EPa Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά το 'χει παίξει κανείς (το single player κομμάτι); Έχω κολλήσει σε ένα σημείο που πρέπει να βρεις κάτι αιχμάλωτους, και μόλις τους βρίσκεις και μπαίνεις στην αίθουσα που βρίσκονται φωνάζουν "Help us. Please. Oh no! Look out!" και χάνω χωρίς να καταλαβαίνω από τι! Μου 'χει σπάσει τα νεύρα. Και δε βρίσκω και walkthroughs.. Μόνο ένα το οποίο για αυτό το σημείο έλεγε (μετάφραση): "βρίσκετε τους αιχμαλώτους και το level τελειώνει σύντομα" (!!!). Αν είναι δυνατόν! Κανείς;
EPa Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Κανείς δεν το 'χει παίξει; Γιατί τα 'χω παίξει :???:
MixalisX Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 re file polu blakeia to paixnidi, me to simbathio kiolas, mono mia pista epexa kai to skilobarethika
EPa Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Γούστα είναι αυτά.. επίσης μην βιάζεσαι να κρίνεις από την 1η πίστα. Ρε παιδιά; Μοναδικός Έλληνας που το παίζει είμαι; (για το Tribes μιλάω, για το άλλο είμαστε πολλοί, ξέρω! )
chill Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Δημοσ. 15 Μαΐου 2005 Ρε παιδιά; Μοναδικός Έλληνας που το παίζει είμαι; (για το Tribes μιλάω, για το άλλο είμαστε πολλοί, ξέρω! ) Axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa έγραψες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.