CyberWalker Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Αντιμετοπίζω το εξής ΠΕΡΙΕΡΓΟ πρόβλημα! (έχω windows XP Professional corporate Edition με SP2) 1) Δεν μπορώ να συνδεθώ με τον φυσιολογικό τρόπο (μέσω δηλαδή κάποιου link της σύνδεσής μου στο desktop ή συτο quicklaunch) αλλά μόνο ανοίγωντας τον internet explorer και αφήνωντάς τον να κάνει εκείνος dial up (το κάνει μόνος του αυτόματα όταν προσπαθεί να κατεβάσει περιεχόμενο και δεν είναι συνδεδεμένος στο internet) 2) Δεν μπορώ να κάνω disconnect στο internet από καμία συντόμευση (όσες και αν είναι αυτές) και χαρακτηριστικά μου γράφει "It is not possible to disconnect at this time. The connection is currently busy with a connect or a disconnect operation." 3) Για όσο σερφάρω στο internet το εικονίδιο που βγαίνει κάτω δεξιά στην taskbar (αυτό με τις δύο οθονίτσες που δείχνει inbound και outbound) δεν λειτουργεί καθόλου, και ούτε κάνει και τίποτα όταν το κλικάρω. Μόνο με δεξί κλικ δείχνει τις επιλογές και φυσικά καμία δε δουλεύει. Έχω κάνει spyware δοκιμές και όμως δεν έπιασε τίποτα. Τσέκαρα ρυθμίσεις firewall και δεν έχουν σχέση. (άλλωστε δεν είχα αλλάξει και τίποτα). Επίσης δοκίμασα να απεγκαταστήσω και να ξαναεγκαταστήσω τα windows components που σχετίζονται με το internet και το networking, και όμως και πάλι τίποτα! Εννοείται πως το κόλλημα δεν είναι hardware, γίνεται τόσο σε PSTN όσο και σε ISDN γραμμή, άσχετα με modems, netmods κτλ... Ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει ;;;!!!
HexStatic Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Se ti arithmo kanei dial? Mipws exeis kolisei kanena dialer ?
CyberWalker Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Το τσέκαρα κι αυτό... Μακάρι να ήταν dialer να ξεμπέρδευα μια ώρα αρχίτερα!
insomniac_new Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Το τσέκαρα κι αυτό... Μακάρι να ήταν dialer να ξεμπέρδευα μια ώρα αρχίτερα! skotwneis me ta orthografika lathi sou
CyberWalker Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Ωπ! Σορρυ, το 'αρχύτερα' πάντα το έκανα λάθος! Σπάνια κάνω ορθογραφικά λάθη, μπορείς να το δεις και από τα υπόλοιπα posts μου, αλλά καλά έκανες και με διόρθωσες! Μου κάνει εντύπωση πάντως το πως επέλεξες να βάλεις τα πυρά σου πάνω μου, τη στιγμή ειδικά που άλλοι εδώ μέσα κάνουν τάξεις μεγέθους περισσότερα, σε βαθμό να εκνευρίζομαι κι ο ίδιος, που μάλλον δε θεωρούμαι και τόσο ευέξαπτος...! Βέβαια, έχω να μπω αρκετό καιρό και ομολογώ πως αν έχει προκύψει κάποιο 'φλέγον' topic σχετικό με την ορθογραφία ειδικότερα των newbies, σίγουρα το έχασα και σίγουρα δικαιολογεί σε κάποιο βαθμό την κίνησή σου. Τέλως πάντων, καλοδεχούμενη η διόρθωση! ...τώρα, μήπως μπορεί να μου προτείνει κανείς και μια λύση;!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.