Em_Zed Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Είδα χθες το trailer στο σινεμά και τρελάθηκα. Δεν έχω ιδεά τι είναι η ταινία, δεν είχα ακούσει τίποτα για αυτήν, αλλά μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα. Είναι το πρώτο μέρος μιας επικής τριλογίας φαντασίας, όπως λέει και το πόστερ, και έχει να κάνει με την αιώνια μάχη μεταξύ καλού και κακού. Απ' οτι θυμάμαι από το τρέιλερ, έχει γίνει μια συμφωνία μεταξύ των δυνάμεων που ελέγχουν την μέρα και την νύχτα, και η ισοροπία ελέγχεται από τους nightwatchers. Κάτι γίνεται και αυτή η ισοροπία διαταράσεται και τότε αρχίζει ο σαματάς. Όση ώρα έβλεπα το τρειλερ είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό...όχι τόσο από τις εικόνες που περνάνε μπροστά από τα μάτια σου, αλλά και από τη μουσική που ακούς, που απλά είναι, τρομερή. Αν κατάλαβα καλά, παίζουν πολλές σκηνές μάχης, ειδικά μια φάνηκε πολύ εντυπωσιακή στην ταράτσα ενός κτιρίου και πολλές φαντασιακές σκηνές, αν μπορούν να περιγραφούν έτσι. Η ταινία έσπασε όλα τα ρεκόρ στην χώρα της, παρεμπιπτόντως είναι Ρώσικη, και έγινε το νο.1 όλων των εποχών στο box-office. Ο Κουεντίν Ταραντίνο λέει : Just after we lived through LOTR and we can't even imagine another movie spellbinding us, along comes this fantasy masterpiece. Like Ridley Scott, Timur is an astonishing visionary and Nightwatch is an epic of extraordinary power. Και ο Danny -28 days later- Boyle συμπληρώνει: LOTR and Matrix have a true successor. Nightwatch is on its way and the bar has been raised.. extraordinary filmmaking. Εδώ το παίζουν την επόμενη πέμπτη, οπότε φαντάζομαι οτι θα προβάλεται και σε άλλες πόλεις. Όποιος το δει πρώτος, ας ποστάρει σχόλια. more @ http://www2.foxsearchlight.com/nwnd/
KaizerSoze Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Nomizw to 2 tha legetai Day Watch kai to 3 Dawn Watch?
Erunildo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Οντως η μουσικη ηταν ΟΛΑ τα λεφτα.. την εχει βρει κανεις για κατεβασμα; Μακαρι να ειναι καλη η ταινια, φαινεται ενδιαφερον σαν ιδεα..
Panahs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108975
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=108975[/url'] Έγιναν και πάλι merge τα threads. ΥΓ: Παράκληση: όχι άλλα topics για το Night Watch. Θα πάω σε avant-premiere την Τετάρτη και θα σας τα πω όλα, όχι άλλα topics.
Em_Zed Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Sory ρε παρε, αλλά έκανα search με keyword nightwatch και δεν έβγαλε τίποτα.. μπαρδόν Την τετάρτη,ε; Ωραία, θα περιμένομε..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Sory ρε παρε, αλλά έκανα search με keyword nightwatch και δεν έβγαλε τίποτα.. μπαρδόν Σιγά, δεν τρέχει και τίποτα. Μάλλον Night Watch θα'πρεπε να'ναι το λήμμα Από Πέμπτη μεσημέρι τα νέα για την ταινία.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μάλλον έφταιγε που το άλλο thread έγραφε Night Watch στον τίτλο. Πάντως, περιμένω με ανυπομονησία την κριτική του paredwse γιατί είδα ένα τρέιλερ σήμερα και μου σηκώθηκε η τρίχα. Η δε προφορά των Ρώσων, βαριά και "ξένη" για τους περισσότερους από εμάς, προσθέτει στην ατμόσφαιρα. Άφθαρτα πρόσωπα εντωμεταξύ, πολύ καλό μου φάνηκε. Άντε να έρθει η Τετάρτη! Αν είναι και το παιχνίδι που ετοιμάζει η Nival εξίσου καλό...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 [...'] Πάντως, περιμένω με ανυπομονησία την κριτική του paredwse [...] Καλά, μην περιμένεις και πολλά, δεν είμαι και κανάς απαγγελματίας (που λέει κι ένας γνωστός μου), ερασιτέχνης του κ... είμαι. Απλά μην ξεχνάς ότι opinios are like assholes - everybody has one*. Αυτό ισχύει και για τη δική μου γνώμη φυσικά. * Clint "Μέγιστος" Eastwood
Panahs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 τουλαχιστον' date='πετυχαινει να σε υποβαλλει?ειναι ατμοσφαιρικο?[/quote'] Είναι... περίεργο! (γιαυτό και δεν απάντησα από την αρχή) Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά, μάλλον αφήνεται στην άποψη του καθενός. Έχει μάλλον καλή ατμόσφαιρα, πάντως μην περιμένεις κάτι σαν το The Ring ας πούμε (το αναφέρω επειδή είναι τρόμου, ξέρω ότι δεν σχετίζονται).
Panahs Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 ...Πάντως, περιμένω με ανυπομονησία την κριτική του paredwse... Εγώ φταίω ρε ρεμάλια που κάθομαι και ασχολούμαι!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ήμαρτον, από τα πολλά merge έχασα τη σειρά μου ο δόλιος, μη βαράτε... Λοιπόν, αχέμ-αχέμ και παρακαλώ ησυχία: Θερμές ευχαριστίες στον Panahs για την ενημέρωση και συγνώμη που δεν έδωσα τα due credits. Υπόσχομαι δε, ότι δε θα το ματαξαναεπαναλάβω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μόλις γύρισα από την avant premiere. Η κριτική μου βρίσκεται εδώ >>> http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=910238&postcount=26
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.