poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 to ids exei ginei pia ips oso thimame/.pesta mithrantir pou epimenoun me server eno me ena cisco pezeis mia xara kai tha ginoun ola pio eukola kai den tha exeis anagki allo atomo na sta ftiaxnei kai na plironeis kai ekei.kalitera kati akribo kai terma para ftino kai meta gia na sto ftiaxnoun na dineis 60 tin ora..meta iparxei kai sira 18xx ktl ktl pou einai gia pio pola kai pou mporoun na enosoun 2 i kai 4 adsl mazi kai na exeis kai backup isdn .
hthe Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 mporei na einai asxeto, alla kathe misi wra disconnect kai connect exw akousei mono se perierges perioxes opou yparxei thoryvos sti grammi kai den sikwnei megali statherotita .... Egw tha ekana 2 dokimes .... tha to katevaza sto 512 na dw an allazei kati kai to poly pio aplo (den xerw an to exeis kanei) ... vale 2 PC mono kai des ti kanei (giati an synexisei na peftei den exei sxesi me ta connections) ... emena den mou fenetai na ftaine ta connections pantws ...
poulinos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2005 KAI PROVlima me tin karta tou dslam mporei na einai ta disconnects kai provlima tou router kai kapoio troyzan pou floodarei to modem me connection.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.