Προς το περιεχόμενο

Ζητείται Προγραμματιστής

panosnsmirni

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι μου,

θελω την βοηθεια σας. Με τις ποταπες γνωσεις μου εφτιαξα ενα αρχειακι στην Microsoft Access για να λειτουργω στην δουλια μου. Το θεμα ειναι οτι λογω ελλειψης γνωσεων εχει πααααααρα πολλα λαθακια...

Θα ηθελα λοιπον απο καποιον φιλο του forum, με το αζημειωτο φυσικα, να με βοηθησει να ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ το πραγραμματακι αυτο που για εναν προγραμματιστη θα ειναι παιχνιδακι ενω για μενα απο δω και περα ειναι Γολγοθας...

Σας ευχαριστω ολους

Δημοσ.

Καλημέρα Panosnsmirni... Αν και δεν είμαι προγραμματιστής (ούτε καν έχω τελειώσει το σχολείο) θα μπορούσα να σε βοηθήσω να τελειοποιήσεις το αρχειάκι σου... Πες μου αν μπορείς τι θέμα έχει, και περί τίνος πρόκειται???

Δημοσ.

Καλημέρα,

Αν μέσα στο mdb αρχείο σου ΔΕΝ υπάρχουν ευαίσθητα δεδομένα, τότε να σου προτείνω το εξής:

1) Κάνε το compact ("tools"/"database utilities"/"compact")

2) Zipάρισέ το

3) Στείλτο μου στο koyan ατ fisheye τελεία gr

Και γράψε όσο πιο αναλυτικά μπορείς τί θα έπρεπε να κάνει. Θα το κοιτάξω, και θα σου πω τι μπορεί να γίνει.

Καλό σαββατοκύριακο

Δημοσ.

Θέλεις μόνο να σουλουπώσεις λίγο την υπάρχουσα βάση Access η να φτιαχτεί ένα πρόγραμμα σε VB ή Delphi που να συνδέεται αόρατα με τη βάση και να τη διαχειρίζεται ανεξάρτητα? Η Access είναι ένα γενικό εργαλείο που παρέχει ποικίλες δυνατότητες και τρόπους διαχείρισης μίας βάσης. Όμως δε μπορεί νε συγκριθεί με το απολύτως εξειδικευμένο user interface που μπορεί να προσφέρει ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για μία συγκεκριμένη δουλειά. Από την άλλη βέβαια ένα πρόγραμμα συνήθως δεν δίνει δυνατότητες αλλαγής του σχήματος της βάσης, παρά μόνο αλλαγές στα δεδομένα, Όμως μία καλοσχεδιασμένη βάση σπάνια χρειάζεται αλλαγές στο σχήμα της.

Δημοσ.

i basi einai ftiagmeni apo enan erasitexni kai i douleia tis tha einai mellontika gia mia apli kataxorisi stoixeion, enimerosi apo ena diktio 3 ipologiston (an bebea einai afto efikto) kai ena final view pio User Friendly apo afto pou exei i Access.

den einai kati to idietero para mono eisagogi stoixeion kai bebea kapoies ektiposeis pou tha ithela! opoios nomizei oti mporei as epikoinoniseis mazi mou apla grafontas to email tou!

efxaristo therma olous!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...