Προς το περιεχόμενο

Nochnoy dozor - Night Watch

psilos2000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ερασιτέχνης του κ... είμαι.

-Αν δεν το σχολιάσω θα πεθάνω-

Εγώ δε λέω τίποτα. Πάλι καλά δλδ που δεν έκανες και έναρξη εξασκήσεως επαγγέλματος να σε ψάχνουμε λίγο πιο κάτω απο την Πάντειο :P :P :P

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν επιλέξει το Σκοτάδι, την κάτσαμε από κούπες, θα τρώμε προτηγανισμένες πατάτες και θα βλέπουμε fame story[/b']. Αν επιλέξει το Φως, είμαστε κυριλέ κι ωραίοι και θα κυκλοφορούμε με ωραίες γκόμενες και porsche.

Καλά, έγραψες! :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Mou tin eixe ferei o 8eios Vladimiros apo tin Rosia me to moulari prin kana trimino perirou! Kali i prospa8eia apo tous rosous alla & mono pou akous rosika, spazesai arketa. H tainia exei kaloutsika efe alla parola afta xanei se polla simeia.

Mou 8ymise ligaki to "Underworld" an & den exei kamia sxesi me afto.

Vlepetai aneta alla den aksizei gia cinema!

Δημοσ.

Προς μεγάλη μου έκπληξη ομολογώ ότι τα ρώσικα δεν με ενόχλησαν διόλου, παρά μόνο σε μερικά σημεία που μου φάνηκαν λίγο αστεία, σαν προφορά. Η ταινία έχει ένα πολύ ενδιαφέρον άνοιγμα, αλλά όσο προχωράει ψιλομπερδεύεσαι η αλήθεια είναι. Εχει κι αυτά τα γρήγορα πλάνα που δε καταλαβαίνεις ποιος δέρνει ποιον...

...αλλά έχει και αυτά τα σκοτεινά και ατμοσφαιρικά που σε φτιάχνουν να τα βλέπεις, με αποκορύφωμα την γέφυρα με το τεράστιο φεγγάρι πίσω. Απο'κει και πέρα όσο ξετυλίγεται η ιστορία μπροστά σου, αρχίζεις να καταλαβαίνεις τι παίζεται, μεγαλώνει η αγωνία κι ενώ περιμένεις το γκραν φινάλε, το πράμα ξεφουσκώνει πολύ απότομα.

Στα συν ο γρήγορος ρυθμός, η φωτογραφία, η μουσική και μερικές δυνατές σκηνές. Προσωπικά μου άρεσε πολύ το πως παρουσιάστηκε ο μύθος της παρθένας, με το σκίτσο.

Στα πλην το "κλεμένο" χολυγουντιανό στυλάκι (τι περίμενες, ο σκηνοθέτης έκανε διαφημιστικά για την coca cola και την nike), βλ. τη σεκάνς με την βίδα και η κοιλιά σε 1-2 σκηνές προς το τέλος.

Ας το πάρουμε αυτό ως εισαγωγικό μάθημα στην τριλογία και ας ελπίσουμε τα άλλα δύο να είναι πιο δυνατά.

Δημοσ.

To βρηκα μετριο.Το σεναριο με μπερδεψε σε πολλα σημεια αν και τα πραγματα γινονται κατανοητα οσο προχωραει το εργο.Η σκηνοθεσια σε συνδυασμο με το σεναριο μεχρι τουλαχιστον στο μισο του εργου με κουρασε αλλα παρεπιπτοντως ειχε καποιες πολυ ομορφες σκηνες(τις αναφερε ο em zed).Δεν ενθουσιαστηκα αλλα ουτε απογοητευτηκα.

Δημοσ.

Εγω δε το βρήκα μέτριο, το βρήκα κακό, όλη η ταινία δεν είναι παρα ένα κακέκτυπο.

κακέκτυπο underworld, κακέκτυπο blade κακέκτυπο constantine

Και όπως ίσως παρατηρήσατε απο τα παραδείγματά μου είναι κακέκτυπο κακών ταινιών.

Αμα την κόψει κανείς σκηνή σκηνή θα βρεί και κάτι αντιγραμμένο απο αμερικάνικη ταινία (πχ στην αρχική σκηνή με τη μαύρη μαγεία, προσέχτε την ομοιότητα της αράχνης/κουκλάκι με τον "κακό" του Toy Story).

Μετάνοιωσα 1000 φορές που την είδα στο σινεμα ειδικά επειδή ο μπάρμπας μου μου την είχε στείλει απο την Αμέρικα απο προχθές και με την ελπίδα πως πρόκειται για ενα underground ρωσσικό matrix (ΚΑΜΙΑ σχέση) είπα να τη δώ στη μεγάλη οθόνη.

rule of thumb απο ^BB:

ταινία με βρικόλακες (έστω και να μην είναι το κύριο θέμα*) ------>ΜΠΑΡΟΥΦΑ

*=εδώ ΕΙΝΑΙ!

• Moderators
Δημοσ.

Και να σκεφτείς ότι έρχονται άλλες 2 συμπληρωματικές ταινείες. Είναι σαν να χτυπησε πάτο και να ανακάλυψε ότι υπάρχουν και άλλα επίπεδα πιο κάτω...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την είδα και εγώ μόλις σήμερα. Μα καλά με αυτή την ταινία γίνεται χαμός στη Ρωσία;; Έλεος... Προσωπικά απορώ τι καλό έχουν βρει άλλοι για την ταινία. Αν θες να δεις τέτοιου είδους ταινία υπάρχει το underworld, blade κ.α (που εμένα προσωπικά δε μου αρέσουν ΚΑΘΟΛΟΥ). Το να προσπαθείς να κάνεις ταινία που να "μοιάζει" αυτές είναι το λιγότερο μάταιο. Καλώς ή κακώς το χόλυγουντ σε τέτοιου είδους ταινίες είναι άπαιχτο.

Δίνουν που δίνουν τόσα λεφτά για μια ταινία δε μπορούν να κάνουν κάτι διαφορετικό τελοσπάντων;;;

Τι να πω... αφού ο κόσμος τρελαίνεται και βλέπει τέτοιες ταινίες (οι οποίες κάνουν και τρελές εισπράξεις) καλύτερα να το βουλώνω και να κάθομαι στα αυγά μου... Μάλλον ανήκω σε μειοψηφία...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...