Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Εξωτερικό Δίσκο HELP!!

geokok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες

χθες κάτι έκανα στονεξωτερικό σκληρό (κουτί με ένας maxtor 80άρη μέσα) μάλλον τον έκλεισα άποτομα και όταν τον ξανανοίγω μου τον εμφανίζει μεν στο my computer αλλά όταν πατάω για να τον ανοίξει μου γράφει ότι η δομή του δίισκου έχει καταστραφεί και κάτι άλλα; Τι να κάνω;

Πάνε χαμένα 80GB μουσικής και δεδομένων;

Ελπίζω πως όχι

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

σίγουρα δεν χάνονται έτσι δεδομένα, με αποτομο κλείσημο εννοώ. Μου έκανε εντύπωση που είχεσ 80γίγα δεδομένων σε έναν 80άρι σκληρό. σίγουρα θα έπαιξε κι αυτό το ρόλο του. είχεσ κάποιο λειτουργικό στον εξωτερικό? είναι μήπωσ χωρισμένοσ σε partitions? απάντησε σε αυτά και σίγουρα θα βρεθεί καποιοσ expert να σε βοηθήσει. προσ το παρρόν όμωσ σταμάτησε για λίγο να την ψάχνεισ μόνοσ σου, με τίποτα να μην πασ να αποθηκεύσεισ κάτι στον σκληρό γιατί θα κάνεισ ακόμη πιο δύσκολη την ανάκτηση των δεδομένων σου.

απλά κούλαρε μέχρι να βρεθούν λύσεις και μην πειράζεισ τίποτα στον σκληρό....

Δημοσ.

Pws mporei na kleistei apotoma enas sklhros 'h mia syskvh genika??

Dhladh tis syskeves prepei na tis kleinoume patwntas to on/off apala apala???

Ektos kai an ennoeis oti tou ekleises to revma otan autos diavaze/egrafe ?

Δημοσ.
Pws mporei na kleistei apotoma enas sklhros 'h mia syskvh genika??

Dhladh tis syskeves prepei na tis kleinoume patwntas to on/off apala apala???

Ektos kai an ennoeis oti tou ekleises to revma otan autos diavaze/egrafe ?

kato deksia bgazei ena ikonidio opou ipotithte pos apo ekei prepei na kaneis stop tis siskeves usb prin tis afereseis.

Δημοσ.

Λοιπόν ειναι 80άρης με 72-75 GB αξιοποιήσιμος χώρος. Δεν έχει τίποτα μέσω ο εξωτερικός αυτός ούτε τον έχω κάνει partition.

Τι εννόώ με το "τον έκλεισα απότομα" απλά έκλεισα τον διακόπτη και δεν πάτησα safely remove hardware!!

Experts περιμένω

Έχετε να μου προτείνετε κανένα πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων;

Δημοσ.

ti filesystem itan o diskos? ntfs i fat32??

an itan ntfs mporei na exeis meriki apoleia dedomenon. to ntfs einai euestito se teties aposideseis eno to fat32 den exei teties euestisies

filika Giorgos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...