν το έχω πάρει χαμπάρι;;; grin.gif Ακουσα στο Radio Gold ενα τραγουδι που λεγώταν «ακί» ξερει κανεις πως γράφεται για εχω δώσει ενα σωρο ονοματα και δεν μπορω να το πετυχω. frown.gif Επίσης σας προτείνω να κατεβάσετε απο το napster τα τραγουδια: Umberto Tozzi - Ti amo / Albano & Romina Power - Tu Soltanto Tu / Albano & Romina Power - Ci sara / Amadeo Minghi-La Vita Mia</B><HR></BLOCKQUOTE><P><BR>Nomizo oti to exo ayto. Prepei na legete "achi" kai ontos einai poly kalo komati. An to exo pragmati kai to bro (den einai ki eykolo me ton xamo poy ginete edo smile.gif ) tha to kano mp3 kai tha to anebaso sto idrive moy. Tha sas enimeroso pantos.<P>-

Δημοσ.

Ένα άλλο ωραίο είναι το i want to know <BR>Ετσι λέει το ρεφρεν δεν ξέρω αν είναι ο τίτλος του τραγουδιού (το πιο σίγουρο)<BR>Τα υπόλοιπα λόγια είναι ιταλικά <BR>Δεν το έχω <BR>αν το έχει κάποιος θα το ήθελα<P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...