Προς το περιεχόμενο

The Updater - Πρόγραμμα ενημέρωσης χρηστών για νέες εκδόσεις προγραμμάτων

SnipeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι leukonas δεν είναι καθόλου μόνο για αυτούς που έχουν dsl. Ούτε εγώ έχω DSL.. :)

Αν δεν έχεις DSL τρέχεις το πρόγραμμα όταν συνδεθείς στο ίντερνετ και πατάς να ελέγξει εάν έχει βγει τίποτα καινούριο από την τελευταία φορά που το κοίταξες. Η ακόμα μπορείς να το έχεις να τρέχει συνεχώς, και μπορείς να του πεις να κάνει έλεγχο κάθε μία ώρα. Αν είσαι στο ίντερνετ έχει καλώς, θα κοιτάξει για αλλαγές, αν όχι δε θα γίνει τίποτα θα περιμένει άλλη μία ώρα και θα ξαναπροσπαθήσει κ.ο.κ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Για κάποιο περίεργο λόγο δε μπορώ να διορθώσω το πρώτο post μου στο θέμα. Anyway, προχώρησα κι άλλο το πρόγραμμα και το έφτασα πλέον στην τελική του φάση. Εχουν μείνει κανα δυο πραγματάκια ακόμα και θα βγάλω την έκδοση 1.0. Δείτε το site στο http://www.updater.tk (προς το παρόν το έχω φτιάξει μόνο στα αγγλικά γι' αυτό πατήστε την αγγλική σημαία). Πείτε και καμιά κουβέντα στο forum γιατί βαρέθηκα τη μοναξιά... :razz:

Δημοσ.

Χμ καλή ιδέα, ανέβασα μια λίστα στο site. Μπορείτε να τη δείτε στο support. Ε έχω βάλει κάμποσα αλλά μπορώ να βάλω κι άλλα εάν ζητήσει κάποιος. Προς το παρόν βέβαια δεν τa έχω ενημερώσει στις τελευταίες εκδόσεις. Το γέμισμα της βάσης με περιγραφές των προγραμμάτων links καθώς και ενημέρωση των τελευταίων εκδόσεων είναι αυτά που έχω να κάνω μέχρι να βγάλω την 1.0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...