DrLo Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Θέλω να αλλάξω τα εικονίδια των φακέλω στο "My Documents" γιατί αρχίζει και γίνεται πανικός. Θα προτιμούσα να φτιάξω δικά μου .ico αρχεία σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Ποιό πρόγραμμα / util θα μου προτείνατε. Θα προτιμούσα φυσικά κάποιο freeware. Παλιότερα τα έφτιαχνα μέσα από την Vicual C++ αλλά δεν τη χρησιμοποιώ πλέον. Θενκ γιου ιν αντβανσ.
indian Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Mporeis na dokimaseis ta Microangelo (creation ktl) opu ftiaxneis icons h vazeis apo thn database pou exei. An thes steile pm na sou pw apo pou. Katevase kai ta dyo pou exei
DimAslan Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Ναι φίλε το Microangelo είναι πραγματικά πολύ καλό και εύκολο... Με αυτό έφτιαξα την εικόνα που έχω στο avatar μου και κάποιες άλλες εικόνες του starwars πολύ εύκολα (αυτόματα ουσιαστικά) σε εικονίδια. Νομίζω σου δίνει την δυνατότητα επεξεργασίας.
savnik20 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Mporeis na dokimaseis ta Microangelo (creation ktl) opu ftiaxneis icons h vazeis apo thn database pou exei.edw:****.****.net Katevase kai ta dyo pou exei svise ti dieythinsi giati den se vlepo kala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.