G_Zisis Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Γεια σας. Κατέβασα χτες το βράδυ το intro ενός παιχνιδιού από το gamespot αλλά το τραγούδι που ακούγεται δεν έχει λόγια και ακούγονται μόνο τα όργανα (κάτι σαν μελωδία). Επειδή δεν μου πολυαρέσει έτσι, μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να βγάλω τον ήχο απ' το βίντεο και να του βάλω άλλο δικό μου ήχο? Γίνεται με το Virtual Dub? Αν ναι πώς? Ευχαριστώ!
Xdanger Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 se ti format ine to video? an ine avi i mpeg tote kata 70% xrisimopiun piragmeno kapoion apo tus iparxontes codec to 8ema ine na vris poios ine ke stin kaliteri periptosi na xriasti na allaksis mono to fourCC gia tin xiroteri periptosi den ksero na su apantiso.
Dikemou Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 http://www.headbands.com/gspot/gspot221.exe katebase to kai trexto kai pes mas ti akrivos einai to video/audio sou
G_Zisis Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Το βίντεο είναι mpeg και το audio που θέλω να του βάλω είναι mp3.
leukonas Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 An pantos exeis xrono kai oreksi kai asxolise genikotera me video sou proteino to Adobe Premiere.Sigoura tha iparxei kai kati pio aplo apo to premiere gia ti doulia pou theleis alla opos ipa an exeis oreksi aksizei na asxolitheis me to premiere.
G_Zisis Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Παιδιά, όλα είναι ok. Τα κατάφερα. Έψαξα λίγο το Virtual Dub και βρήκα πώς γίνεται. Απλώς ανοίγεις το video file και μετά πας Audio->WAV audio και από εκεί διαλέγεις τον ήχο που θες και Sava as AVI. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.