_BASSstarlet_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Επιτέλους βρήκα το βίντεο με την ασύλληπτη όπισθεν ενώ βρισκόταν σε τετ-α-κε.. http://www.farzadsf1gallery.com/features/barcel91/barcel913.mpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Είχα ξεχάσει ότι μετά μπήκε και συνέχισε. Πολύ καλό. Ομολογώ ότι είχα ξεχάσει ότι είναι σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2007 Σήμερα είναι (ή μάλλον χθες πια) και δεν φαίνεται να τον έχει ξεχάσει κανένας, αυτή είναι και η μεγαλύτερη επιβεβαίωση. Ωραίο video, ούτε κι εγώ θυμόμουν ότι ξαναμπήκε στον αγώνα. ΥΓ.: Αύριο θα έχω επιτέλους το βιβλίο του Τσακίρογλου (έστω και τόσο αργά), να δούμε τι λέει κι αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Δεν τον ξεχνάμε όσα χρόνια κι αν περάσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Οσοι τον προλάβαμε να τρέχει, σίγουρα δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Οσοι πάλι δεν τον πρόλαβαν , απλά εχασαν την καλύτερη περίοδο της F1. Πολύ ωραίο το θέμα και συνχαρητήρια στον δημιουργό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2008 Θεός, άπειρο respect και από εμένα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Absinthe Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Τα σεβη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πάνω απο όλα ο ΣΟύμι πστεύει ακράδαντα στο Δημιουργό, ειναι ανθρωπιστής με όλη την σημασία της λέξης και βοηθάει με τον τρόπο του τους αδικημένους και μακάρι να ακολουθήσουν κάποιοι το παράδειγμά του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Πάνω απο όλα ο ΣΟύμι πστεύει ακράδαντα στο Δημιουργό, ειναι ανθρωπιστής με όλη την σημασία της λέξης και βοηθάει με τον τρόπο του τους αδικημένους και μακάρι να ακολουθήσουν κάποιοι το παράδειγμά του.. Ο ποιός;ΧΑχαΧΑχαΧΑχαΧΑ!!! Καλά,21century σε κάθε σου post αποδεικνύεις πόσο καραγκιοζοBot είσαι. Ελεος δλδ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2008 Kόβω τα @@ μου πως το Bot διάβασε μόνο τον τίτλο, και τις 2 πρώτες σειρές της εισαγωγής... Θα μπορούσε να υπάρχει σε κάποιο αγγλοελληνικό λεξικό..."Lucky - Luckier - M. Schumacher". Τώρα το πως διάολο συνδίασε τα ''11 χρόνια'' με τον Schumacher, είναι μία απορία που θα πάρουμε μαζί μας κληρονομιά όταν φύγουμε από τον άδικο τούτο τόπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrSeanKon Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2008 ποιός άνθρωπος στη γη δεν θα αναγνώριζε ότι αυτός που μιλάει είναι ο θεός?Εγω πρωτος.. Το οτι ηταν καλος οδηγος δε σημαινει οτι θα πρεπει να τον θεωρησουμε και Θεο και να του στησουμε κι ανδριαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Κλείσαμε 18 χρόνια... Accelera, Ayrton. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Χαχαχα, σωστός. Ανάσταση κανονική. Επ' ευκαιρία, ελπίζω οι fan του Ayrton να έχουν δει το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ "Senna". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μεγαλώσαμε γμτ. Πέρασαν τόσα χρόνια... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα