nzeppos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2005 Ναι, γι'αυτό το DVD μιλάμε. Στο παραπάνω link που παράθεσες υπάρχει (κάτω κάτω) μια καλή κριτική του crazeetaxi, για το αν αξίζει ή όχι να το αγοράσει κάποιος. Φυσικά υπάρχει και στα περισσότερα εγχώρια video clubs. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του tribute είναι ότι δεν επικεντρώνεται στη δράση, έχει 3 ώρες συνολική διάρκεια και ζήτημα αν 10-15' είναι καθαρή οδήγηση του θεού. Δεν πειράζει όμως, ακόμα κι έτσι είναι ένα καλό αφιέρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIL Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 auto to tragoudi pou psaxno pistevo oti iparxei sto mousiko cd pou sinodevei ta 3 dvd pou sou eipa ,alla exo agorasei mono ta dvd( ta monadika dvd pou exo agorasei original,axizoun me to sinodeftiko iliko pou exoun).psaxno na bro to cd alla den to brisko pouthena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grinder Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Πολύ ωραίο thread, και μπράβο στους Mods που παρότι ξεφεύγει δείχνουν ελαστικότητα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι για το θαυμάσιο αυτό οδηγό πέραν του να διαβάσετε άλλο ένα αφιέρωμα. Aφιέρωμα Ayrton Senna Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Χωρίς σχόλια... http://www.f1archives.com/senna/1991-Monaco-Senna_Pole.avi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Ρε παιδια το αφιερωμα που ειχε κανει το traction στον senna βρεθηκε τελικα???2 φορες το ειχε δειξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να το δω ούτε μία φορά, ελπίζω φέτος την πρωτομαγιά να το δείξουν πάλι. Δεν το έχω εντοπίσει κάπου (σε tor*ent ή...αλλού), αν κάποιος μπορεί να μας πληροφορήσει θα τον ευχαριστώ για μήνες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LordArthas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Λοιπω εγω απο αυτο το thread? Δεν το πιστευω Καταραμενη να'σαι Tamburello... Απο οταν «εφυγε» σταματησα να ασχολουμαι πλεον με τη F1. Οσον οσον αφορα τον Ταριφα (οπως ευστοχα τον αποκαλει ο nzeppos) ενα εχω να πω: Στους τυφλους, βασιλευει ο μονοφθαλμος :wink: Εχω αφιερωμα που του εχει κανει η ιταλικη τηλεοραση, αλλα οπως ειναι κατανοητο, ειναι στα ιταλικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Λετε να στειλουμε email στο traction μπας και μας το δωσουν?Χλωμο το κοβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 ...Καταραμενη να'σαι Tamburello...Απο οταν «εφυγε» σταματησα να ασχολουμαι πλεον με τη F1... Κι εγώ έβλεπα πολύ περισσότερο f1 όταν έτρεχε o Senna.. πλέον βλέπω χωρίς να παθιάζομαι όσο τότε.. και την McLaren που υποστηρίζω εξ'αιτίας του είναι.. πιστεύω όσοι θαύμαζαν/λάτρευαν/πίστευαν αυτόν τον οδηγό καταλαβαίνουν τι λέω Λετε να στειλουμε email στο traction μπας και μας το δωσουν?Χλωμο το κοβω... Όποιος ξέρει το mail ας στείλει (όχι όλοι μαζί όμως ).. εγώ πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν.. βασικά είναι άνθρωποι του χώρου και σίγουρα σέβονται το μύθο του Senna και τη λατρεία των οπαδών του προς αυτόν.. εξάλλου πιστεύω αυτός που έφτιαξε το αφιέρωμα πολύ θα ήθελε να μην ξεχαστεί ποτέ και να το έχουν πολλοί οπαδοί του Senna για να τον θυμούνται.. τουλάχιστον αξίζει να προσπαθήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Κι εγώ έβλεπα πολύ περισσότερο f1 όταν έτρεχε o Senna.. πλέον βλέπω χωρίς να παθιάζομαι όσο τότε.. και την McLaren που υποστηρίζω εξ'αιτίας του είναι.. πιστεύω όσοι θαύμαζαν/λάτρευαν/πίστευαν αυτόν τον οδηγό καταλαβαίνουν τι λέω Μπράβο' date=' δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος πάνω από 25-30 χρονών σήμερα που να υποστηρίζει τη McLaren και να μην το κάνει εξαιτίας του Ayrton. Όπως και δεν νομίζω να υπάρχει θαυμαστής του Ayrton που να συμπαθεί την Williams :evil: Καλή η ιδέα του email, μαζί κι εγώ να τους πείσουμε να το ξαναδείξουν για να το δω κι εγώ επιτέλους. Όσο για τον Τάριφ, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον κάποτε μία στο τόσο άρχιζε να το πατάει κι έβλεπες οδήγηση, τώρα που -λόγω αμαξιού- δεν τον παίρνει πια να τρέξει (έφτασε όμως επιτέλους τον Ayrton στις poles! Καιρός ήταν!) νικάνε κάτι Φιζικέλες και παίρνει πρωτάθλημα ο -καλός μεν, αλλά...- Αλόνσο με τις δεύτερες θέσεις. Κατά τ'άλλα θέαμα μηδέν, φέτος δεν έχω δει κανένα αγώνα ακόμα και ούτε με πολυενδιαφέρει.[/color'] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bougas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Μπράβο' date=' δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος πάνω από 25-30 χρονών σήμερα που να υποστηρίζει τη McLaren και να μην το κάνει εξαιτίας του Ayrton. Όπως και δεν νομίζω να υπάρχει θαυμαστής του Ayrton που να συμπαθεί την Williams :evil: Καλή η ιδέα του email, μαζί κι εγώ να τους πείσουμε να το ξαναδείξουν για να το δω κι εγώ επιτέλους. Όσο για τον Τάριφ, η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο κατά τη γνώμη μου, τουλάχιστον μία στο τόσο άρχιζε να το πατάει κι έβλεπες οδήγηση, τώρα που -λόγω αμαξιού- δεν τον παίρνει πια να τρέξει (έφτασε όμως επιτέλους τον Ayrton στις poles! Καιρός ήταν!) νικάνε κάτι Φιζικέλες και παίρνει πρωτάθλημα ο -καλός μεν, αλλά...- Αλόνσο με τις δεύτερες θέσεις. Κατά τ'άλλα θέαμα μηδέν, φέτος δεν έχω δει κανένα αγώνα ακόμα και ούτε με πολυενδιαφέρει.[/color'] poso maresei na vlepw tous senna-kides na prospathoun na mas peisoun oti o senna itan kalyteros tou shoumacher! trelenomai.skaw sta gelia! poios exei ola ta rekor olon ton epoxon?o senna? lypame pou pethane o senna: 1)giati itane megalos odigos 2)giati den prolave na ton kseftilisei o shoumacher,kai etsi na min exete na peite tipota! 3)gia na evlepa an tha eperne kai aytos 7 (8 me ton fetino)pagkosmious titlous! zeppo,pou xathikes re file? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2006 Καλη ιδεα να τους πιεσουμε να το ξαναδειξουν! Ηταν φοβερο βιντεο και πολυ συγκινητικο βιντεο! Θα αναλαβει καποιος να στειλει mail? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Αυτό εδώ το video δείχνει πόσο μεγάλη καρδιά είχε ο Ayrton Senna. http://www.metacafe.com/watch/94156/video/R/CFD_1002/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Είχε μια αύρα γύρω του που πρόδιδε τον χαρακτήρα του.Το βλέμαα του ο τόνος της φωνής του...καμιά σχέση με τα τσογλάνια τύπου "ταρίφα" που είναι στο τσακ για μπουνίδια με άλλους οδηγούς. Η όπισθεν σε εκείνο το αλησμόνητο τετ α κε, απλά δεν γίνεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 poso maresei na vlepw tous senna-kides na prospathoun na mas peisoun oti o senna itan kalyteros tou shoumacher!trelenomai.skaw sta gelia! poios exei ola ta rekor olon ton epoxon?o senna? lypame pou pethane o senna: 1)giati itane megalos odigos 2)giati den prolave na ton kseftilisei o shoumacher' date='kai etsi na min exete na peite tipota! 3)gia na evlepa an tha eperne kai aytos 7 (8 me ton fetino)pagkosmious titlous! zeppo,pou xathikes re file?[/quote'] Εγω βασικα prostakiaς ειμουν,μη ρωτησει κανεις γιατι,μια φορα τον ειδα οταν ειμουν 7 και μου αρεσε.Αλλα δεν μπορω να μην αναγνωρισω οτι ο Senna δεν ηταν απλα γρηγορος,ηταν τρελος.Θυμαμαι χαρακτηριστικα εναν αγωνα στον οποιο ηταν μπροστα απο ολους εκτος απο τον δευτερο τον prost,ενα ολοκληρο γυρο.Παρολη την διαφορα που ειχε,συνεχιζε να κατεβαζει το ρεκορ τις πιστας μεχρι που εκαψε την μηχανη και κερδισε ο Prost! Τωρα οσον αφορα την συγκριση που λες εισαι τελειως ατοπος,ετκος τοπου και ειδικα χρονου.Άλλες συνθηκες οδηγησης,άλλα ηλεκτρονικα,άλλα λαστιχα,ταχυτητες με το χερι και ουσιαστικα τελειως διαφορετικα αυτοκινητα.Το μονο που μπορεις να συγκρινεις ειναι ο ανταγωνισμος που υπαρχει αναμεσα στους πιλοτους.Toτε υπηρχαν οδηγαρες σαν τον Prost (4 φορες πρωταθλητης),τον Mansell(1),τον Piquet(3).Ο Senna ειχε teamate τον Prost και ο Schumacher...τον...Barrichello που κανει στην ακρη να τον περασουν.Aλλα μαλλον πρεπει να παρεις να δεις κανα βιντεο της εποχης να δεις πως οδηγουσανε τοτε,τι πραγματικα σημαινει F1. Tελικα ομως αυτον που κανει καποιον να ξεχωριζει και να περναει στην ιστορια,δεν ειναι μονο η ταχυτητα,αλλα τα στοιχεια που τον κανουν να ξεχωριζει απο τους υπολοιπους συναθλητες.Και ο Senna ειχε πολλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα