Προς το περιεχόμενο

Ψάξιμο για northwood core P4 533FSB @ 3.06Ghz me HT

AkumaX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω τον συγκεκριμένο επεξεργαστή για αναβάθμιση παλιάς μητρικής. Μήπως έχετε καμμιά ιδέα που μπορώ να βρω καινούργιο ή και μεταχειρισμένο σε μια λογική τιμή Ελλάδα ή εξωτερικ΄(Ευρώπη); Υπάρχει κάποιο online site η έστω κάποιος που να πουλάει τέτοιο hardware; Thanx in advance για τον χρόνο σας!

AkumaX

Δημοσ.

Ίσως μπορέσεις να τον βρεις, αλλά να είσαι προετοιμασμένος ... Η τιμή του δεν θα είναι καθόλου λογική.

Ο συγκεκριμένος είναι ο μοναδικόςμε 533 FSB και ΗΤ και αυτό τον κάνει περιζήτητο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως πρόσφατα αγόρασα τον 2.8GHz στην τιμή των 150? από http://www.ocs.gr/ και ο οποίος μου ήρθε και χωρίς ψύκτρα (οπότε υπολόγισε + 20 με 30? επιπλέον).

Ήθελα τον 3.06GHz, αλλά πρώτον τον έχει γύρω στα 210? και δεύτερον έπρεπε να τον παραγγείλει από Γερμανία (όπως μου είπε) και δεν ήθελα να περιμένω τόσο.

Δημοσ.
Εγώ πάντως πρόσφατα αγόρασα τον 2.8GHz στην τιμή των 150?

:-? Πάρα πολύ ακριβά τον πήρες. Όσο για την ψύκτρα μπορείς να βρεις κάποια stok ψύκτρα με 5 ευρώ από άλλον χρήστη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
:-? Πάρα πολύ ακριβά τον πήρες.

Ναι όντως. Αλλά έτσι είναι αυτά "μαύρη αγορά".

Δημοσ.
ego ton exo ton sigkekrimeno epeksergasti... toso kalos einai?

Απλά είναι σπάνιος. Και ο μοναδικός με 533 FSB και ΗΤ. Όποιος έχει μία παλιά μητρική και θέλει να κάνει αναβαθμιση στον επεξεργαστή, είναι το καλύτερο που μπορεί να πάρει στα 533.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...