Προς το περιεχόμενο

11 χρόνια και κάτι χωρίς το θεό.

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασχετο με το θεμα, αλλα φιλε αλλαξε λίγο την Τοποθεσία σου γιατι το εχεις κάνει χωρίς space και χάνει το template του φόρουμ :)

sori ma eimai ligo asxetos apo auta kai den iksera oti dimiourgo problem..!den iksera na to ftiaksw mikrotero

to allaksa pantws..!! :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που μπορουμε να βρουμε το μοιραιο video ρε παιδια ??? Οτι βρηκα στο dc ++ δεν με ικανοποιησε απο ποιοτητα...

Ετσι για να θυμομαστε οι πιο παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι !!!!!!

Βρήκα στο γνωστό *** deleted *** που έχει torrents και τέτοια, όλο τον αγώνα του '94 στην Ίμολα. 700ΜΒ download. Ακόμα δεν έχει κατέβει οπότε δεν ξέρω τι παίζει με ποιότητα/μετάδοση κλπ. αλλά νομίζω αξίζει να το τσεκάρει όποιος δεν το έχει δει.

Και να ξαναθυμηθεί όποιος δεν το καλοθυμάται, εγώ πάντως παραδέχομαι ότι δεν το καλοθυμάμαι. Ας μην ξεχνάμε ότι μέχρι και αυτόν τον αγώνα η κρατική τηλεόραση είχε σταματήσει κάμποσο καιρό την F1, γιατί θεωρούσαν ότι δεν έχει μεγάλο κοινό στην Ελλάδα.

Και βέβαια τον κατέβασα τον αγώνα και άντεξα να δω κάπου μισή ώρα και το έκλεισα, που να μην είχα σώσει να τον κατεβάσω. Σε πιάνει η καρδιά σου μ'αυτό το πράγμα, τι σκ... να δεις, τα αίματα στην Tamburello?

Και πάνω που νόμιζα ότι δεν μπορούσα να κάνω χειρότερο pit stop από του F1 Challenge 99-02, δοκίμασα το παιχνιδάκι που είπες και χειροτέρεψε η κατάσταση, με τίποτα κάτω από 14.2"!

Εχει + κολπακι,

μολις το τερματισεις 1 φορα,

στο 'play again' κανεις διπλο κλικ

κανεις τα φαναρια πρασινα πιο γρηγορα :wink:

-καποιος μου 'πε οτι το κανε καπου στο 11-

-επαιζε καμια ωρα για να το πετυχει :-P -

Παιζει αλλο 1 που εχει πλακα, PingPong καλα service :) .

Γιατί ήμουν σίγουρος ότι ο Ταρίφας θα τερμάτιζε τελικά μπροστά από τον Μπαρικέλο? Γιατί σίγουρα είναι όρος στο συμβόλαιο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Και μιας και το θέμα υποτίθεται ότι έχει σχέση με το internet, ας δώσω κι άλλα δύο αξιόλογα links που βρήκα.

Μια γελοιογραφία από το 2001 με Mika και Ταρίφα:

http://www.atlasf1.com/2001/spn/thomson.html

και ένα πολύ ωραίο (και σχετικά αντικειμενικό) άρθρο για τον Ταρίφα:

http://www.f1action.gr/sxol36.htm

Επίσης ενδιαφέρον άρθρο για τον Mika (του ίδιου συντάκτη) στο http://www.f1action.gr/sxol37.htm.

Jheremias, έχεις pm. Άσχετο με το..θέμα αλλά είναι απορίας άξιο γιατί παλιές σεζόν ή έστω αγώνες δεν κυκλοφορούν στο internet (μόνο τη σεζόν '95 έχω βρει, κι αυτή δεν είναι από επίσημο dvd αλλά captured από τηλεόραση). Ψάχνοντας λίγο είδα ότι είναι δάκτυλος της FIA η υπόθεση, έχει τα δικαιώματα των αγώνων και δεν επιτρέπει να κυκλοφορούν στο internet ολόκληροι αγώνες ή σεζόν. Μόνο κάτι μικρά βιντεάκια από δω κι από κει.

Λίγο που έψαξα μόνο κάποιο αυστριακό site βρήκα να πουλάει dvd με τα παραπάνω, μάλλον έχουν κάποιο είδος άδειας αυτοί και πουλάνε, δεν κατάλαβα ακριβώς. Δυστυχώς δεν θυμάμαι και τη διεύθυνση. Και φυσικά δεν έχω καμία όρεξη να πληρώσω για να κάτσω να ξαναδω τη σεζόν του 1992 ή του 1996 ας πούμε.

Τι να πω, κρίμα...η ίδια η FIA δεν έχω δει να έχει βγάλει κάτι επίσημο, μόνο κάποιες ανασκοπήσεις του 2003 και 04, που δεν λένε πολλά πράγματα για κάποιον που θέλει ολόκληρους αγώνες και όχι 5' από τον καθένα.

Δεν καταλαβαίνω τη λογική τους, θα έχουν διαφυγόντα κέρδη (από τι?) αν επιτρέψουν στις σεζόν των 80s ας πούμε, να διανέμονται τζάμπα μέσω internet?

μην ζητατε αρχεια και Links για να τα κατεβασετε γιατι υπαρχει ο λαλακας-kolimenos ο Mod agelos που θα σας πει την λαλακιες και θα κληδωσει το thread.nzeppos υπαρχει διαμαχη ακομα στα δηκαστηρια με την williams και τους δηκιγορους της οικογενειας του senna για αυτο δεν προκειτε να βρεις και πολλα video απο εκεινο το πρωταθλημα.για senna μπορεις να αγορασεις το γνωστο ντοκυμαντερ racing is in my blood και το tribute to ayton senna απο το no-limιts στην συγγρου.παρατηρησε και κατι αλλο μολις χανει τον ελεγχο στην taburello απο incar η καμερα αλλαζει με το που η williams βγαινει απο την ασφαλτο και δεν μπορεις να δεις αν κανει κινησεις με το τιμονι για να την μαζεψει για να καταλαβεις αν οντος ειχε σπασει η κολονα του τημονιου.Μια ερωτηση θελω να σου κανω.στο traction στο mega σε καθε εκπομπη οταν εχει το κλασικο ρεπορταζ για τους αγωνες της φ1 εχει ενα τραγουδι που ακουγεται η φωνη του senna απο την γνωστη συνεντευξη racing is in my blood is just a part of me.... Κτλ . μηπως ξερεις τον τητλο του τραγουδιου και ποιος το εφτιαξε????το ιδιο τραγουδι ακουγετε σε καθε εκπομπη του traction οταν κανει ρεπορταζ για f1

• Super Moderators
μην ζητατε αρχεια και Links για να τα κατεβασετε γιατι υπαρχει ο λαλακας-kolimenos ο Mod agelos που θα σας πει την λαλακιες και θα κληδωσει το thread.[...]

Αντίο για λίγο - για να ηρεμήσεις. Την επόμενη φορά που θα υπάρχει τέτοια προσωπική επίθεση (σε οποιοδήποτε μέλος), το ban θα γίνει μόνιμο.

ΥΓ: Όπως βλέπεις υπάρχουν κι άλλοι moderators πλην του Άγγελου. Και άγρια κολλημένοι. ;)

ΥΓ2: Δεν κλειδώνεται το thread για το απρεπές σχόλιο ενός μέλους - τα υπόλοιπα μέλη δεν φταίνε σε τίποτα.

Εννοείται πως δεν πρόκειται να δώσω links σε κοινή θέα. Από εκείνη τη χρονιά το μόνο που έχω βρει (κάπου) είναι το video όλου το αγώνα, όπως τον έδειξε η τηλεόραση. Το "άλλο" βίντεο, που αφορά τη Williams (το incar πλάνο που δεν έδειξε η τηλεόραση αλλά χρησίμευσε ως αποδεικτικό στοιχείο στο δικαστήριο) κυκλοφορεί ελεύθερα στο internet (δείτε και στο f1action.gr) και έχει πάνω ακόμα και τα στοιχεία της τηλεμετρίας όπως τα έβλεπε η ομάδα στα pits. Αλλά για να δείτε την τσίπα των ανθρώπων της Williams, είναι αποδεδειγμένο ότι τα τελευταία κρίσιμα δέκατα που θα φαίνοταν καθαρά το πρόβλημα με το τιμόνι, έχουν σβηστεί και δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Το βίντεο βλέπετε, πέρασε από τα χέρια των ανθρώπων της Williams πριν πάει στη FIA. Όπως και το μαύρο κουτί του αμαξιού...

Και αν και η υπόθεση άνοιξε ξανά, δεν πρόκεται να βγει άκρη γιατί η FIA δεν ανέχεται να τρέχουν ανθρώπους της F1 (τον P.Head και τον F.Williams συγκεκριμένα) στα δικαστήρια και δεν βλέπει τους Ιταλούς με καλό μάτι πια.

Θα ήταν ενδιαφέρον να έβγαινε κάποτε η ταινία-βιογραφία του θεού, που υποτίθεται ότι θα τον υποδύεται ο Banderas, γιατί είχε πει η οικογένεια του Senna ότι εκεί θα δείξουν την αλήθεια (κατά τη γνώμη τους βέβαια). Η ταινία δυστυχώς κόλλησε στα..προκαταρκτικά με τους παραγωγούς, γιατί αποφάνθηκαν ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες ελάχιστοι ασχολούνται με F1 (έχουν τις δικές τους π*π*ριές εκεί) και ακόμα πιο λίγοι ξέρουν το Senna. Άρα θα περιμένουμε κι άλλο...

Το DVD tribute to ayrton senna το έχω εδώ και χρόνια, αλλά το άλλο (racing is my blood) το έχω βρει στο ίντερνετ μόνο σε VHS (και φυσικά VCR δεν έχω). Αν γνωρίζει κανείς τίποτα παραπάνω ας μου πει. Όσο για το τραγούδι του Traction, δυστυχώς δεν το έχω υπ'όψη μου γιατί δεν βλέπω Traction, θα το τσεκάρω όμως και θα σου πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...