_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Επιτέλους βρήκα το βίντεο με την ασύλληπτη όπισθεν ενώ βρισκόταν σε τετ-α-κε.. http://www.farzadsf1gallery.com/features/barcel91/barcel913.mpg
ppetr Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Είχα ξεχάσει ότι μετά μπήκε και συνέχισε. Πολύ καλό. Ομολογώ ότι είχα ξεχάσει ότι είναι σήμερα.
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Σήμερα είναι (ή μάλλον χθες πια) και δεν φαίνεται να τον έχει ξεχάσει κανένας, αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Ωραίο video, ούτε κι εγώ θυμόμουν ότι ξαναμπήκε στον αγώνα. ΥΓ.: Αύριο θα έχω επιτέλους το βιβλίο του Τσακίρογλου (έστω και τόσο αργά), να δούμε τι λέει κι αυτός.
lary7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Οσοι τον προλάβαμε να τρέχει, σίγουρα δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Οσοι πάλι δεν τον πρόλαβαν , απλά εχασαν την καλύτερη περίοδο της F1. Πολύ ωραίο το θέμα και συνχαρητήρια στον δημιουργό του.
21century Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πάνω απο όλα ο ΣΟύμι πστεύει ακράδαντα στο Δημιουργό, ειναι ανθρωπιστής με όλη την σημασία της λέξης και βοηθάει με τον τρόπο του τους αδικημένους και μακάρι να ακολουθήσουν κάποιοι το παράδειγμά του..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πάνω απο όλα ο ΣΟύμι πστεύει ακράδαντα στο Δημιουργό, ειναι ανθρωπιστής με όλη την σημασία της λέξης και βοηθάει με τον τρόπο του τους αδικημένους και μακάρι να ακολουθήσουν κάποιοι το παράδειγμά του.. Ο ποιός;ΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑ!!! Καλά,21century σε κάθε σου post αποδεικνύεις πόσο καραγκιοζοBot είσαι. Ελεος δλδ.
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Kόβω τα @@ μου πως το Bot διάβασε μόνο τον τίτλο, και τις 2 πρώτες σειρές της εισαγωγής... Θα μπορούσε να υπάρχει σε κάποιο αγγλοελληνικό λεξικό..."Lucky - Luckier - M. Schumacher". Τώρα το πως διάολο συνδίασε τα ''11 χρόνια'' με τον Schumacher, είναι μία απορία που θα πάρουμε μαζί μας κληρονομιά όταν φύγουμε από τον άδικο τούτο τόπο...
MrSeanKon Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ποιός άνθρωπος στη γη δεν θα αναγνώριζε ότι αυτός που μιλάει είναι ο θεός?Εγω πρωτος.. Το οτι ηταν καλος οδηγος δε σημαινει οτι θα πρεπει να τον θεωρησουμε και Θεο και να του στησουμε κι ανδριαντα.
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Χαχαχα, σωστός. Ανάσταση κανονική. Επ' ευκαιρία, ελπίζω οι fan του Ayrton να έχουν δει το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ "Senna".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα