dcis77 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Παιδιά γειά σας! Θέλω να ρωτήσω για την παρακάτω ιστοσελίδα http://www.justjobs.gr/english/common/home.asp Το advertisment με τις εταιρίες (δεξιά) πώς γίνεται, και τί μέρος του λόγου είναι...; Θέλω να φτιάξω ένα παρόμοιο για το Project μου! Ευχαριστώ.
koyan Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 a) Ο τίτλος "Ερώτηση..." είναι χάλια τίτλος. Δεν ξέρω άν απαγορεύεται στο insomnia, αλλά γενικώς τίτλοι τόσο γενικόλογοι θεωρούνται bad internet manners β) Στην σελίδα που μας παραπέμπεις, δεξιά έχει ένα κενό γκρίζο κουτί, με τίτλο "Featured Employers". Ώπα, κάτσε, δεν είναι πάντα κενό.. αν το ανοίξεις με κουτοIE δουλεύει (άρα είναι και κακοσχεδιασμένο) γ) Μπορείς να το κάνεις και με javascript και με flash. Το συγκεκριμένο ειναι φτιαγμένο με javascript όπως μπορείς να δείς αμα κάνεις ένα view source (όπου μπορείς να δείς και το javascript αυτό καθεαυτό). δ) Με όποια τεχνολογία και αν αποφασίσεις να το κάνεις, φρόντισε να είναι καλύτερο από αυτό και να φαίνεται πάντα και όχι μόνο στον IE. καλό κουράγιο
dcis77 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Koyan, αρχικά να σε ευχαριστήσω για το χρόνο που αφιέρωσες να το κοιτάξεις και να μου απαντήσεις! P.S. Δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω για αυτή την ερώτηση. Αν ενοχλεί τόσο και έχεις να μου προτείνεις άλλο τίτλο θα τον κάνω edit στη στιγμή. Γι' αυτό έχει προστεθεί τώρα τελευταία σε κάθε thread, κίτρινο helping-box για να διαβάζεις περί τίνος πρόκειται! Thanks again!
koyan Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δεν ήξερα τι τίτλο να βάλω για αυτή την ερώτηση. Αν ενοχλεί τόσο και έχεις να μου προτείνεις άλλο τίτλο θα τον κάνω edit στη στιγμή. Δεν είναι θέμα αν ενοχλεί εμένα ή όχι. Τα forums αποτελούν στην ουσία δυναμικές βιβλιοθήκες γνώσεων. Οι τίτλοι μας βοηθάνε να ξαναβρούμε ένα thread κλπ κλπ. Τώρα, τί θα έβαζα εγώ: "Ερώτηση για κινούμενες φωτογραφίες σε website". Έτσι, κάποιος ο οποίος ασχολείται μόνο με c ή με delphi και όχι με web design δεν θα έμπαινε καθόλου σε αυτό το thread που δεν τον ενδιαφέρει.... Και πάλι όμως: Επειδή είμαι εγώ γερό-ιδιότροπος, δεν χρειάζεται εσύ να κάτσεις να αλλάξεις τον τίτλο αυτό. ;-) Απλά την επόμενη ερώτησή σου ονόμασέ την καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.